Uzun süredir araba arıyorum bugün bi hyundai elentra 96 model buldum arabada hız sabitleyici dahil her özellik var 184000 km de arabanın iç temziliği fena diil arabayı kullandım kullanımında motor sesinde bir problem yok sadece satan kişinin söylediği ön sol taraftan darbe almış çamurluk tampon ve lastik değişmiş diğer tarafta da parça değişti diyo ama şasede ve motorda darbe yokmuş ve arabanın bazı yerlerinde ufak tefek çürüme var değişen parçalarından dolayı arabanın önünde ve arkasında renkte ton farkı var boyanması gerekiyor tabi önce servise götüreceğim herkes son sahibi olursun diyor
Sizden bildiğiniz konularda yardımınızı bekliyorum arabaya 8000 ytl istiyor
Alınır mı değer mi o paraya ve alırsam sizce ne kadar masrafı olur ne yakar yedek parça durumu nasıldır ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.............................
ANKARADAYSAN HYUNDAI PARÇASINI SATAN JAPON OTOLAR VAR ORALARDA KESİN BULURSUN.... 96 MODEL HANGİ ARABAYI ALIRSAN AL...KESİN Bİ YERİNDE UFAKTA OLSA ÇÜRÜME VARDIR.... HELE HELE İST.VEYA İZMİR ANTALYA GİBİ DENİZ SAHİLİNDEYSE........... HYUNDAI ELİNDE KALMAZ....MUTLAKA Bİ BİNİCİSİ BULUNUR....ÇÜNKÜ ADI YETER...... HE 96 KIA SEPHIA VEYA BAŞKA BİR KIA MODELİNİ ALIRSAN ELİNDE KALIR...... BENİM ARKADAŞIM ALDI 96 MODEL BEYAZ 1,8 GLS YAKITININ İYİ OLDUĞUNU VE LPGYİ DÜŞÜNMEDİĞİNİ SÖYLEDİ...... KONFOR OLARAKTA ESKİ OLMASINA RAĞMEN O HALİYLE 10 TANE ŞAHİN DOĞAN ESKİTİR..........
ford fiesta aldım 97 model arabanın ilk sahibiydi araba çok temiz cevabın için teşekkürler aldığım fiesta hakkında yorumun olursa sevinirim .........