Bildirim
1e1:Haber 'Kafein etkili teknoloji programı' video şov
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
GO GO GO! -
Kesinlikle kafein etkisi yarattı bu saatte.
Artık zamanımı harcayıp teknolojiyi takip etmektense her hafta 1e1'i izliyorum çok yardımcı oluyor. Teşekkürler BSC. -
programın saati mi değişti yaw? -
Her hafta slogan değişiyor. Eminim yine güzel bir prgoram olmuştur, izliyoruz... -
HD yok? -
HD yokmu ? -
her hafta video oynatıcıda bir problem oluştu yeniden başlatılacak hatası olmazsa izlenmez. Düşük kalite açınca oynatıcı hata veriyor. -
DH ye helal olsun ne diyeyim icraatlarınız ortada -
önlerden yerimizi alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious8 -- 14 Nisan 2012; 1:09:36 > -
HD versiyonu 1 saat sonra yayında olacak. Düşük kaliteli versiyon ise video yayına girdikten 30 dk sonra aktif oluyor. -
HD isterük ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
HD versiyonu 1 saat sonra yayında olacak. Düşük kaliteli versiyon ise video yayına girdikten 30 dk sonra aktif oluyor.
Teşekkürler hep bu AKK yüzünden kota dolunca düşük kalite izlemek zorunda kalıyorum!!! -
tam sıkılıodum ki ... -
Bütün gün heyecanla bekliyoruz ama iyice gece yarısı kuşağına bağlandı yayın saati :) -
HD yayın isteyenlerin sayısnı bakınca insanı tamamen memnun etmenin imkansız olduğu anlaşılıyor. Hız sorunu dile getirenlerden bazıları HD istiyoruz diye yorumlar atıyor. -
jenerik müziği'ni duymak bile insanın moralini yüksektiyor. -
1e1 yeni bölüm için teşekkürler
fakat video 23:23 te donuyor. -
İpadden izlenmiyor. -
jenerik müzigi gerçekten süper surekli geri sardırıp jenerik müzigi'ni dinliyorum cok keyif verici :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
HD versiyonu 1 saat sonra yayında olacak. Düşük kaliteli versiyon ise video yayına girdikten 30 dk sonra aktif oluyor.
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X