Şimdi Ara

1998 e200 kompresör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
14.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1998 e200 kompresör kullanan arkadaşlar varsa lpg li YAKITI hakkında kuruş hesabıyla bilgi verirseniz sevinirim vede aracı tavsiye eder misiniz 2008-2009 model arabaya 35000 TL vermek yerine 1998 model arabaya 35 000TL vermek mantıklımı

• Kurus hesabina girdiyseniz o arac sizin icin degildir.
  • yok mu başka yardımcı olacak
  • dostum aracı sadece hafta sonu kullanacaksan ya da başka deyişle yılda en fazla 10 bin km yapacaksan lpgye bile gerek yok. direk al gitsin..b sınıfı conconlu ama kutu gibi arabalara o kadar para vermekten iyidir..

alacağın aracın linkini verirsen daha iyi yorumlar gelebilir..
  • Direkt al derim başka birşey demem. Tadından yiyemezsin. Ben 97 E200 kullanıyorum (hatta satıyorum) benim yakıt değerlerimi yazınca millet dabaz olup kaşınmaya başladı. Hele kompresör alırsan benim arabamdan daha az yakacağına emin olabilirsin. Benim 3000 devirde çıktığım hıza sen 2500 devirde çıkarsın her türlü avantajlısın.

Alırken bir hususa dikkat et, tam bilmiyorum ama bir 160 küsür beygir olanı varmış kompresörlerin bir de 186 beygir olanı varmış. Geçen vatandaşın birinden duydum. Ben daha önce sadece 186 beygir diye biliyordum. Bu durumu bir araştır sonra gözünü yum al..
  • Sadece 2001 modelleri 163 beygir. Benzini içmesini saymazsak şahane bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Direkt al derim başka birşey demem. Tadından yiyemezsin. Ben 97 E200 kullanıyorum (hatta satıyorum) benim yakıt değerlerimi yazınca millet dabaz olup kaşınmaya başladı. Hele kompresör alırsan benim arabamdan daha az yakacağına emin olabilirsin. Benim 3000 devirde çıktığım hıza sen 2500 devirde çıkarsın her türlü avantajlısın.

Alırken bir hususa dikkat et, tam bilmiyorum ama bir 160 küsür beygir olanı varmış kompresörlerin bir de 186 beygir olanı varmış. Geçen vatandaşın birinden duydum. Ben daha önce sadece 186 beygir diye biliyordum. Bu durumu bir araştır sonra gözünü yum al..

Krdeş acaba senin araba ne kadar yakıyor bnm için önemli olan yakıtı.zaten güvenliği yoltutuşu sağlamlık demeye gerek yok sonuçta mercedes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1998 BMW E36 otomatik şanzıman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm attım dostum..
  • varmı arkadaşlar yakıtla ilgili bilgi verecek arkadaşlar
  • Gelmedimi mesaj?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Gelmedimi mesaj?

geldi geldi saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1Z406

arkadaşlar 1998 e200 kompresör kullanan arkadaşlar varsa lpg li YAKITI hakkında kuruş hesabıyla bilgi verirseniz sevinirim vede aracı tavsiye eder misiniz 2008-2009 model arabaya 35000 TL vermek yerine 1998 model arabaya 35 000TL vermek mantıklımı

sevgili dostum

2000 model olanını kullandım 1 sene classic ti yalnız benimki.

ve şuan yine aynı tipte bir araç bakıyorum

kompresör daha fazla tüketim değerlerine sahip.

classic 136 hp e 200 şehir içi 500 kuruş vede şehirdışı 330 civarı yakıyor benzinle.

llpg de ise 330 şehir içi 250 civarıda şehirdışı yakıyor bu değerler classic için yalnız arkadaşımın var.

mantık kısmına gelirsek mantıksız ama bu işler mantıkla yapılmaz mercedes bir sevdadır.

ve izinden gidersiniz şu anki halim gibi.

bende 1997 ve 2001 arası bir E serisi bakıyorum.

bence mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

arkadaşlar 1998 e200 kompresör kullanan arkadaşlar varsa lpg li YAKITI hakkında kuruş hesabıyla bilgi verirseniz sevinirim vede aracı tavsiye eder misiniz 2008-2009 model arabaya 35000 TL vermek yerine 1998 model arabaya 35 000TL vermek mantıklımı

sevgili dostum

classic 136 hp e 200 şehir içi 500 kuruş vede şehirdışı 330 civarı yakıyor benzinle.

llpg de ise 330 şehir içi 250 civarıda şehirdışı yakıyor bu değerler classic için yalnız arkadaşımın var.

mantık kısmına gelirsek mantıksız ama bu işler mantıkla yapılmaz mercedes bir sevdadır.

bence mantıklı.

krdeş arkadaşınınki komp. müydü acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

sevgili dostum

bence mantıklı.

Hocam clasic dediğin aracın donanımı yakıtı eksik fazlasının clasic veya avangartla ilgisi yok.

Yakıt kısmını hallederseniz Avangarte donanım almanı öneririm.

• yok mu başka mercedes komp. kullanan
  • 2000 model 186'lık E200 Kompressor aracım gaza biraz yüklenirsem şehir içi 70 krş yakıyor son zamlardan sonra. Yüklenmenin suyunu çıkarırsam 75'i de görüyor. Onun haricinde 60-65 kuruş civarı tüketimi var. Çevre yolunu şehir içi gibi kullanma durumu olursa elbette düşer ama gerçekten şehir içinde kullanacaksanız yakıt durumu bu aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

2000 model 186'lık E200 Kompressor aracım gaza biraz yüklenirsem şehir içi 70 krş yakıyor son zamlardan sonra. Yüklenmenin suyunu çıkarırsam 75'i de görüyor. Onun haricinde 60-65 kuruş civarı tüketimi var. Çevre yolunu şehir içi gibi kullanma durumu olursa elbette düşer ama gerçekten şehir içinde kullanacaksanız yakıt durumu bu aracın.

aracın çok güzel ya..maşallah..(eğer imzandaki araç ise) süspansiyon yükselip alçalıyor mu?

birde sorması ayıp senede kaç bin km yapıyorsun? yani haftasonu mu kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

2000 model 186'lık E200 Kompressor aracım gaza biraz yüklenirsem şehir içi 70 krş yakıyor son zamlardan sonra. Yüklenmenin suyunu çıkarırsam 75'i de görüyor. Onun haricinde 60-65 kuruş civarı tüketimi var. Çevre yolunu şehir içi gibi kullanma durumu olursa elbette düşer ama gerçekten şehir içinde kullanacaksanız yakıt durumu bu aracın.

aracın çok güzel ya..maşallah..(eğer imzandaki araç ise) süspansiyon yükselip alçalıyor mu?

birde sorması ayıp senede kaç bin km yapıyorsun? yani haftasonu mu kullanıyorsun?

Çok teşekkür ederim. Yükselme alçalma yok araçta. Düz E200'lere göre biraz daha alçak bunlar. Tümseklerde sorun oluyor ama yol tutuş olarak çok iyi araba. Senede 20.000km civarı yol yapıyorum.

• 40 kuruş yaksa alacaksınız 60 kuruş yaksa alamayacakmısınız ? orayı anlamadım
  • quote:

35.000 TL fazla değilmi 98 model bir araca ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.