Şimdi Ara

1977-1981 1300 cc Murat 131 kullanıcıları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
39.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu hafta sadece internetten fotolarına baktığım ve sağda solda gördüğüm zaman içimi çektiğim bir 131 aldım ama tam istediğim gibi değil. açıkçası kıymetini bilmemiş birinden aldım bu arabayı. aracım 1979 model şuanki mevcut donanımında mızrak çelik jant, modifiye edilmiş ışıklı aynalar, elektronik 4 lü manifold, yuvarlak far, spor direksiyon, 2000 model yeni kasa şahin göğsü gibi lüzumsuz aksesuarlar bulunmaktadır. benim istediğim ise aracımın gayet orjinal görünümlü ve binimli olması. bu forumla ve bu sayfada hala 131 konusunda ilgililer varsa yardımlarınız gerekiyor. bana 1 çift T stop camları, badem far ve panjur gerekiyor bu arabayı yavaş yavaş çocukluğuna kavuşturmak istiyorum...

0554 361 00 61 ~ Özgür DEMİR ~ ozgur-demir@msn.com

• Sahibinden.com da aradıklarınızı bulabilirsiniz.
  • Fiat 131 C sınıfımı oluyodu ?
  • Doğrudur.
  • 78 sahinime on kapi lazim sag sol yardimlarinizi bekliorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opar kapı var elimde.250 TL dir.Nakliye size aittir.Sıfır dır.Sağ olması lazım
  • Serkan abi arabanı öncelerden beri biliyorum çok güzel bir araban var.
    Benim şu an bir 131 im yok ama ilerde alır kafama göre yaparım diye bir oda dolusu yedek parçam var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji_zafer -- 16 Temmuz 2013; 14:54:38 >
  • nostalji_zafer N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Bend e bu şekilde başlamıştım.Parça sıkıntısı en büyük sorun.Mekanik değil, ancak tampon, far , stop vs.
  • Beyler Bende 80 model badem far var ama arkalar T stop degil çevirmek ne kadara mal olur ??
  • Stopların sıfırları çok pahalı.

Yurtdışında bile 150-250 Euro arasında takım fiyatı var.Bence bulabilirseniz ülkeden mlz. bulunuz.Arka panel 150-250 TL arası değişiyor.İnternette bulabilirsiniz.Stopları da çıkma alabilirsiniz onlar da sahibinden.com da mevcut.Slmlar
  • Selamın aleyküm arkadaşlar benide kartanem le aranıza kabul ederseniz sevinirim :)
     1977-1981 1300 cc Murat 131 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir.58 -- 21 Haziran 2014; 11:08:48 >

• Çok aktif olmasak ta, hoşgeldiniz
  • Hosbuldumm farketmez zaten nadir kullanicilari kaldı 😕

• Murat 131 in orjinal lastik olculeri ni bilen varmı acaba benim stepne dahil hepsi 165/80/13 bu ölçüler doğru mudur sıfır lastik almayı düşünüyorum da.

• Ölçü doğrudur slmlar

165 SR 13 diye de geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: scelikkaleli

Ölçü doğrudur slmlar

165 SR 13 diye de geçer

Selamlar hocam aracınız hala var mıdır bende bu yaz bi T stop düşünüyorum ucuza bulabilirsem :)
  • Söyle sifirdan bi tstop toplamak kaça patlar acaba ?

• 79 model orjinal ön kelebek camlı, badem farlı, T stoplu , 1300 motor, 2017 haziran ayına kadar muayeneli, murat 131 var.. isteyen olursa satabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatocu -- 24 Şubat 2016; 20:49:38 >
  • Herkese merhaba,konuyu güncel tutmak lazım diye düşünüyorum..Öncelikle aracım hakkında kısa bir bilgi vereyim aracım 1979 model murat 131 badem far t stop.Mavi renginde iç kısmı ;koltuklar deforme kılıf kullanılıyor ön torpido üstü çatlak tamamen ve torpido kapağı arızalı orjinal kemik vites ve direksiyonu yok dıştan bakıldığında kötü görünmüyor ancak yakından bakıldğında dalgalanmalar mevcut ve kapı içlerinde ve maşpiyeller çürük kaput alında pas dahi yok şaseler orjinal duruyor önden darbesi yok...gelelim mevzu ya bu yaz aracıma yaklaşık 2000 tl gibi bir bütçe ayırdım haa bu arada motor şanzıman sorunum yok ve tabanda da çürük pas yok yeni yapıldı.ilk düşüncem aracın dışı fena değil diye içini komple orjinal toplayayım diye düşündüm koltuk,torpido,vites,direksiyon,kapı iç döşemeleri ve kapı iç açma kolları gibi ancak dışını yaptırmadan ve çürüklerini içini yaptırmak aldığım fikirler doğrultusunda yanlış gibi geliyor ilk sorum bu önce içi mi dışı mı?2. olarak ankaradayım tanıdığı iyi ustası olan varmı ? 3. olarak aracın orjinal rengi turuncu boyatırken renk olarak tavsiyeniz nedir şu an ki rengi mavi?ben ilk olarak göl grisi ve tavan beyaz olarak düşündüm çok güzel görünüyor göze ama beğenmyenler çok fazla.tavan beyaz olmalı mı direklerden?herkese iyi günler hayırlı ramazanlar şimdiden teşekkürler 1977-1981 1300 cc Murat 131 kullanıcıları
     1977-1981 1300 cc Murat 131 kullanıcıları 1977-1981 1300 cc Murat 131 kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.