Şimdi Ara

1998 hyundai accent yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaza doğru araba almayı düşünüyorum. biraz araştırdım ve 1998-99 model 1.3 lpgli accentler hoşuma gitti. fakat yakıt tüketimleri hakkında hiçbir fikrim yok. bu konuda herhangi birşey bilen, herhangi bir yorumu olan veya başka bir araba tavsiye edecek olan varsa memnun olurum. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithbleidd -- 17 Aralık 2012; 21:08:21 >

• araca göre değişir ama 10 litre yakar ortalama. bence fiyatına göre güzel araç accent. 96 1.5 gls kullanmıştım. sana da tavsiyem 98 1.3 almaktansa 96 1.5 almandır. yakıtta hiçbir fark yok. satarken zorlanmazsın. satarken 1.3'ü elden çıkarması zor.
  • 1988-2000 yılları arasında 2 yıl kullandım. Bu süre zarfında hiç başımı ağırtmadı. yakıt olarak şehiriçi 7-8 litre yakar şehirlerarası daha çok yakar.
    basit motor yapısı ile bakımı tamir oldukça ucuz ve pratiktir. Hidrolik direksiyon olmayışı şehiriçinde biraz sıkıntılı. 1.5 almak hem klima hem hidrolik direksiyon hem yakıt olarak daha avantajlı. 1.5 ler 90 hp olduğu için daha seri.
  • tamam o zaman 1.5 bakıyım teşekkürler. peki o yıllardaki fiesta modellerine ne diyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.