Şimdi Ara

1996 3.16i compact alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-temiz-sunroof-lu-316i-compact-211224333/detay

bu araç hakkında detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar varmı oturdugum yere cok alınır binilir mi baş ağrıtırmı çok her hafta sanayiyle uğraşmak istemem bu yaşlarda km side orjinal değildir heralde görmeye gidicem neyine bakıyım ilk önce ?

• güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradan BMW alinmaz

• Cok sevdigim bir abimin lafi var ama burda soyleyip ban yemekten korkuyorum. Bmw 20 yasinda alinacak bir arac degil bence, sanayiden cikamayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Ankaradan BMW alinmaz

satıcı ile cok yakın oturuyoruz akşam ıcın sozlestık bakmaya gıdecegım kullanırsın kararını sen ver arabayı 2 tane usta ısmı soyledı bunlara sorabılırsın dedi radyatör su kacırıyuomuş onu yaptırmış onun harıcınde halı hazırda masrafı yok dedi bakalım gidip gormem surmem lazım kasa olarak diri gibi geldi komple boya varmış ne alıyım 17-18 liraya 2000 palio marea tipo mu hocam en azından bmw nın adı var dıye dusundum pıyasa olmuş zaten corba km si orjinal mi hasar kaydı varmı baktırmak lazım tabıkı
  • tasarım dışında sıkıntısı yok, klasik e36 işte. bunlarla pek yanlamadıkları için daha temizdir diğerleirne göre.

ama ikinci eli biraz yavaş aklının bi köşesinde olsun
  • r0x kullanıcısına yanıt
    tasarım dışında derken bence çokta kötü değil yani daha hiç bmw kullanmadım e36 klasik dediginiz şey bu yaşlarda yanlama yaparak pertini çıkaran arabanın nerden anlaşılır genel hatları ıtıbarıyle duzgun gorunuyor araba akşam gidip gorucem surebılırsınde dedi yani bence benım butcemde palio accent marea gibi arabalardan kat be kat daha güzel gorunusu yalnız yaşıyorum bekarım zaten tek kapı olmasıda sorun degıl benım ıcın ılk neyıne bakıyım hor kullanıp kullanılmadıgını anlamak ıcın arabanın içine dosemelerine pedallarına konsoluna koltuklarına falan mı nerden anlaşılır yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 3.16ti Compact Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın ön farları sedandan farklıydı ama bu ilandaki arkadaş farları sedan farlarıyla değiştirmiş gayet de hoş olmuş orjinal ön farlar hiç yakışmıyor çünkü. Bu araç olmaz da başka araç alırsanız bu farlardan alıp takın gerçek BMW bakışı atar. Orjinal farlarını görünce farkı anlarsınız zaten. KMye bakarken de şase no.dan mesaj atın size gerçek km ve hasar bilgisini verir, olur ya plaka değişikliği felan olmuş olabilir.

• 2002 316i ler de aynı fiyat????

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    nasıl aynı fiyat 25 den aşağı 2002 üzeri 316 yok
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    yağ yakma sorunu motor computest falan gostersem yuruyen aksamla ılgılı sıkıntı varmı yokmu dıye baktırsak yeterli olurmu tabıkı şase den mesaj atıcam benım demek ıstedıgım akşam gıdıcem sımdı arabanın başına neyıne ılk once bakıyım yağ cubugunu cekıp gaz ver dıyıp ufleme otme buhar varmı dıye bakcam ama içinde nelere dıkkat etmek gerekir
  • Kullanan biri olarak aracın fiyatı düşük yazılmış diyorum bi sorunu falan olmasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı muadilleri 15-20 bandında zaten baktımda şimdi ne sorunu olabılır ılk etapta anlaşılcak bana buyuk masraf cıkarabılcek oncelıgım motor tabıkı de akşam gormeye gıdıcem arabayı surucem sız kullanıcı olarak tavsıye edermısınız 316 herkes gıtmez cok yakar falan yazmışta ben zaten hız meraklısı degılım yuksek devır cevırmem asla yakıtı ne kadardır acaba bıde lpg cok sorun cıkarırmı yok ayarı kactı yok cekmedı yok devır dustu yok beyni şişti falan gıbı en buyuk korum eskı oldugu ıcın tofaş gibi ugrastırırsa nefret ederım o zaman zamanında cok uğraştım cunku kuş serisi lpg sorunlarıyla
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Computeste o kadar da güvenmeyin boya durumunu değişen durumunu kafanıza takmıyorsanız motoru da tatmin ederse sizi comouteste gerek yokki. İyi bir BMW ustasına gösterin yeterli o zaten size herşeyini söyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

aşağı yukarı muadilleri 15-20 bandında zaten baktımda şimdi ne sorunu olabılır ılk etapta anlaşılcak bana buyuk masraf cıkarabılcek oncelıgım motor tabıkı de akşam gormeye gıdıcem arabayı surucem sız kullanıcı olarak tavsıye edermısınız 316 herkes gıtmez cok yakar falan yazmışta ben zaten hız meraklısı degılım yuksek devır cevırmem asla yakıtı ne kadardır acaba bıde lpg cok sorun cıkarırmı yok ayarı kactı yok cekmedı yok devır dustu yok beyni şişti falan gıbı en buyuk korum eskı oldugu ıcın tofaş gibi ugrastırırsa nefret ederım o zaman zamanında cok uğraştım cunku kuş serisi lpg sorunlarıyla

Hiç de inanma. Piyasadaki çoğu aracı performansta geride bırakır. Sınırlarında kullanırsan 25 kuruş civarı yakar lpg de. Gayet konforludur bir sürünce zaten vazgeçemeyeceksin.

• quote:

nasıl aynı fiyat 25 den aşağı 2002 üzeri 316 yok

Pardon ben 18 i 28 görmüşüm

• Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    işte hıc bınıp surmedıgım ıcın sımdı arabayı akşam gıdıp gorucem ılk basta neyıne neresıne bakıyım dıye tavsıye ıstedım haşat araba nasıl ele verır kendını mesela ?
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    puntoyu alıp mıs gıbı bınsene

• quote:

işte hıc bınıp surmedıgım ıcın sımdı arabayı akşam gıdıp gorucem ılk basta neyıne neresıne bakıyım dıye tavsıye ıstedım haşat araba nasıl ele verır kendını mesela ?

Motorun sesini dinle, değişik ses çıkaran biyer var mı diye.
    Muayenesine,egzoz muayenesine bak, katalizörüne bak sökülmüş mü diye.
    Lastik durumuna bak.
    Rölantide dalgalanma var mı ona bak.
    Mümkünse buluşma yerine erken git adamın arabasını ilk çalıştırma haline bak düzgün olmayan araç kendini soğukken ilk çalıştırmada belli eder.

Şunları da bil:
    Araç 2 kapılı ve boş modeli. M paket değil. Satışında zorlanırsın.

• Airapper A kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak için gelmiştim çıkıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.