Şimdi Ara

1996 3.16i compact alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu başlıktaki ilan için ne dersin hocam seni uzun zamandır bılıyorum bmw cisin :) alınır mı yoksa değmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Ankaradan BMW alinmaz

satıcı ile cok yakın oturuyoruz akşam ıcın sozlestık bakmaya gıdecegım kullanırsın kararını sen ver arabayı 2 tane usta ısmı soyledı bunlara sorabılırsın dedi radyatör su kacırıyuomuş onu yaptırmış onun harıcınde halı hazırda masrafı yok dedi bakalım gidip gormem surmem lazım kasa olarak diri gibi geldi komple boya varmış ne alıyım 17-18 liraya 2000 palio marea tipo mu hocam en azından bmw nın adı var dıye dusundum pıyasa olmuş zaten corba km si orjinal mi hasar kaydı varmı baktırmak lazım tabıkı

şimdi her adı olanında arabası alınmaz :D radyatör su kaçırıyorsa ve yaptırdıysa bu sorundur değişmesi gerekiyor. o paralara aynı temizlikte sedanları var en azından alınır satılır kısımda compact son sahibi olma gibi bir durumdur. 94-95 sedanını alabilirsiniz ama ben olsam gider 190e alırım bmw yi 2002 model altı alınması taraftarı değilim. o yaşlarda alınacak araba her ne kadar temizde olsa markası ne olursa olsun 4-5 bin genel bir masraf kenara yazılmalıdır. ben olsam uygun fiyata 14-15 civarlarına 190 e alırım 7-8 bin kendim masraf ederim arabanın en az bana 7-8 yıl gideri olur. öle bir durumdayız ki anasını satam polo ya 18-19 istiyorlar :S son olarak hem compact hemde 2002 aşağısı alınmaz son sahibi olursun. az sonra bir kaç ilan bakayım size.

edit:
    burada konusu var kullanıcıları 10 yılda tek sefer bile yolda bırakmadığını belirtiyorlar

http://forum.donanimhaber.com/m_22236276/tm.htm

birkaç ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-essiz-temizlikte-240223779/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-190-e-1.8-otomatik-240376253/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-tr-de-boyle-temizi-ve-orjinali-yok-vizesi-ve-lpg-si-hatasiz-239954347/detay

manuel otomatik detaylarınıda araştırırsınız artık ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 30 Ekim 2015; 20:36:56 >

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    teşekürler üstad ilgilendiğn bilgilendirdiğin için aslında haklısın 316 i compact bomboş bir araba ama allah için kasa diriydi akşam vaktide olsa 1 saat önce geldi kapımın onunde baktım sokakta soyle bır içide 96 model araba gorunumunde sonuçta tek kapı olması 316 olması aslında bu arabann apaci ler tarafından yanlama (kesik arka) dıye tabır edılen olaylar ıcın tercıh edılmedıgını gosterıyo satıcı şasi num sorgulatmış sms kaydını gosterdı km orjınal 173.000 de babama soyledım gözleri fal taşı gibi açıldı hayır aldırmam parçası pahalı sen bi garip çingensin gumuş saplı tepsi neyine dedi :D haklılık payıda var aslında zaman + masraf+ bakım fln derken sureklı tetıkte bıneceksın ve cidden ağır piyasası ha deyıncede satılmıyormuş 3.20 altına bakmayın dıye bas bas bagırıyo bazı arkadaşlar ama benm oncelıgım performans degıl ki merco lara gelince bu tamamen kısısel gorsellıkle alakalı ama bı bmw aynı yıl uretım kasa goruntu olarak benı hıc heyecanlandırmıyo hosuma gıtmıyor kısaca vazgectım 316i den

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    hocam bende 3.16i kullanıyorum iyikide 3.20 almamışım. performans görecelidir sonu yoktur 3.20 bak 3.25 derler 3.25 bak 3.30 derler 3.30 bak m3 m5 m6 diye gider bu iş forumdakiler böledir 0-200 15 snye üstü olan arabaları pek tavsiye etmezler adamlar öyle bir motor yapmışki 2012 yılına kadar armosferik 116 hp motoru kullanmışlar şimdi bmw mühendisleri çöpmü :D adamlar genelde kıyasladıkları araçlar 3.16 ile 3.20 kıyası. kalkıpda 1600 cc diğer araçlar ile kıyaslamazlar çünkü performans araçları hariç 1600 motorda yakıt ve süreklilik olarak bmw en iyisi bunu ancak 2015 te 122 hp ile mercedes geçti ama işte gene 2002 altı alınmaza geldi konu :S 3.20 ile 3.16i yürütme maliyetleri 2 kat farkediyor. benim araç hiç arıza çıkarmasa dahi aylık 500 km ortalama ile vizesi yağı filitresi sigortası kasko filan hariç o şekli ile 300 lira her ay gideri var. 3.20=500-600 tl. performans ve maliyet her zaman doğru orantılıdır. son olarak sahibindene bakarsanız şuan itibari ile 2.167 adet 3.16i satılık var 1451 tanede 3.20 i var 2.167 taneyi alanlar bizim forumdakilerin bildiğini bilmiyordu sanırım :D

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    haklısınız gözü kapalı giriyorlar kör alış yapıyolar bide sadece tipine aldanıp ama albenisi var çekiciliği var dıışardan bakınca guzel buluyoruz ama binen adam belki illallah çekiyor :D
  • devir saati altında anlık tüketim ibresi yok, malzemeden çalmışlar
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    arkadaşım benden 1.5 ay sonra e46 3.20 i aldı 3 ay sonra sattı 3.16i aldı :D bizzat denedik test etmiş olduk o 3.20 alcılara selam olsun. 14 litre aşağısı düşmedi hiç yakıtı lpg de şehir içi 40 kuruş altı görmedi hiç, eh uzun yolda az ekonomik kalıyordu oda 30-32 kuruş arası yakıyordu. 6 silindirin bir bedeli var elbette. ben şehiriçi max 27 kuruş yakıyorum. uzun yolda 22-23 kuruş arası geziyor. ortalama hızımı geçen gün 90-100 bandında tuttum mübarek halamla yolculuk ettim araba 80 geçince çığlık atacak neredeyse 188 km 90-100 km hızla gittim:D ortalama 6.7 litre lpg tüketmişim arabamın bu kadar az yaktığını ilk defa gördüm ve kendim bile şaşırdım her zamanki kullandığım aygazla:D geneli 4000 devir üstü kullanırım:D o gün devir neredeyse 3000 i geçmedi. ama o yolda bitmek gelmedi bana :S aynı yolu ortalama 1 saat 40 dk da gidiyordum o gün 3 saat 10 dk sürdü :D mesafe bu arada bandırma-akhisar arası.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.