Bildirim
1e1 Haber: '1. Bölüm' Yepyeni teknoloji programı!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk yorum -
çok hızlısınız yavv :) -
:D Siz Herzaman karşımızda olun abi :D -
ya su reklami geçme sansımız yokmu ayar ediyo -
bu program tutar :) -
hocam şu başta çıkan reklama cancel veya exit gibi bişey koysanızda izleyenin zevkine kalsa olay:D can sıkıyo bazen -
Görselliği arttırmışız bakıyorum da :) -
@max_style @kolpaci
Arkadaşlar Merhaba,
Sağ üst köşede buton var zaten. Ayrıca bunca emek harcanan videoda bırakın reklam da olsun :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Sevgiler,
Mesut Çevik -
Bi kanalda çıksanız daha güzel olur bence. İnşallah bilinen bi kanalda bu programınız yayınlanır da sizleri bilmeyen kullancılarda sizleri tanıma şansı bulur ve teknolojide takip ederler. -
İzliyorum hemen. -
uzun ama sıkılmadan izlenebilir
iyi fikir her hafta izleruk -
Ben de izliyorum hemen. -
müzik crysis 1in müziğine benziyor -
artık bi tv programına dönüşüyor bu iş BSCTV yi bekliyoruz bakalım :) -
Konsol üssünden mi esinlendiniz? -
Gayet güzel bir program ancak "Haber" başlığı altında olması yerine 1e1'in normal formatının genişletilmişi olmuş. Haber bülteni gibi hazırlanan bir program olsa oda güzel olur. -
Ben çok beğendim. Umarım ileride TV için böyle bir program hazırlarsınız. -
Aha benim mesajımı da yayınlamışlar yürüyün be.... :) program çok keyifliydi ama L.A Noire in pc çıkmasına değinmediniz :( bence bu haftaki bomba oydu .......! (Forever PC)!!!! -
öncelikle programınızı çok beğendim emeğinize elinize sağlık söylediklerinize katılıyorum konsolların ömrü bitmiş bf3 de falan dağlar kadar fark var konsol ve pc arasında diğer haftaya tekrar bekliyorum 2.bölümünüzü.
Benzer içerikler
- warband mobil
- autocad sistem gereksinimleri
- numara sorgulama
- whatsapp durum sözleri
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X