Şimdi Ara

1993-1995 model c class mı e class mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi.1993-95 arası 200-250 c yada e kasa bir mercedes almak istiyorum.sıralı sistem lpg de taktırmayı düşünüyorum.iki model arasında ne gibi farklar var ve hangisini tavsiye edersiniz.

• 93-95 arası alcaksan E200 diyorum lpg ilede çok keyifli olur E200ün daha bi MERCEDES duruşu var
  • ABİ BOŞVER C serisini al E 200 ünü bak keyfine şimdiden hayırlı olsun o seri C modelleri lastik sesini falan içeri alır ama E de bu sorun olmaz hayırlı olsun şimdiden
  • Merhaba;

Ülkemizde C serisine karşı bi önyargı var ama sehir içi kullanıcaksanız C serisini tercih edin. Sehir dısıda takılırım ama sehir içindede ağırlığım olsun diyorsanız E serisi.

Not: En nihayetinde ikiside mercedes. :)
  • peki arkadaşlar arasında ne fark var.bilgisi olan varmı.
  • karoser farklı
  • karoser ne demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dış kasa görünüş farkı .
    quote:

Orjinalden alıntı: zuss

karoser ne demek

• arkadaşlar sadece kasa mı farklı yoksa başka farklar var mı. ayrıca lastik sesi c kasada içeri girer denmiş kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi.
  • Üretildiği yıllarda E serisi C serisinden bir sınıf üsttedir. Vallahi bence E ya da C olmasına çok takılmayın, hangisinde temiz bulursanız ona bakın. Sonuçta aralarında çok bir fark yok. Ayrıca C serisi şehir içinde çok da olmasa E'ye göre biraz daha seridir. Mümkünse otomatik vites, klima, ABS'li bir araca bakın....
  • E serisi iç ortamı daha geniş, dolayısıyla uzun boylular için daha konforlu.Ben de E serisi diyorum
  • c serısının genel teknolojısı daha yenı dolayısıyla c daha avantajlı bence

e serısı 85 de cıktı c daha sonra cıktı . zaten aracların ıcını ınceledıgınızde c serısının daha bır modern durdugunu anlayabılıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.