Bildirim
1999 MODEL POLO SEDAN CLASSİC 100 LÜK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar, ilgili satıcının profilinde de; Meslek Oto Galerici
Yazmaktadır. Bu sebeple şikayet edilecek bir durum yoktur. Bunu göze alarak irtibata geçiniz.. -
km bilgisi yok araç yozgatta plaka içel(mersin) , taksi çıkması olma ihtimali çok çok yüksek , keşke açık açık yazsaydın , bu aracın piyasa fiyatı su anda en az 16-17bin lira , şikayet edilmesi gayet mantıklı ..
not : ben şikayet etmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
km bilgisi yok araç yozgatta plaka içel(mersin) , taksi çıkması olma ihtimali çok çok yüksek , keşke açık açık yazsaydın , bu aracın piyasa fiyatı su anda en az 16-17bin lira , şikayet edilmesi gayet mantıklı ..
not : ben şikayet etmedim
kardeşim taksiden çıkma gibi bir konu olsa zaten belirtilir.
piyasa fiyatından aşağı olmasının sebebi ise araçta hem boya var hemde değişen ve düzeltilen var . bize takas da geldiği için uygun fiyattan veriyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
not : ben şikayet etmedim
km 213.268 -
10bine elinizde ne araç var acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stones
Arkadaşlar, ilgili satıcının profilinde de; Meslek Oto Galerici
Yazmaktadır. Bu sebeple şikayet edilecek bir durum yoktur. Bunu göze alarak irtibata geçiniz..
yinede oto galericiden uzak durmak gerekir değilmi adminim sahibinden satıcım -
Sonuç itibarı ile bütün galericileri aynı kefeye koyamayız. Zamanında bende galericiden araç aldım ve 5 sene bindim. En ufak bir sorun yoktu araçta. Rutin bakımlar haricinde bir masraf çıkarmadı.
2 el araç meselesi birazda şans işi. İlk veya daha sonraki sahiplerinin nasıl kullandığı önemli. Km bilgisini de zaten 200 bin küsür olarak belirtmiş satıcı ki; Bu da normal gibi görünüyor.
Zaten bu yaşlarca bir araç alınıyor ise, 80-90-120 bin km'de diye yazan normal satıcıya bile inanmak için 40 defa düşünmeniz gerekir.
Km takıntısı kullanıcıların psikolojik olarak takıntı yaptığından ötürüdür.
10-15 bin liraya 13-15 yaşında araba alacak ama 100 bini geçmiş olmasın km, öyle bir dava var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stones
Sonuç itibarı ile bütün galericileri aynı kefeye koyamayız. Zamanında bende galericiden araç aldım ve 5 sene bindim. En ufak bir sorun yoktu araçta. Rutin bakımlar haricinde bir masraf çıkarmadı.
2 el araç meselesi birazda şans işi. İlk veya daha sonraki sahiplerinin nasıl kullandığı önemli. Km bilgisini de zaten 200 bin küsür olarak belirtmiş satıcı ki; Bu da normal gibi görünüyor.
Zaten bu yaşlarca bir araç alınıyor ise, 80-90-120 bin km'de diye yazan normal satıcıya bile inanmak için 40 defa düşünmeniz gerekir.
Km takıntısı kullanıcıların psikolojik olarak takıntı yaptığından ötürüdür.
10-15 bin liraya 13-15 yaşında araba alacak ama 100 bini geçmiş olmasın km, öyle bir dava var mı?
tabiki bütün galericiler aynı değildir yüzde 1 lik de olsa dürüst olanı var onlar da zaten arabayı sıfır fiyatına satıyor insan ondan dolayı uzaklaşıyor.
ben araç ilanlarına bakarken galeri ilanlarına kesinlikle bakmam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X