Arkadaslar sans eseri hastası oldugum volvo 960 3.0 Otomatik şanzıman modelini yaşadıgım şehirde karşıma çıktı. Almayı düşünüyorum. Meteg gibi arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim? Parça sıkıntısı var mı? Yeni nesil S90 ın hangi parçaları 960 için uyumludur? Aracı aldığımda olmazsa olmaz her türlü riske karşı değiştirmemi önerdiğiniz parçalar nelerdir? Parça fiyatları hakkında varsa bilginiz?
Ve en önemlisi Şanzıman, Şanzıman Yağı ve Triger kayışı ve gergisi hakkında içimi rahatlatacak bilgilere ihtiyacım var. Allah yardımcı olacak arkadaşlardan şimdiden razı olsun.
Bu arada çorumda yaşıyorum. bana en yakın şehirler samsun,ankara ve kırıkkale ve kayseri. Bu şehirlerdeki tanıdıgınız bildiğiniz güvenilir iş ahlakına sahip özel servisler varsa ve paylaşırsanız sevinirim....
İyi günler diliyorum
meteg maalesef geçen sene vefat etti.
Ankara'da Selim Usta (Class Volvo)var, bu arabayı bilir. Sanıyorum Yiğit Volvo da bilir. Ahlakları iyidir.
Teknik sorularınızın yanıtlarını bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
volkan.d
kullanıcısına yanıt
Gercektenmi? Çok üzüldüm Allah tahsiratını affetsin, Mekanı cennet olsun ben google da 960 volvo araştırırıken bu arkdaşın volvo hakkında cevapladıgı soruları gordum.kendisi baya bilgiliydi belki dedim kendisi ile görüşürsem bana yararlı bilgiler verir diye düşündüm. nasip değilmiş.
ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN ADAM SABIRLA BİLDİKLERİNİ TECRÜBELERİNİ FORUMDA EMEK VERMİŞ ANLATMIŞ SIRF BU OTOMATİK ŞANZIMAN YAĞ MUHABBETİNDE ADAMI ÇOK ÜZDÜLER YA KARDEŞİM TAMAM DEĞİŞTİRMEYEN DEĞİŞTİRMESİN .AMA ŞU AN DEĞİŞTİREN VE SORUNSUZ ARABALARINA BİNENLER DUA ETSİN SIRF SERVİS DEĞİŞMEZ DİYE MİLLETİ BAŞINDAN SALARKEN ŞUAN EMİNİMKİ ONLARDA DOSTLARINA DEĞİŞTİRMEYİ TAVSİYE EDİYORDUR. HERNEYSE MADDİ ÇIKAR GÖZETMEKSİZİN BİLGİ PAYLAŞAN EMEK VEREN HERKESE TEŞŞEKKÜR RAHMETE KAVUŞANLARA DA GANİ GANİ RAHMET DİLİYORUM.METEG USTA GİBİ İNSANLAR AZ BULUNUR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme