Şimdi Ara

1986 dünya kupası finalini izledim az önce , Bazı detaylar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'de öyle gezinirken denk geldi full maç. Arjantin ile almanya arasında oynanan final. 91 doğumluyum izlemek nasip olmadı ama şunu farkettim harbiden çok kötü şartlar varmış. Saha o kadar kötü ki top yerden normal bi şekilde attıklarında suda taş sektirirmiş misali 6 7 defa sekerek gidiyor hedefe. Futbol ozaman kolaydı der herkes ama şuan ki şartlara bakıyorum yağ gibi sahalar , Var sistemi filan var.

Maradona'ya dikkat ettim. o 5 6 defa sekerek gelen topu bile çok düzenli bi şekilde sürebiliyor havada sürüyor topu resmen adam. Belki oyuncu profili olarak çok kaliteli isimler yokmuş ama gerçekten zor şartlarda mükemmel oynuyormuş adamlar. Şu dönem oynasalardı neler olurdu acaba diye merak ediyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 27 Haziran 2018; 5:56:48 >

• Bende izlemiştim zamanında tam aksini düşünüyorum. Maradona topu alıp dümdüz gidiyor şimdiki zamanda ne kadar yetenekli olursa olsun çalım attığı 8 kişiden ikincisi ya yere yapıştırır yada topu söker alır. Eskiden futbol mahalle futbolundan hallice olduğu için yeteneği olan herkes alıp topu dümdüz gidebiliyormuş. Şimdi yok öyle bir dünya onu sadece Messi yapabiliyor modern futbolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dönemin farklı dinamikleri var.

O dönem ekipman sorunu vardı.
    Saha zeminleri kötüydü
    Bir çok ligde maçlar tek topla oynanıyordu.

Şimdi futbol çok daha fazla gelişti bazı açılardan kolaylaştı ama rakipler zorlaştı bu sefer.

çOK PARAMETRE var şu dönem daha başarılıdır demek zor.Hepsini kendi döneminde kıyaslasak iyi olacak gibi
  • Hocam pres denen olay var miydi görebildin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolun 30 yılda bu kadar evrim geçirmesi gerçekten inanılmaz, 80'lerde özellikle 60'larda iğrenç bir futbol varmış, kör dövüşünden hallice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.