Bildirim
1993-1995 model c class mı e class mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
93-95 arası alcaksan E200 diyorum lpg ilede çok keyifli olur E200ün daha bi MERCEDES duruşu var -
ABİ BOŞVER C serisini al E 200 ünü bak keyfine şimdiden hayırlı olsun o seri C modelleri lastik sesini falan içeri alır ama E de bu sorun olmaz hayırlı olsun şimdiden -
Merhaba;
Ülkemizde C serisine karşı bi önyargı var ama sehir içi kullanıcaksanız C serisini tercih edin. Sehir dısıda takılırım ama sehir içindede ağırlığım olsun diyorsanız E serisi.
Not: En nihayetinde ikiside mercedes. :) -
peki arkadaşlar arasında ne fark var.bilgisi olan varmı. -
karoser farklı -
karoser ne demek -
dış kasa görünüş farkı .
quote:
Orjinalden alıntı: zuss
karoser ne demek
-
arkadaşlar sadece kasa mı farklı yoksa başka farklar var mı. ayrıca lastik sesi c kasada içeri girer denmiş kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi. -
Üretildiği yıllarda E serisi C serisinden bir sınıf üsttedir. Vallahi bence E ya da C olmasına çok takılmayın, hangisinde temiz bulursanız ona bakın. Sonuçta aralarında çok bir fark yok. Ayrıca C serisi şehir içinde çok da olmasa E'ye göre biraz daha seridir. Mümkünse otomatik vites, klima, ABS'li bir araca bakın.... -
E serisi iç ortamı daha geniş, dolayısıyla uzun boylular için daha konforlu.Ben de E serisi diyorum -
c serısının genel teknolojısı daha yenı dolayısıyla c daha avantajlı bence
e serısı 85 de cıktı c daha sonra cıktı . zaten aracların ıcını ınceledıgınızde c serısının daha bır modern durdugunu anlayabılıyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X