Şimdi Ara

1999 Passat 1.8T Hangi CD-MP3 Çaları Taktırmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni 1999 model 1.8T Passat aldım.Araçta CD çalar mevcut değil.Radyo-Kaset çaları söküp yerine CD-MP3 çalar taktırmak istiyorum.Konuya biraz yabancıyım.Bazı sorularım olacak.Bu konuda bilgisi olan veya daha önce bu işlemi yapmış olan biri(leri) yardımcı olursa ve önerilen cd çaların markasının yanında modeli de yazılabilirse sevinirim.

1-Her CD çalar boyut olarak, çıkardığım radyo-kaset çaların yerine uyar mı? Bir arkadaşım her CD çaların boyut olarak uymadığını, kenarlarda boşluk kalabileceğini, o boşluk bir şekilde doldurulsa bile tam olarak iyi olmadığını söyledi.

2-Sadece CD çaları alıp takmak yeterli mi, yoksa ekstradan yapılması gereken bir işlem var mı?

3- Takılacak CD çaların ekranında türkçe karakterleri olduğu gibi yazıp yazmadığını nasıl anlarız? Çünkü türkçe karakter desteği yoksa ekranda garip garip şekiller çıkacak.Bunu istemiyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim...

• arabanın orjinal teybinin plastik çerçevesi var.teypci halleder.ona monte ediyorlar sony nin cdx gt serisi teypleri uyar ben taktırmıştım
  • imjuli bende sony nin o versiyonunu düşünüyorum zaten.Türkçe karakter desteği var mı o modellerde.Bilgi verirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.