Şimdi Ara

1975 RENO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9.000 tl param var ve klasik arabalara merakım olduğundanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-1975-renault-12-tl-durbun-gogus-orj-fransiz-gercek-bir-klasik-126700244/detay bu linkteki arabayı buldum.Bu temizlikteki araba için fiyatı uygun geldi bana.Bu arabalardan anlayan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.Bu olmazsa W115 kasa mercedeslere bakıcam.

• pazarlık payını da eklersen fiyat makul
    emin değilim ama kapı kolları ve tamponlar üretim yılındakiler olmasa gerek
  • Artıları:
    Kaporta düzgün duruyor.. Kazası yok gibi.. 35.000 km yalan değilse çok iyi..

Eksileri:
    Tamponlar, aynalar, kapı kolları (ve arka cam) 80'li modellere ait.. Bu parçaları temin edebilirseniz gerçekten klasik olur fakat bulmak kimini zor, kimini imkansız..
    Ayrıca beyaz renk aracı klasik gibi göstermiyor, toros havası veriyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal 35000 olduğunu sanmam ancak iyi görünüyor, klasik araç anlamında da ön ve arka farlar en klasik görünümü veren modelde.
  • Araç bariz bir şekilde ortada ki sıfırdan toplanmış, kaportası, içi elden geçmiş fena da olmamış.

Aracın dışından çok yürüyeni önemli, güvenilir bir yerde check up yaptırılıp sorun çıkmazsa fiyatında da biraz indirime gidildiği takdirde alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Epica vs Hyundai Sonata
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.