Şimdi Ara

1987 4 ileri şahin sorunları için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 ileri 87 model şahinim var Allaha şükür motorda hiç bi sıkıntı açmadı daha bu güne kadar atıp gazını geziyordum halada aynı ):)

Belli başlı sorunları var aracın

ön fren balataları bugün değiştirdim bi baktım fren hiç tutmuyor kaza yapıyordum pompaladım önceden fayda yok . tekrar gittim aynı yere fren merkezi komple bitmiş diyo hidrolik felanda kaçırıyor.

Sağ arka denge kolu kırıldı ve Gaz borusu eskidi onuda değiştirmek gerekiyor.

Özellikle Aracım çok bağırıyor . Arabanın çekiş güzel ama motor deli gibi bağırıyor . devrinde giderken bile normal arabadan çok fazla bağırıyor tahmin edin siz o sesi işte :)

Bi kere uzun yola çıkarken durduk yere dörtlüler felan yanmaya başladı , stoplar farlar yanmamaya başladı istop ettim çalıştırdım tekrardan kendine geldi. Elektrik tesisatında sorun var galiba

Bu yukarıdaki sorunları ankarada işini ehliyle yapan birine götürmek istiyorum fiyat olarak ortalama ne tutar arkadaşlar?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinitoKaLyante -- 19 Şubat 2013; 19:52:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.