Şimdi Ara

1996 C200 MÜ 2004 VOLVO S40 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1996 model C200 mercedes almak istiyorum ama araç 200.000 km. temiz görünüyor. Ancak ilerde yaş ve km den ötürü sorun çıkarırmı? Yoksa 2004 model Volvo S40 mı (125.00 km.) alsam dahamı iyi? Hangisinde 2 el zararım daha az olur. Cevplarınız için tşkrler..

• C200 2. eli daha iyidir. birde donanımı elegance ise gayet tatlıdır. yanlız 200 bin km orjinal mi oda önemli.. çünki bu kasalarda 250-300 binden aşağı zor bulunuyor. yetkili bir yerde test yaptırmanız iyi olur
  • Cevabınınıza çok teşekkürler Semih kardeşim evet full elegance modeli. Ancak dediğiniz gibi km orijinal, olmayabilir. Arac test sonucu orijinal km çıkmadı diyelim. Bunun ne gibi sakıncaları olabilir?
  • Bitik motoru sana iyi diye satmış olurlar. alırsın 2 ay sonra rektefiye ister bir sürü uğraş ve masraf. Km düşürmüş adamdanda araba almam daha başka araçlara bakardım
  • Çok tşkrler arkadaşım. Anlaşılan o ki başka araçlara bakmak lazım..
  • 14 yaşında araba ile 6 yaşında araba o düzeyde pek kıyaslanmamalı. Mercedes'te olsa ben güvenemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAFKASYALI35

Çok tşkrler arkadaşım. Anlaşılan o ki başka araçlara bakmak lazım..

Gene çok temiz kullanılmış c200'ler var araştırabilirsin.. benim mantığım 1-2 fazla verip düzgün birşey bulunur ve alınır
  • c200 güvenliği kötü....pas sorunları başlamıştır ve sorun çıkartabilir.... diğerini bilmeiyorum ancak daha yeni olduğu için avantajları olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

c200 güvenliği kötü....pas sorunları başlamıştır ve sorun çıkartabilir.... diğerini bilmeiyorum ancak daha yeni olduğu için avantajları olacaktır..

hiç yakından c200 inceledinizmi bilmiyorum.. benim 17 yıllık japon aracımda ne çürük ne pas vardı.. garajda falanda durmuyor direk sokakta.. birde almanda nasıldır.. daha dayanıklıdır tabii almanda pas olur mu? hiç rastlamadım
  • çook

10 senedir komşumda var pas izlerini gördüm...... Ayrıca dönemin w210 mercedes E kasalarında gidin galerilerde inceleyin bir çoğunda pas sorunlarına rastlarsınız...kapı fitillerinin altı özellikle pastır...

komşumun aracında bazı sorunlar oldu şanzıman ddeğişti 130 binde.. araç gitmiyor ve her türlü şey yapıldı bulunamadı ... kablolar değişmiş geçenlerde kavrulmuş bir çoğu zamanla.. Kendisi çok temiz titiz kullanır... Ama sorun bakımından bunlar şanssızlık olabilir hepsinde olacak diye bir kayıt yok sadece yaş ilerledikçe oluyor böyle şeyler...
  • Arkadaşlar aracın kasasında yürüyeninde çürük ve sorun yok tertemiz. 14 yaşında olmasına rağmen çok diri duruyor özellikleri ise 2004 Volvo S40 dan daha fazla. Yarın bir teste götürcem benim problemim sadece 200.000 km de oluşu kafamı karıştırdı hepsi bu.. 200.000 km orijinalse C200 tercihimdir diye düşünüyorum. Güvenlik açısından S40 tan fazla.. Saygılar..
  • eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.Yeni yenidir.Volvo s40 2004 karşısında 96 mercedes değil c200 s320 olsun benim için yine tercih volvodur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 25 Haziran 2010; 17:38:11 >
  • quote:

Arkadaşlar aracın kasasında yürüyeninde çürük ve sorun yok tertemiz. 14 yaşında olmasına rağmen çok diri duruyor özellikleri ise 2004 Volvo S40 dan daha fazla. Yarın bir teste götürcem benim problemim sadece 200.000 km de oluşu kafamı karıştırdı hepsi bu.. 200.000 km orijinalse C200 tercihimdir diye düşünüyorum. Güvenlik açısından S40 tan fazla.. Saygılar..

iyi bakın ama her yerine pas öyle lanet bir şey ki olmadık bir yerde çıkıyor kanser gibi yayılıyor zamanla....

güvenlik açısından s40 dan fazla derken neyi kastediyorsunuz?
  • (Elektrikli Cam,ESP,Klima,Dijital Klima,Radyo / Kaset,Hidrolik Direksiyon,Merkezi Kilit,Elektrikli Ayna, Katalysator,ABS,Hava Yastiği (Sürücü),Alarm,Çelik Jant,Hava Yastiği (Yolcu),Yan Hava Yastığı,Alaşım Jant,Rezistans Yan Aynalar,Yol Bilgisayar,Metalik Boya,Sedef Boya,Direksiyon Ayarı) << Bunlar 1996 model C200 deki güvenlik ve donanımları. 2004 Model S40 ta aşağı yukarı aynı güvenlik ve donanım var. aralarında 8 yaş fark var..
  • c200'ün hiçbirinde esp yok, varsa asr ( anti patinaj ) var bazılarında .
    c200 arkadan itiş, bunun zevkide bir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 25 Haziran 2010; 23:37:37 >
  • quote:

(Elektrikli Cam,ESP,Klima,Dijital Klima,Radyo / Kaset,Hidrolik Direksiyon,Merkezi Kilit,Elektrikli Ayna, Katalysator,ABS,Hava Yastiği (Sürücü),Alarm,Çelik Jant,Hava Yastiği (Yolcu),Yan Hava Yastığı,Alaşım Jant,Rezistans Yan Aynalar,Yol Bilgisayar,Metalik Boya,Sedef Boya,Direksiyon Ayarı) << Bunlar 1996 model C200 deki güvenlik ve donanımları. 2004 Model S40 ta aşağı yukarı aynı güvenlik ve donanım var. aralarında 8 yaş fark var..

pasif güvenlik peki ?

2004 model volvo en yeniden bir önceki kasa sanırım aynı yılda 2 side var galiba?

http://www.euroncap.com/tests/volvo_s40_1997/5.aspx

http://www.euroncap.com/tests/mercedes_benz_c_class_1997/18.aspx

maalesef euroncap fotolarında problem var eğer açılsaydı aradaki farkı çok daha rahat görürdünüz....

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,98483

http://video.google.com/videoplay?docid=6392903418374366464#

(videolar aynı kurumun değil ancak sonuç olarak benzer durum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 25 Haziran 2010; 23:46:13 >

• http://www.araba.com/2669289/Mercedes%20C%20200<<< bu ilanı inceleyin arkadaşlar bu araca müşteriyim ben. Eğer araçta eps yoksa vatandaşa diyelim arkadaş eps yok bu araçta neden yazdın diye...
  • esp yok ...ilanlarda yazarlar bilmediklerinden ne olduğunu işaretliyorlar...
    bu sitelerdeki ilanların büyük çoğunluğu yanlışlarla dolu...

bide şunu anlamıyorum yav her satılan aracın lpg si yeni takılmış oluyor...
    Lan madem satıcaktın neden lpg taktın... lpg olan ilanların yarısı hep yeni lpg takıldı v.s. .... O zaman aracın içine ettin bırakıyorsun düşüncesi oluyor insanın kafasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 26 Haziran 2010; 0:34:49 >
  • benim fikrim mercodan yana bakımını yaptır 500bin bile gider onun motoru
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.