Bildirim
1999 2000 2001 MODEL CLK 200 VE YA 230 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba,
Alacaksanız 2001 kasa alın derim çünkü w208'in en güncel modeli o yıl üretilen modellerdir.
Yaklaşık 10 yıllık bir araç aldığınızı unutmayın, yeni mercedes'lere göre biraz daha fazla yakıt tüketimi var.
100 kilometrede yaklaşık 10.9 litre gibi bir harcamaya sahip benim aracım ('01 CLK 200 Kompressor)
Ne aradığınızı söylerseniz ona göre cevaplayabilirim. -
"freakism" arkadaşım çok teşekkür ediyorum mesajımı yanıtladığın için. Bende epeyce inceledim 2001 modellerin içi bile farklı tabi senin de dediğin gibi en güncel model. Tek aklıma takılan nokta sorun çıkarır mı çıkarmaz mı? Mercedese bineceğim diye de tamircilerle akaraba olmak istemem açıkçası. Biraz tuhaf olabilir ama wolksvagen polo 1.6 TDI ve 2001 clk 200 arasında kaldım. Biri sıfır km diğer araç,diğeri 10 yıllık. Atıyorum 1 2 sene binip satarsam ne kadar zarar ederim ya da clk ların piyasası nasıl ?kolay satılabilir bir araç mı ? Sende ki aracın durumu nasıl mesela yol tutuşu performansı motor sesi?quote:
Orijinalden alıntı: freakism
Merhaba,
Alacaksanız 2001 kasa alın derim çünkü w208'in en güncel modeli o yıl üretilen modellerdir.
Yaklaşık 10 yıllık bir araç aldığınızı unutmayın, yeni mercedes'lere göre biraz daha fazla yakıt tüketimi var.
100 kilometrede yaklaşık 10.9 litre gibi bir harcamaya sahip benim aracım ('01 CLK 200 Kompressor)
Ne aradığınızı söylerseniz ona göre cevaplayabilirim.
-
Coupe araç satışı bazen sorun olabiliyor malum bu araçlar dışardan göze hoş gelse de genelde 4 kişi yolculuk edenlerin kaçınması gereken bir araç, dolayısıyla talep aşırı yüksek olmayabilir, Polo'yu çok daha rahat satarsınız...quote:
Orijinalden alıntı: karadag02
"freakism" arkadaşım çok teşekkür ediyorum mesajımı yanıtladığın için. Bende epeyce inceledim 2001 modellerin içi bile farklı tabi senin de dediğin gibi en güncel model. Tek aklıma takılan nokta sorun çıkarır mı çıkarmaz mı? Mercedese bineceğim diye de tamircilerle akaraba olmak istemem açıkçası. Biraz tuhaf olabilir ama wolksvagen polo 1.6 TDI ve 2001 clk 200 arasında kaldım. Biri sıfır km diğer araç,diğeri 10 yıllık. Atıyorum 1 2 sene binip satarsam ne kadar zarar ederim ya da clk ların piyasası nasıl ?kolay satılabilir bir araç mı ? Sende ki aracın durumu nasıl mesela yol tutuşu performansı motor sesi?
Alıntıları Göster
Aracı alırken bir ustaya da kontrol ettirin derim, aracın değişeni, kazası yoksa kolay kolay sorun çıkarmaz, bugüne kadar hiç yolda kalmadım.
1-2 senelik kullanımda tam olarak ne kadar zarar edersiniz bilemiyorum fakat Polo'da daha fazla edeceğiniz aşikar sıfır aldığınızı varsayarsak.
Bendeki aracın tutuşu ve performansı gayet iyi, kasanın büyük olması da bu konuda önemli bir etken. Ayrıca Polo'yu da kullanma fırsatım oldu, şehir içinde kullanım olarak çok rahat bir araç ama Mercedes CLK ile arasında dağlar kadar fark var.
Aracımda genelde ben ve 1 kişi oluyor, konforumu da performansı da önemsiyorum diyorsanız CLK, rahat park edeyim az benzin harcayayım diyorsanız Polo...
-
arkadaşlar yalan yorum yapmayın . kardeşim ayırdığın bütçe nedir acaba onu yazabilirsen daha net yardımcı oluruz . selamlar.quote:
Coupe araç satışı bazen sorun olabiliyor malum bu araçlar dışardan göze hoş gelse de genelde 4 kişi yolculuk edenlerin kaçınması gereken bir araç, dolayısıyla talep aşırı yüksek olmayabilir, Polo'yu çok daha rahat satarsınız...
Aracı alırken bir ustaya da kontrol ettirin derim, aracın değişeni, kazası yoksa kolay kolay sorun çıkarmaz, bugüne kadar hiç yolda kalmadım.
1-2 senelik kullanımda tam olarak ne kadar zarar edersiniz bilemiyorum fakat Polo'da daha fazla edeceğiniz aşikar sıfır aldığınızı varsayarsak.
Bendeki aracın tutuşu ve performansı gayet iyi, kasanın büyük olması da bu konuda önemli bir etken. Ayrıca Polo'yu da kullanma fırsatım oldu, şehir içinde kullanım olarak çok rahat bir araç ama Mercedes CLK ile arasında dağlar kadar fark var.
Aracımda genelde ben ve 1 kişi oluyor, konforumu da performansı da önemsiyorum diyorsanız CLK, rahat park edeyim az benzin harcayayım diyorsanız Polo...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: dtmmustafa
arkadaşlar yalan yorum yapmayın . kardeşim ayırdığın bütçe nedir acaba onu yazabilirsen daha net yardımcı oluruz . selamlar.
Yalan yorum derken? -
bütçem 30-35 bin tl arkadaşlar.... ayrıca yorumunu mantıklı buldum arkadaşım. 1 2 sene bineceğim alacağım arabaya. ve daha sonra 0 km 320 d almayı düşünüyorum. Polodan vazgeçtim gibi. Mesela 2001 model clk 200 alsam 2 sene sonra bmw alacağım zaman takasta kullanabilir miyim? 2001 model olması takasa girmesine engel olur mu ? Biraz detaylıca araştırıyorum. Şimdi 30.000 civarlarında clk 200 alsam takas edeceğim zaman 25000 tl ye saydırabilsem makul olur benim içinquote:
Orijinalden alıntı: freakismquote:
Orijinalden alıntı: dtmmustafa
arkadaşlar yalan yorum yapmayın . kardeşim ayırdığın bütçe nedir acaba onu yazabilirsen daha net yardımcı oluruz . selamlar.
Yalan yorum derken?
Alıntıları Göster
-
Merhaba tekrar, 30-35000 Lira arasında herhangi bir sorunu/eksiği/değişeni olmayan bir araç bulabilirseniz kaçırmayın derim.quote:
bütçem 30-35 bin tl arkadaşlar.... ayrıca yorumunu mantıklı buldum arkadaşım. 1 2 sene bineceğim alacağım arabaya. ve daha sonra 0 km 320 d almayı düşünüyorum. Polodan vazgeçtim gibi. Mesela 2001 model clk 200 alsam 2 sene sonra bmw alacağım zaman takasta kullanabilir miyim? 2001 model olması takasa girmesine engel olur mu ? Biraz detaylıca araştırıyorum. Şimdi 30.000 civarlarında clk 200 alsam takas edeceğim zaman 25000 tl ye saydırabilsem makul olur benim için
Alıntıları Göster
2001 modelin ardından yeni kasa çıktı, şimdi de E coupé olarak devam ediyor dolayısıyla 2 sene sonra da durum değişmez bana sorarsanız. E coupe nin yeni kasasının çıkması için 2 seneden daha uzun bir süre gerekli...
İsterseniz 99 Modellere bakın, arada pek bir fiyat farkı olmaması lazım, bugünün parasıyla 25000 liraya satılır derim ben 2 sene sonra içiniz rahat olsun.
-
mercedes'ten sonra bmw'ye binersen rahat edemezsin : )quote:
Merhaba tekrar, 30-35000 Lira arasında herhangi bir sorunu/eksiği/değişeni olmayan bir araç bulabilirseniz kaçırmayın derim.
2001 modelin ardından yeni kasa çıktı, şimdi de E coupé olarak devam ediyor dolayısıyla 2 sene sonra da durum değişmez bana sorarsanız. E coupe nin yeni kasasının çıkması için 2 seneden daha uzun bir süre gerekli...
İsterseniz 99 Modellere bakın, arada pek bir fiyat farkı olmaması lazım, bugünün parasıyla 25000 liraya satılır derim ben 2 sene sonra içiniz rahat olsun.
Alıntıları Göster
-
Kendim Türkiyede de fiyat konusunda yardımcı olamam ama Almanyada zamanında yeni aldığım 3 sene boyunca 2000 Avantgarde model CLK 230K/Otom. / 197PS di kullandım ort. 110.000km yol yapdım.
Hiç sorunsuzdu ve iyide giderdi tabii Komp. olduğundan Motoru sesliydi ama içinde rahatsız edici değil. Otobanda 230-240 km sürat yapınca fazlada gitmez yakıt 13-15L buluyordu ama yinede ort. 12-13L geçmezdi çok süratli giderseniz 60L deposu olduğundan en fazla 400km yol alırsınız depoya takviye edince en fazla 50-53L alır, Deri koltuk / Schiebedach / Avantgarde modeli tavsiye ederim. -
kesin karar kıldım arkadaşlar... CLK 200 Ya da bulabilirsem clk 230 kompressor alacağım. Tanıdıklar vasıtasıyla araştırıyorum. KM si ile oynanmamış ağır kazası olmayan temiz bir clk alacağım allah nasip ederse. CLK cabriolar az ucuz olsa onu da alabilirim fakat coupe ile cabrio arasında bayağı fiyat farkı var. Ben alacağım arabaya lpg falan da düşünmüyorum. CLK NIN tadı benzinle çıkar diye düşünüyorum. Şimdi kullandığım araç 2008 executive peugeot 407. Artık daha performanslı araç kullanmak istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
Kendim Türkiyede de fiyat konusunda yardımcı olamam ama Almanyada zamanında yeni aldığım 3 sene boyunca 2000 Avantgarde model CLK 230K/Otom. / 197PS di kullandım ort. 110.000km yol yapdım.
Hiç sorunsuzdu ve iyide giderdi tabii Komp. olduğundan Motoru sesliydi ama içinde rahatsız edici değil. Otobanda 230-240 km sürat yapınca fazlada gitmez yakıt 13-15L buluyordu ama yinede ort. 12-13L geçmezdi çok süratli giderseniz 60L deposu olduğundan en fazla 400km yol alırsınız depoya takviye edince en fazla 50-53L alır, Deri koltuk / Schiebedach / Avantgarde modeli tavsiye ederim.
:)
-
Ayrıca clk dan sonra bmw de niye rahat edemeyeyim ki:) ? bunu anlayamadım. 2013 TE Kasa değiştiriyor bmw 3 serisi. Bu yüzden clk alıyorum şimdilik. Benim baktığım bmw 320 d 184 hp gücünde. Ayrıca testine de çıktım çok feci ivmeleniyor inanamazssınız... 3 Sene sonra allah izin verirse alacağım. Allah hepinize çok daha iyilerini almayı nasip etsin... teşekkürler arkadaşlar hepinize... Sorularım olursa tekrar yazarım ...quote:
kesin karar kıldım arkadaşlar... CLK 200 Ya da bulabilirsem clk 230 kompressor alacağım. Tanıdıklar vasıtasıyla araştırıyorum. KM si ile oynanmamış ağır kazası olmayan temiz bir clk alacağım allah nasip ederse. CLK cabriolar az ucuz olsa onu da alabilirim fakat coupe ile cabrio arasında bayağı fiyat farkı var. Ben alacağım arabaya lpg falan da düşünmüyorum. CLK NIN tadı benzinle çıkar diye düşünüyorum. Şimdi kullandığım araç 2008 executive peugeot 407. Artık daha performanslı araç kullanmak istiyorum
:)
Alıntıları Göster
-
2000 Model öneririm Kompressör'de..186 beygirin tadına bak dostum..quote:
Ayrıca clk dan sonra bmw de niye rahat edemeyeyim ki:) ? bunu anlayamadım. 2013 TE Kasa değiştiriyor bmw 3 serisi. Bu yüzden clk alıyorum şimdilik. Benim baktığım bmw 320 d 184 hp gücünde. Ayrıca testine de çıktım çok feci ivmeleniyor inanamazssınız... 3 Sene sonra allah izin verirse alacağım. Allah hepinize çok daha iyilerini almayı nasip etsin... teşekkürler arkadaşlar hepinize... Sorularım olursa tekrar yazarım ...
Alıntıları Göster
Bütçen olarak o fiyatlara ellenmemiş bulabilirsin..
CLK 230 Kompressör alıcaksan, 99 model olmalı..Torku ve gücü farklı diğerlerinden..
Bu arada 3.20d ile bakımlı bir 186 lık kompressörü yürütürsen, o inanamadığın hızlanmaya inanabilirsin..Abartmayın şu dizeli..
-
Clk 200 Kompresorle 13-15 lt yakarsın şehir içinde kim daha az yakıyorum derse sallıyordur ..quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
2000 Model öneririm Kompressör'de..186 beygirin tadına bak dostum..
Bütçen olarak o fiyatlara ellenmemiş bulabilirsin..
CLK 230 Kompressör alıcaksan, 99 model olmalı..Torku ve gücü farklı diğerlerinden..
Bu arada 3.20d ile bakımlı bir 186 lık kompressörü yürütürsen, o inanamadığın hızlanmaya inanabilirsin..Abartmayın şu dizeli..
Alıntıları Göster
-
Ben 186'lık E 200 Kompressor ile max 13 yakıyorum. O da aracı sabah soğukken çalıştırıp kısa mesafe gidip geri kapattığım için. İlk (0 km.) alındığından beri bakımlarını aksatmayız.quote:
Orijinalden alıntı: freedila
Clk 200 Kompresorle 13-15 lt yakarsın şehir içinde kim daha az yakıyorum derse sallıyordur ..
Alıntıları Göster
Ayrıca geçen otobanda F10 kasa 520d kötü oldu garibim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 5 Kasım 2010; 22:16:04 >
-
quote:
Merhaba tekrar, 30-35000 Lira arasında herhangi bir sorunu/eksiği/değişeni olmayan bir araç bulabilirseniz kaçırmayın derim.
malesef 3 sene geçti ama araçların değeri daha da arttı -
quote:
Orijinalden alıntı: s2to
quote:
malesef 3 sene geçti ama araçların değeri daha da arttı
O dönemin kuru 1.9 liraymış yani 13000€, şu anda da 99 Modelin satış fiyatı 15.500€ ilanlara bakarsak. Ama yeni vergi düzenlemelerinin de katkısı var diye düşünüyorum buna...
E-Coupe için olan fikrimde yanılmamışım :)
-
alan kullanan oldumu acaba bende aynısından istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: freakismquote:
Orijinalden alıntı: s2to
quote:
malesef 3 sene geçti ama araçların değeri daha da arttı
O dönemin kuru 1.9 liraymış yani 13000€, şu anda da 99 Modelin satış fiyatı 15.500€ ilanlara bakarsak. Ama yeni vergi düzenlemelerinin de katkısı var diye düşünüyorum buna...
E-Coupe için olan fikrimde yanılmamışım :)
Alıntıları Göster
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-boyle-temizi-yok.clk-200-kompresor-132224844/detayquote:
Orijinalden alıntı: dentist76m
alan kullanan oldumu acaba bende aynısından istiyorum
Alıntıları Göster
mesela bu nasıl??
-
arkadaşlar kaç litre yakıyor bu makinaquote:
Orijinalden alıntı: omentum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-boyle-temizi-yok.clk-200-kompresor-132224844/detay
mesela bu nasıl??
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X