Şimdi Ara

1998 e200 kompresör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alma sakın pişman olma olasılığın çok yüksek.1 2 yıllık temiz motoru güçlü bir araba alabilirsin o paraya çok rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geçmisi arayan adam

Alma sakın pişman olma olasılığın çok yüksek.1 2 yıllık temiz motoru güçlü bir araba alabilirsin o paraya çok rahat.

adam zaten onu anlatmak istiyor 2008-2009 araca 35,000 mi vercem diyor
  • Ben olsam E200 yerine 98-2000 model BMW 520 alirim. Cunku E200 lerde model farkı arabada çok şeyleri değiştiriyor. Mesela 98 modelle 2002 model arasında buyuk farklar var. Bi araştır. Sizin yerinizde olsam eski E200 alacağıma 520 alirim. Içi daha bi diri duruyor bu araçların. Ama illaki E200 alacagim diyorsan kesinlikle Avangarde E2 paketini tercih etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 4 Nisan 2012; 11:17:58 >
  • Arkadaşımda aynı kasanın avantgarde modeli var. Arabaya diyecek yok ama yakıt konusuna gelirsek içiyor desek yeridir. LPG ile de daha çok yakıt tüketir bu durumdan dolayı yakıt düşünceniz varsa uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

40 kuruş yaksa alacaksınız 60 kuruş yaksa alamayacakmısınız ? orayı anlamadım

krdeşim ben çok km yapan bi insanım ve km yi şehir içi şehir dışı karışık yaparım. LPG li kmde 35 kuruşu geçerse ben başka bi arabalara bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1Z406

quote:

krdeşim ben çok km yapan bi insanım ve km yi şehir içi şehir dışı karışık yaparım. LPG li kmde 35 kuruşu geçerse ben başka bi arabalara bakarım

Bence geçebilir gramajlı araba çünkü
  • quote:

quote:

Yakın bir arkadaşımın babası e200 Kompressör aldı 2001 model araç 60 binde daha. Düşünün yani. O kadar temiz ve güzel ki, Avantgarde E2 paket hemde. Araç bayağı dolu yani. Koltuğunda direksiyonunda çizik yok desem yeridir. 50 bin liraya aldı.

Araç sahibiyle konuşmamı olduğu gibi aktarıyorum.

+Mehmet amca 50 bine 2010-2011 model dizel otomatik araba varken neden 2001 model aldın?
    -Al anahtarı bir tur at gel.

Bağcılar meydan-bağcılar çiftlik arası yaptım geldim.

+Haklısın mehmet amca..

Olay bundan ibaret yani.

• saol LPG'li yakıtla ilgili bilgi verecek arkadaş varmı
  • quote:

arkadaşlar 1998 e200 kompresör kullanan arkadaşlar varsa lpg li YAKITI hakkında kuruş hesabıyla bilgi verirseniz sevinirim vede aracı tavsiye eder misiniz 2008-2009 model arabaya 35000 TL vermek yerine 1998 model arabaya 35 000TL vermek mantıklımı

w210 makyaj öncesi E200 kompressor Almanyada 163 hp olarak satıldı. İhraç edilen M111E20ML kodlu 1998cc lik 4 silindirli Kompressor destekli motor 192 hp olarak satıldı. Yakıt tüketimi olarak E200K lar bir üst model olan E240 larla aynı miktarda bir tüketimleri var. ortalama olarak 12-15 litre aralığında bir benzin tüketimi vardır. W210 E serileri oldukça dayanıklı mekanik ve elektronik aksamları sebebiyle bugün bile rahatlıkla satın alınabilecek orta yaşlı otomobillerin başında gelir. 210 ların en önemli hastalığı pas mutlaka pas konusuna özen gösterin geri kalan kontrollerde yapıldıktan sonra, uzun kmlerce sorunsuz kullanabilirsiniz

• yok mu başka mercedes kullanıcıları
  • kardeşim araç aldın mı bilmiyorum? mercedes güvenlik, konfor ve prestij arabasıdır. Dünyada rakipleri var mıdır? elbette ama bu araba kesinlikle bmw, audi, wv gibi arabalarla karşılaştırmayın her türlü verir ayarı, diyeceğim şu adamın biri gider 99-00 model 520 alırım demiş.. al bide başına bela al. mercedes sağlam arabadır, ve bu dünyada üretilen en sağlam otomatik şanzumana sahip markalardan biridir.
    Bi defa düşünelim merecedes bu meleti 1998 de üretmiş de mi:)) gaç liraya üretmiş şu an ki fiyatlarla 80-90 bin euro'ya segment değisirse para değişir. yani senin aldığın araba zamanın en iyi arabası gibi düşün... bir de mercedes'in çıkardığı yenilikleri şu anki sıfır araçlarda %80-90 gibi hala olmadığını düşün...
    onuda geçtim adam alıyor 30000 tl ye bi araba az yakıyor motoru küçük diye 5 sene sonra araba oldumu 20000 lira. mercedes değer mi kaybediyor en fazla bin, 2bin arabanın değeri düşmez. Onun bunun değil yüreğinin sesini dinle... ver ayarı anlıcaaaan. bende de e200 136hp var lpg'li opet'ten al kafan rahat etsin. kullanıma göre değişior mesela 35 simit sehir dışı agırlıklı 280-300km ... şehir içi 200-220 km gidiyor tabi kullanım önemli gaza abandığım söylenemez. arasıra kayın valide korkuyor ama :) 120 hızlı mı be kardeşim. 1-2 sene sonra belki 98-99 kompressor alırım şidilik memnunum, ama alacaksan bu meletin komp.'unu al.
    saygılarımla...

• Mercedeste olsa 15 yaşında bir arabaya bana göre 35 bin lira verilmez onun yerine 2-3 yıllık dizel C sınıfı bir araba alın keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkarataseng

kardeşim araç aldın mı bilmiyorum? mercedes güvenlik, konfor ve prestij arabasıdır. Dünyada rakipleri var mıdır? elbette ama bu araba kesinlikle bmw, audi, wv gibi arabalarla karşılaştırmayın her türlü verir ayarı, diyeceğim şu adamın biri gider 99-00 model 520 alırım demiş.. al bide başına bela al. mercedes sağlam arabadır, ve bu dünyada üretilen en sağlam otomatik şanzumana sahip markalardan biridir.
    Bi defa düşünelim merecedes bu meleti 1998 de üretmiş de mi:)) gaç liraya üretmiş şu an ki fiyatlarla 80-90 bin euro'ya segment değisirse para değişir. yani senin aldığın araba zamanın en iyi arabası gibi düşün... bir de mercedes'in çıkardığı yenilikleri şu anki sıfır araçlarda %80-90 gibi hala olmadığını düşün...
    onuda geçtim adam alıyor 30000 tl ye bi araba az yakıyor motoru küçük diye 5 sene sonra araba oldumu 20000 lira. mercedes değer mi kaybediyor en fazla bin, 2bin arabanın değeri düşmez. Onun bunun değil yüreğinin sesini dinle... ver ayarı anlıcaaaan. bende de e200 136hp var lpg'li opet'ten al kafan rahat etsin. kullanıma göre değişior mesela 35 simit sehir dışı agırlıklı 280-300km ... şehir içi 200-220 km gidiyor tabi kullanım önemli gaza abandığım söylenemez. arasıra kayın valide korkuyor ama :) 120 hızlı mı be kardeşim. 1-2 sene sonra belki 98-99 kompressor alırım şidilik memnunum, ama alacaksan bu meletin komp.'unu al.
    saygılarımla...

bu arabada esp varmı ? yada yan perde diz hava yastıgı

• kardeş benim arabam 1997 e200 esp yok diz hava yastığı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Mercedeste olsa 15 yaşında bir arabaya bana göre 35 bin lira verilmez onun yerine 2-3 yıllık dizel C sınıfı bir araba alın keyfinize bakın.

"mercedes te olsa "dan sonrasını okumadım :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

quote:

Mercedeste olsa 15 yaşında bir arabaya bana göre 35 bin lira verilmez onun yerine 2-3 yıllık dizel C sınıfı bir araba alın keyfinize bakın.

"mercedes te olsa "dan sonrasını okumadım :) :)

aynen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali0671

quote:

arkadaşlar 1998 e200 kompresör kullanan arkadaşlar varsa lpg li YAKITI hakkında kuruş hesabıyla bilgi verirseniz sevinirim vede aracı tavsiye eder misiniz 2008-2009 model arabaya 35000 TL vermek yerine 1998 model arabaya 35 000TL vermek mantıklımı

35.000 TL fazla değilmi 98 model bir araca ?

2.0 motor 163-186ps araclardan bahsediyoruz ayrica e serisi mercedes kompressor motor var 35 bin e temizini bulursa yine iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [/color>Trebuchet MS"]
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Kurus hesabina girdiyseniz o arac sizin icin degildir.

aynen
  • quote:

Yav He He
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.