Şimdi Ara

1997-98-99 Toyota Corolla mı, 1999-2000 Hyundai Accent 1.5 GLS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
17.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki arabanında ortalama üç aşağı beş yukarı 10 milyar değeri var. Yakıt, kullanım ve diğer özellikler açısından kıyaslama yapacak olursak hangisini tercih etmeliyiz?

Bir sorum da şu Hyundai Accent ların saçları 1998 ve aşağı modelleri yurtdışı yapım 99 ve sonrası için Türk yapımı diyorlar. Dolayısıyla Türk yapımı olan saçlar ince ve dayanıksız olduğu söyleniyor. Bu doğrumudur?

• 97-98-99 model toyota corolla alabiliyorsan hyundai accent ile bunu kıyaslaman bile gerek yok ikisi birbirinden alakasız araçlar, toyota corolla tek geçilir eğer 10 milyara varsa 99 model bende almayı düşünüyorum hemen alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sjsero

97-98-99 model toyota corolla alabiliyorsan hyundai accent ile bunu kıyaslaman bile gerek yok ikisi birbirinden alakasız araçlar, toyota corolla tek geçilir eğer 10 milyara varsa 99 model bende almayı düşünüyorum hemen alabilirim
    neden kıyaslanmasın hocam? hyundai lerin yakıt tüketimi daha az ve çok fazla masraf çıkarmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanfiyto

neden kıyaslanmasın hocam? hyundai lerin yakıt tüketimi daha az ve çok fazla masraf çıkarmıyor

Alıntıları Göster
    o zaman doğan alın.Yedek parça ucuz bi tüp at gez babam gez.Kriterler buysa en uygunu
  • tam aksine 2001 den sonra hyundai hyundai dir

ama toyota daha mantıklı ama hyundai de yabana atılmaz dediğim gibi özellikle 2001 den sonrakiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

tam aksine 2001 den sonra hyundai hyundai dir

ama toyota daha mantıklı ama hyundai de yabana atılmaz dediğim gibi özellikle 2001 den sonrakiler
    corolla uzun süre kullandım arkadasımdada hyundai vardı bu araclar arasında kesinlikle corolla derim hyundai atagı 2003 ve sorasında başlıyo ondan önceki kasaları corolla ile yarıscak kadar iddalı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

corolla uzun süre kullandım arkadasımdada hyundai vardı bu araclar arasında kesinlikle corolla derim hyundai atagı 2003 ve sorasında başlıyo ondan önceki kasaları corolla ile yarıscak kadar iddalı değil

Alıntıları Göster
    temız bulabiliyorsanız hiç dusunmeden corolla derim.
    sorunsuz araba.heleki o efsane kasa corollalar.
    yol tutusları pek iyi değildir ve fren mesafeleri de uzundur,ancak iyi arabalardir.
    yağını,suyunu,benzinini koy,baska da bişii istemıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

yol tutusları pek iyi değildir ve fren mesafeleri de uzundur,ancak iyi arabalardir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

katılıyorum corolla daha iyi seçim olur

+ o hyundailer genelde toyotolar kadar sorunsuz değil

bizde de accent vardı yolda bırakmadı ama elektrik arızası ve cam otomatiğinden dolayı çok üzdü

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

katılıyorum corolla daha iyi seçim olur

+ o hyundailer genelde toyotolar kadar sorunsuz değil

bizde de accent vardı yolda bırakmadı ama elektrik arızası ve cam otomatiğinden dolayı çok üzdü

Alıntıları Göster
    Gerçekten de Corolla ile Accent karşılaştırılamaz! Kullanım maliyetleri açısından da Corolla'nın daha uygun ya da bir birlerine yakın olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca sürüş özellikleri bambaşka araçlar 2 km yol yaparsanız ne dediğimizi anlarsınız.98-99 Corolla 99-00 Accent kullanımış biri olarak yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

Gerçekten de Corolla ile Accent karşılaştırılamaz! Kullanım maliyetleri açısından da Corolla'nın daha uygun ya da bir birlerine yakın olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca sürüş özellikleri bambaşka araçlar 2 km yol yaparsanız ne dediğimizi anlarsınız.98-99 Corolla 99-00 Accent kullanımış biri olarak yazıyorum.

Alıntıları Göster
    bende corolla derim ama 10 milyara nerde var corolla 13-14-15 den aşağı görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbudak

bende corolla derim ama 10 milyara nerde var corolla 13-14-15 den aşağı görmedim ben

Alıntıları Göster
    bence bakımlı,temiz,iyi bakılmış olan hangisini bulursan onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

bence bakımlı,temiz,iyi bakılmış olan hangisini bulursan onu al.

Alıntıları Göster
    temiz ve uygun olan hangisi ise onu tercih edin,
    çünkü bişeyi alırken kar etmelisiniz,

ikiside temiz ve fiyatı uygunsa tabiki corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbudak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: salihbudak

Arkadaşın dediği gibi 10 bni YTL'ye croolanın ya 1.3 motorlusunu, yada XL, GL gibi karbüratörlü 1.6 motorlusunu alabilirsiniz. Eğer bu kasaların gözde modelleri 1.6 XEİ veya 1.6 GLİ alacaksanız en az 12-13 bin vermenzi gerekir.

Tabikide corolla daha mantıklı bir tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

quote:

Orjinalden alıntı: salihbudak

Arkadaşın dediği gibi 10 bni YTL'ye croolanın ya 1.3 motorlusunu, yada XL, GL gibi karbüratörlü 1.6 motorlusunu alabilirsiniz. Eğer bu kasaların gözde modelleri 1.6 XEİ veya 1.6 GLİ alacaksanız en az 12-13 bin vermenzi gerekir.

Tabikide corolla daha mantıklı bir tercih.

Alıntıları Göster
    corolla al gerisini boşver.pişman olmassın. hyundai ise eski kasalarını boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

corolla al gerisini boşver.pişman olmassın. hyundai ise eski kasalarını boşver.

Alıntıları Göster
    Sayın araç kullanıcıları kullnmış olduunuz aracın arıza çıkarmasına bakarak o o markanın tüm araçlarına genellemek ne kadar sağlıklı bir görüştür sizce?...

Sahip olduğumuz araç 97 model ve çok memnunuz.Bi yandan da bu aracın sıfır olanlarının sahiplerinden bazen servise gitmek zorunda kalanları duydum.Şimdi benim aracım 97 modelken benim başımı ağrıtmamış ama sıfırını kullanan bir kullanıcı servisten gelemmemiş sizin mantığınızla bakarsak benim aracımın daha çok arıza çıkarması gerekir demi?

Lütfen bilgilendirecez derken köstek olmamaya da dikkat edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maerdir

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yeter ki arabayı almadan önce iyi bir testten geçirmeniz.Mutlaka binip 100km/h üzerine çıkın.Tam manevralar,geri gitme,viteslerin düzgün çalışıp çalışmadığı,lastiklerin durumu vs. gibi hassas yerlerine baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 16 Mart 2008; 17:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47EAA382C

Yeter ki arabayı almadan önce iyi bir testten geçirmeniz.Mutlaka binip 100km/h üzerine çıkın.Tam manevralar,geri gitme,viteslerin düzgün çalışıp çalışmadığı,lastiklerin durumu vs. gibi hassas yerlerine baktırın.

Alıntıları Göster
    tartışmaya bile gerek yok

Corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanfiyto

Sınıfları farklı olduğu için
  • Tabikide accent gls 1.5. Korolla arabamı accentin yanında
  • Corolla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.