Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

1994 bmw 3.20 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
17.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracın hasar kaza ve boya durumu nedir?
    Zira boyasız kazasiz dememis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tip araçlar sık el değiştirir o nedenle almak sakıncalı ama bir iki el değiştiren bulursan kaçırma.
  • Benim neyime Passat, ava gidiyorum bmw bakıyorum,iki gündür beynimi bi yerde unuttum ama nerede. Yarın 85 mode. Brodway 1.3 gte alıyorum. Saolun arkadaşlarım

• Brodway 1.3 gte motoru sıfır,otomatik cam,orjinal fransız,merkezi kilit,uzaktan kumanda,lpgli 3.500 tl. Bisikletten biraz Pahalı

• Kardeşim birçok kişi yorum yazmış sana olumlu olumsuz ama sana şu kadarını söylemek isterim aracı almadan önce iyi bir ustaya gösterirsen kesinlikle al derim bak aşağıdaki benim araç izmir'de kullanmaktayım emin ol bu araçların üzerine tanımam bmw bana değil ama ben bmw biniyorum kardeşim... kesin ve net konuşan arkadaşlar bence yanlış düşünüyorlar araca bakarsan oda sana bakar hemen hemen 1 senedir kullanıyorum şuan ki aracımı daha tamir yüzü görmedim normal rutin bakımı dışında bilgin olsun bu araçtan alacağın zevki hiçbir araçtan alamazsın...

Buda benim oğlan ...

1994 bmw 3.20 alınır mı?

• 1991 e36 3.16 kullanıyorum 10 yıldır. aracı almanyadan ilk sahibinden ithal ettim. 10 yıl boyunca daha ne bir gün yolda kaldı ne de rutin bakım dışında sanayiden çıkmama gibi bir durumu bırakın neredeyse sanayi yolunu unutuyor insan. misal 10 yıldır daha rot ayarı istemedi araç 180 km/s de direksiyonu düz yolda bırakıyorum milim sağ sol yapmıyor araç ne sanayisi ne masrafı kardeşimm. bırakın kulaktan dolma saçmalıkları. yolda tokatladığım masrafsız modelli araçlarda cabası. siz devam edin bunları böyle bilmeye bizde ucuza binmeye devam edelim bmw lerimizi
  • Aldım arkadaşlar,3.500 liraya aldığım brodway i verdim,üstüne 10bin tl 94 model 3.20 aldım. 280000 de siyah

• Hayırlı olsun aracınız alanlarada ufak bilgi vereyim Böyle araç alınır alınırda nasıl alınır 1. çok el değiştirmediyse 1-2 sahibinden max 2. max km 250 bin civarı 3.Bmw'den anlayan

çok sağlam usta veya servis varsa aracın yakıtı performanslı kullanımda 16 ya yakın bu model yılında 3.18 ve üstü zincir aktarmalı ve memurdan almak daha iyi olur

ve en önemli kriter Motor-yağ ve ağır bakımlarının mutlaka zamanımda yapılmış olması düzgün servis kayıdı isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Aralık 2013; 23:15:28 >
  • Hayırlı olsun. İzmirden E36 tavsiye edicek varmı 97 ve üzeri manuel

• Bmw kendine yakışanı giymektir, o yüzden ona göre bakın derim.
  • bmw ocağına incir ağacı diker amma velakin incirin tadı bambaşkadır kısa ve öz oldu
  • araba bebek gibi MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin benimde hayalimde var bi e36 almak askerden sonra dandik bi araba ardından para biriktirerek e36 varsın 3-5bin masraf çıkarsın komple yaptırır binerim araba parcalanana kadar bırakmam
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim inşallah allah sanada nasip eder :) aynen dediğin gibi 3 5 fazla olsun ama bmw olsun :)

• Bmw hastalık arkadaşlar..

Temizine bindiğinde zevk verir..

Kötüsü illallah dedirtir..

e46 kasa var bende arabanın sağı solu en kötü 10 sene daha sorunsuz gidecek şekilde yaptırdık öyle arabayı ezmediğin sürece hiç bir sıkıntısı yok ama ezersen ufaktan masraf açıyor onada katlanıcaksın..

Bmw kullanmayan insanlardan bilgi almayın bende aracıma 5-6.000TL harcadım ama 322.000km'de %90 motora sahip halen orjinal motoru yürürü sıfır..
    Yağ yakma eksiltme yok su eksiltme yok herşey çalışıyor iç döşemeler tertemiz..

Sıfır arabadan daha gönüllü benim için :)))

BMw alacak insanlara temiz bmw önerin genede bmw almayın demeyin.. Bmw candır bir kere alırsın iyiyse birdaha bırakamazsın.
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Kayseriden 97 3.20ci tavsiye edebilirim.. Çok ciğerli coupe recaro sunroof dijital klima yol bilgisayarı falan araç orjinal m teknik..

Dyno verisi 132 beygir motor %90'ın üzerinde 155.000'de daha bel altında parça boyaları var kazası yok bildiklerim bunlar..

Fiyat 26.500 eğer isterseniz sahibinin numarasını veririm..
  • ,arkadaşlar teşekkür ederim,bugün ustama götürdüm arabanın motoru,şasesi,gideri On Numara dedi,yalnız alırken de arabanın rölanti problemi vardı. Deviri 7nin altına düşmüyo, sordum hava giriş seloneydi bozuk,açık kalıyor dediler. Başka biri rölanti motoru arızalı dedi bi diğeri gaz kelebeği değişecek dedi,şaşırdım kaldım. Arabanın yakıt tüketimi aşırı,daha doğrusu lpg tüketimi. Manifoldun altından bi soketi yerinden çıkartılar,devir 2 ye düştü,yakıt değişmedi, 40 km yolu lpg ile 20tlye benzin ile 16 tlye gittim. Sizce problem ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer799

,arkadaşlar teşekkür ederim,bugün ustama götürdüm arabanın motoru,şasesi,gideri On Numara dedi,yalnız alırken de arabanın rölanti problemi vardı. Deviri 7nin altına düşmüyo, sordum hava giriş seloneydi bozuk,açık kalıyor dediler. Başka biri rölanti motoru arızalı dedi bi diğeri gaz kelebeği değişecek dedi,şaşırdım kaldım. Arabanın yakıt tüketimi aşırı,daha doğrusu lpg tüketimi. Manifoldun altından bi soketi yerinden çıkartılar,devir 2 ye düştü,yakıt değişmedi, 40 km yolu lpg ile 20tlye benzin ile 16 tlye gittim. Sizce problem ne

Kis ayindayiz benim aracim 20 liraya 40 45 km gidiyor lpgde gayet normal yakiti Ayrica arac almadan siz ilk sayfada belirtmistim iyi bi bmw ustasi bulun her usta anlamaz gicik huylari vardir bu araclarin. birde cikma yedek parcaci. Herkese elletmeyin. Hayirli olsun. 93.320 var bende de herturlu sorularinizi cevaplarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 29 Aralık 2013; 0:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: sencer799

,arkadaşlar teşekkür ederim,bugün ustama götürdüm arabanın motoru,şasesi,gideri On Numara dedi,yalnız alırken de arabanın rölanti problemi vardı. Deviri 7nin altına düşmüyo, sordum hava giriş seloneydi bozuk,açık kalıyor dediler. Başka biri rölanti motoru arızalı dedi bi diğeri gaz kelebeği değişecek dedi,şaşırdım kaldım. Arabanın yakıt tüketimi aşırı,daha doğrusu lpg tüketimi. Manifoldun altından bi soketi yerinden çıkartılar,devir 2 ye düştü,yakıt değişmedi, 40 km yolu lpg ile 20tlye benzin ile 16 tlye gittim. Sizce problem ne

Kis ayindayiz benim aracim 20 liraya 40 45 km gidiyor lpgde gayet normal yakiti Ayrica arac almadan siz ilk sayfada belirtmistim iyi bi bmw ustasi bulun her usta anlamaz gicik huylari vardir bu araclarin. birde cikma yedek parcaci. Herkese elletmeyin. Hayirli olsun. 93.320 var bende de herturlu sorularinizi cevaplarim

Peki benzinde 18 lpg de 20 yakması normal mi. Bir de parça teminini nerden yapabilirim. Teşekkürler

• Kafana yatıyosa Al bir kere Samimi arkadaşımın 320Ci Coupe sini Kullanma fırsatım olmuştu.Gerçekten hayran kaldım çok keyifliydi.Ama o E46 Kasaydı.Hatta bende bu Yaz e46 3.30 Alma düşüncesindeyim İşlerde aksaklık çıkmassa inşallah.Neyse kusura bakma konuyu dağııtm galiba neticede Temiz BMW cidden arabanın hasıdır.Temizini BUL AL
  • Aldım diyorum,arkadaş al diyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.