Şimdi Ara

Yapay Zeka Destekli Spor Haber Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu konuda sizlerin de fikirlerini alarak ilerlemem daha verimli sonuçlar çıkartabilir düşüncesindeyim. Sıkı bir spor haberleri takipçisiyim. Ama gerek aynı haberlerin sürekli tekrar etmesi, diğer yandan fazla tıklama alarak reklam gösterebilmek için haberlerin uzatılmasından sonra yapay zeka destekli bir spor sitesi oluşturmaya karar verdim.

Proje 8 farklı haber sitesinden haberleri alacak, sonra benzerlerini gruplandıracak ve özetini çıkarıp onu son kullanıcının kolay ulaşabilmesi için kategorilerine ayıracak. Bunun altyapısında önemli bir yol katettim. Amacım kolay bir arayüz ile herkesin spor haberi özetlerine ulaşabilmesi ve kısa metinden ana fikri alabilmesi.

Bu süreçte Google Cloud, Python, Openai gibi araçlar kullandım. Websitesi tasarım aşaması uzun süreceği için çıkan haberleri ilk olarak X platformuna yüklemeye karar verdim. İlk 2-3 gün görüntüleme geliyor ama etkileşim gelmedi. Ben de ilgi çekmediği için sizlerin de fikrini almak istedim.

x (formerly twitter)
    x.com
    https://x.com/sporGPTtr

Sizce projeyi geliştirebilmek, ilgi çekici hale sokabilmek için neler yapmalıyım? Eğer tutmayacak bir fikirse websitesi aşamasına geçmeden projeyi sonlandırmak istiyorum. Bu konuda sizin yorumlarınız ve önerileriniz benim için yönlendirici olacak.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• karmasayi azaltip temiz arayuzde sunmak mantikli ama kullanicilarin ilgisini ceken sey cesitlilik sanirim. yani en azindan e-ticaret sitelerine baktigim zaman bunu goruyorum. ornek mesela amazondan nefret ediyorum cunku anasayfa ve urun sayfalari patlama olmus gibi hersey ortada, karmakarisik ve aradigim hicbiseyi kolayca bulamiyorum ama dunyanin en buyuk sirketi. demekki insanlar bunu seviyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçerik olarak 8 site ile başlayacağım ve bunlar futbol, basketbol, voleybol ve F1 olacak. Dediğiniz gibi içerik sayısını arttırmaya yönelik diğer sporlardan da haber toplayacak bir yapı ile ilerleyebilirim.

• futbola yüklen başta,birde resimler net olsun telif için çok kasma tutarsa bakarsın sonra

• Akılda kalıcı bir isimle devam et. Şuan ki ismin hiç akılda kalıcı değil. İnsanlar tekrar girip bakmaz bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.