180W TDP + 53CFM. Fiyat şu an bedava, kule tipi soğutucu almak isteyen kaçırmasın. Bu fiyatta rakibi yok, boş boş yorum yapılmasın. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 25 Nisan 2022; 15:36:28 > |
🔥 178TL 🔥 Dark Freezer X120 Kule Soğutucu 12CM - 180W TDP - 53CFM
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu kurda bedava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün hızlı tükeniyor, ihtiyacı olan faydalansın
-
Çok aman aman fiyat değilmiş ama ihtiyacı olan için direk tercih sebebi olur bu fiyatıyla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muadillerine göre fiyat aman aman maalesef. 300tl'e kadar 180w tdp değerli 12CM bir kule tipi soğutucu yok. 300tl'den sonra da Snowman T6 tarzı modeller var.
-
Ürün güzele benziyor da takmasından korkuyorum zorlar mı diye. (Ryzen 5 3600 , Asus tuf b450 plus)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat geçmişine baktınız mı bilmiyorum, daha önce kullandığım bi ürün öyle uçar kaçar bi performans göremedim. Ha dolar 17 olmuş ayrı konu 😂
Edit: kullandığınız işlemcilerinde ısındığı söylenemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 17 Aralık 2021; 18:2:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
180W TDP'yi kesinlikle hakkıyla soğutamaz, bu değere güvenip güçlü bir işlemciniz varsa almaya kalkmayın.
-
180w olması bana da çok zor geldi. Orta giriş işlemciler için güzel fiyatlı ürün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
son 3 adet
-
Snowman X6 6 ısı borusu 3 fan 214 ₺ f/p daha iyi değil mi?
-
fanlar küçük
-
bu üründe fanlar 9 cm ama gayet fp bir ürün. full tower kasadayken kullanmaktaydım 1600x işilemcimi 55 derece max çalıştırıyordu. Fakat çok uzun bir soğutucu ramlere kadar geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 18 Aralık 2021; 23:2:8 > -
neredeyse 10$ arkadaşlar. insaf diyorum
bunun fanını alamayız artık bu paraya. bana da denk geldi yedek olsun diye aldım.
-
Bendede 5600x var.Benzer 4 ısı borulu reaven marka var bendede 12cm fanlı.Yeni nesil işlemcileri iyi soğutamıyor.Oyunlarda ortalama 65 oto fanda.Fanları %90 100 yapınca anca 60 63 derecelere düşüyor.
-
Fiyat artmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dark ın malları aşırı kalitesiz
-
Konu güncel, ürün tekrar indirime girmiş.
-
11400 ile iyi gider mi ?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
180W TDP'yi kesinlikle hakkıyla soğutamaz, bu değere güvenip güçlü bir işlemciniz varsa almaya kalkmayın. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X