Şimdi Ara

1999 Civic bu kadar eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

99 Model lpg li otomatik vites değişeni olmayan güvenlik paketli 1.6 120 hp 163 binde civic 17750 yapar mı?Temiz bir araç.

Görüşleriniz için teşekkürler.

• o yaşta otomatik araç almak büyük risk. honda da olsa arıza ihtimali yüksek. manuel olsa 16-17 arası uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

o yaşta otomatik araç almak büyük risk. honda da olsa arıza ihtimali yüksek. manuel olsa 16-17 arası uygun gibi.

katılıyorum...
  • Tam otomatiklerde çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede risk risktir yani..
  • 2 yil once 13bin liraya dolu civic vardi. Keske alsaymisim resat altini gibi degerleniyor mubarek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

o yaşta otomatik araç almak büyük risk. honda da olsa arıza ihtimali yüksek. manuel olsa 16-17 arası uygun gibi.

Temiz kullanılmış ise, Honda'da kolay kolay yaş, otomatik vites konusunda sorun olmuyor.
    Kuzenim geçtiğimiz aylarda 97 model otomatik Honda Civic'ini sattı.
    Şanzımanda hiç bir sorun yoktu.

Fiyat pahalı, o fiyatı etmesi için 100 bin km'de filan olması gerekir.
  • Şu ikinci el piyasasına aklım ermiyor.Bana da çok geldi ama seçeneksiz kalıyorum o paralara doğru düzgün bir araba bulamıyorum.Piyasada o kadar oynanmış araba ve kendini kurnaz zanneden satıcı var ki!
    Umarım bizde de yakın zamanda Avrupa'da olduğu gibi olur ikinci el piyasası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

2 yil once 13bin liraya dolu civic vardi. Keske alsaymisim resat altini gibi degerleniyor mubarek :)

hakikatende öyle bundan 1-2 yıl öncesinde bu civicler 13-14 arasında idi fiyatları. ben şahsen kalkıpta 17 bin lirayı 99 civice vermem, daha modelli bi araç bakarım gider getz alırım ne bileyim başka yüksek model araçlar bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: staars

Merhaba,

99 Model lpg li otomatik vites değişeni olmayan güvenlik paketli 1.6 120 hp 163 binde civic 17750 yapar mı?Temiz bir araç.

o km ye fazla gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: staars

Merhaba,

eder deseler bile 99 model normal bir aile aracına o kadar para bağlamak çok mantıklı gelmedi
  • Bırak 17000i 10000 bile çok o arabaya. Bu arabalara bu parayı verenler yüzünden piyasa bu hallere düştü.

2005 Model aracımla bahsi geçen araç arasındaki farkları yazacağım ve aracımın piyasası 24000. Adalet mi bu 7000TL üste ödeyerek çok daha yeni ve çok çok daha güvenli ve konforlu, sessiz bir otomobil alabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum 17750 TL'yi bir teneke parçasına vermenizi. Bu parayı eminim ki hiç de kolay kazanmadınız.

6 yıl yaş farkı
    Ekstradan 4 tane hava yastığı
    AFU ASR CSV ESP
    Deri döşeme
    Hız sabitleyici
    Çok çok daha rijit şasi
    Elektrikli-otomatik el freni
    Daha büyük tekerlekler, 16" jantlar
    Çok daha geniş iç hacim ve bagaj
    Panaromik ve açılabilen cam tavan
    Yağmur-far sensörü
    Otomatik klima
    Yol bilgisayarı
    6-CD changer
    yan cam perdeleri
    soğutuculu torpido
    Lastik hava basınç kontrol göstergesi
    Tiptronic vites
    ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.