Şimdi Ara

1996 Opel Vectra 1.6 GL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni kaydoldum doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum.. Aracım opel vectra 1.6 gl 96 model 242 bin de ilk aracım alalı bir ay oluyor geçen gün ustaya yağına suyuna baktırmaya götürdüğüm de aracımn conta veya blok çatlatmış olabileceğini söyledi radyatör hortumu ve yedek su deposuna hava basıyor dedi ve su eksiltmişti egzoztan ise damlalar halinde az su atıyor ve duman var çekişinde ve hararetinde bi anormallik yok sizce conta mı yakmıştır yoksa blok mu çatlak? Eğer blok çatlaksa sıfır motor mu taktırmalıyım eğer sıfır motor taktırırsam maliyeti ne olur yardım edin lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krpnr588

Merhaba arkadaşlar foruma yeni kaydoldum doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum.. Aracım opel vectra 1.6 gl 96 model 242 bin de ilk aracım alalı bir ay oluyor geçen gün ustaya yağına suyuna baktırmaya götürdüğüm de aracımn conta veya blok çatlatmış olabileceğini söyledi radyatör hortumu ve yedek su deposuna hava basıyor dedi ve su eksiltmişti egzoztan ise damlalar halinde az su atıyor ve duman var çekişinde ve hararetinde bi anormallik yok sizce conta mı yakmıştır yoksa blok mu çatlak? Eğer blok çatlaksa sıfır motor mu taktırmalıyım eğer sıfır motor taktırırsam maliyeti ne olur yardım edin lütfen..

Bloğun çatlak olduğunu pek sanmıyorum. Daha ziyade suçlu kapak contası gibi görünüyor.
  • Kardeşim peki eğer conta yakmış olsa hararetin yükselmesi gerekmez mi belirti olarak sadece duman(o da bazen atıyor bazen kesiliyor) ve su eksiltme var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.