Şimdi Ara

1994 bmw 3.20 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
17.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 97 model tempra slx imi sattım şimdi bmw 3.20 i almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? İlanlarda buldum bi tane sizce. nasıl.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-lpg-li-320-i-cok-temiz-sahibinden-acele-124000433/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanayide tanıdığın varsa kaçırma derim bence o model o araçların canına okunmuştur
  • Benim 1996 model vardi 17 bin e almistim 1 sene sonra 18 e sattim bu arabanin ederi 14 15 bence araba guzelama fiyat yuksek biraz daha arastirin bmw harikadir benim hozumde ama sorunlsri bitmez

• Usta bizim forumda bir laf var şöyle

"İlk sahibi BMW'ye biner diğerlerine BMW biner."

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

sanayide tanıdığın varsa kaçırma derim

• hocam uzak durun derim. zaten e36 kasa yaş ve kullanım olarak oldukça yıpranmış araçlar. üstüne ilandaki araç da daha bir yorgun duruyor.
  • Bu fiyata b sınıfı temiz bir araç almak daha mantıklı bana göre. bence de uzak durmakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya alınca çoğu yerini toplayacaksın yada her ay soluğu sanayide alacaksın hocam.
    Ya da hiç almıyacaksın.
    Karar sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • At herzaman at dır eğer temiz ise kaçırmayın

• hocam o yaşta o arabaya o para verilmez bence.hele bmw ye hiç verilmez.çünkü performans aracı olduğu için çok hırpalanmış çok yorulmuştur o araç.bir kere komple genel bakıma da soksan o aracı ihya olmaz.sürekli aksamlarında vs bir arıza çıkartır.paranıza yazık gidin daha genç arabalara bakın ama bmwden bence uzak durun.
  • Arabaya bakmakta fayda var,bi gidip göstereyim sanayide. Polismiş sahibi, temiz kullanıyor polisler. Burda bi arkadaşta var,gayet temiz. Diğer emsallerine göre.daha bi diri duruyor aslında ilandaki araç

• 15.500 é kadar indirttim fiyatını

• Fiyat çok yüksek, 14500-15000 arası alınabilir.
  • Ben de düşünmüştüm, ama vazgeçip -acelem de vardı- 98 Astra 1.6 CD tercih ettim.
  • Ben 93 modelini kullaniyorum dedikleri gibi her ay ufak tefekte olsa sanayiye ugrarim merak ettiklerini sorabilirsin

• Aracı iyi bir usta'ya göster ve onayını alırsan al keyifli araçtır kulaktan dolma bilgiler ile hareket etme derim her ay sanayiiye uğrarsın lafları felan bunlar hep abartı temizini bulmaya bakın yeter ki , temizini bulmazsanız sanayii'den çıkamazsınız orası da bir gerçek ve parça fiyatları da pahalıdır.
  • bmw olayına hiç girmeden sadece şunu söyleyeyim VAN'dan araba alınmaz.

O arabanın yediği kaçak benzini kimse yememiştir. Van da doğru düzgün bmw ustası yok kim bilir daha önce neler geldi başına.

Siz hangi şehirde kullanacaksınız bilmiyorum da. Dsi de çalışan bir abım vardı 7 kasa bmwsi vardı. Abuk sabuk bir problemden dolayı motor indirmeye kalkmışlar arabasını aldı adam ankaraya götürdü.

Doğudan kolay kolay araç almayın. Çoğu memur bile kaçak kullanıyordu yakın zamana kadar şu ara pahalandı kulllanılmamaya başlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

sanayide tanıdığın varsa kaçırma derim bence o model o araçların canına okunmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

bmw olayına hiç girmeden sadece şunu söyleyeyim VAN'dan araba alınmaz.

O arabanın yediği kaçak benzini kimse yememiştir. Van da doğru düzgün bmw ustası yok kim bilir daha önce neler geldi başına.

Siz hangi şehirde kullanacaksınız bilmiyorum da. Dsi de çalışan bir abım vardı 7 kasa bmwsi vardı. Abuk sabuk bir problemden dolayı motor indirmeye kalkmışlar arabasını aldı adam ankaraya götürdü.

Doğudan kolay kolay araç almayın. Çoğu memur bile kaçak kullanıyordu yakın zamana kadar şu ara pahalandı kulllanılmamaya başlandı.

Normaldir cins arac bunlar ben yarin sabah erkenden sanayiye gidicem devirdaim hortumlarindan biri delinmis su eksiltiyor arac ve el kol girmeyen biyerde hortum. Manifolt falan komple sokulecek 20 liralik hortum icin 150 lira iscilik verecegim kime gostersem manifolt sokulmeden yapamam dedi. Boyle gicik seyler basina gelebiliyor alt tarafi hortum delik ama is cikariyor iste normal arabalar gibi sokup takamiyon cogu parcayi. Her ay bi benzin hortumu yarilmisti soguklar basladiginda kac litre benzinim helak oldu. Ben yaptirdikca baska hortum yarildi. Ayrica sanayideki ustam diyoduki benm musterilerim bmw alirsa ben taksitle esya alirim saolsun her ay gelirler derdi :) harbiden her ay gidiyorim ben. Ama bu aracin zevki herseye bedel. Ogrenci olmasam bu arizalar hic sorun deil ama malum zorluyo biraz.

• sencer799 kullanıcısına yanıt
    Premium araçlar , temiz ise alınır binilir,
    Temizi bulunamazsa hayal kurmaya devam edilir.
    .
    Yeni aracın Psikolojikmen eski aracından daha yaşlı olmasın,
    97 -98 model alınabilir,
    15000 tl iyidir,
    .
    97 model a4 ve passatlarada bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.