Şimdi Ara

1999 nissan primera geç çalışma sorunu çözüldü.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzunca bir zamandır oto ustalarının bulamadığı arıza sonunda bulundu.kime gittiysem.yok bujiler ,hava filtresi, gaz kelebeği boğazı temizlettinmi, yok stepneyi değiştirelim, anteni biraz eğelim gibi saçma sapan tecrübesiz tamirciler. Allahtan fabrika ayarları ile oynatmadım kimseyi.sorun araç soğukken geç çalışıyordu hatta çalışma anında egzostan duman atıyordu.otomobilim gazlı .ayrıca bu durumda benzinde harcıyordu.normal seyahatte aracı boşa aldığımda rölantide gelip gitmeler .bazen stop etmeye varan düzensizlikler oluşuyordu.arızaya sebep olan parça enjektörlere yakıt veren benzin otomatiği. diyaframı patlamış enjektörleri yakıta boğuyor. fasıla yapmasına neden oluyor.ayrıca bujileri ve yanma mahallini kurum yaptırıyormuş.parça değişti ve otomobilimin özlediğim performansı ve sürüş zevkine kavuştum.teşekkürler erbay usta. 1999 nissan primera geç çalışma sorunu çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLASTICBOOK

uzunca bir zamandır oto ustalarının bulamadığı arıza sonunda bulundu.kime gittiysem.yok bujiler ,hava filtresi, gaz kelebeği boğazı temizlettinmi, yok stepneyi değiştirelim, anteni biraz eğelim gibi saçma sapan tecrübesiz tamirciler. Allahtan fabrika ayarları ile oynatmadım kimseyi.sorun araç soğukken geç çalışıyordu hatta çalışma anında egzostan duman atıyordu.otomobilim gazlı .ayrıca bu durumda benzinde harcıyordu.normal seyahatte aracı boşa aldığımda rölantide gelip gitmeler .bazen stop etmeye varan düzensizlikler oluşuyordu.arızaya sebep olan parça enjektörlere yakıt veren benzin otomatiği. diyaframı patlamış enjektörleri yakıta boğuyor. fasıla yapmasına neden oluyor.ayrıca bujileri ve yanma mahallini kurum yaptırıyormuş.parça değişti ve otomobilimin özlediğim performansı ve sürüş zevkine kavuştum.teşekkürler erbay usta. 1999 nissan primera geç çalışma sorunu çözüldü.

aynı sorun bende de oldu bu parçayı değiştirdik ama araç eskiden soğukken yarım marşta hiç gaz pedalına dokunmadan çalışıyordu,şimdi ya hafif gaz pedalına dokunmak istiyor ya da birinci marşta başarısız olup ikinci de çalışıyor.Acaba yeni alınan parça orjinal değil de ondan mı yapıyor ya da bujiler kurum mu bağladı bilmiyorum?
    sizin dediğiniz usta nerede acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.