Arkadaşlar merhaba, Bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu konuda sizlerin de fikirlerini alarak ilerlemem daha verimli sonuçlar çıkartabilir düşüncesindeyim. Sıkı bir spor haberleri takipçisiyim. Ama gerek aynı haberlerin sürekli tekrar etmesi, diğer yandan fazla tıklama alarak reklam gösterebilmek için haberlerin uzatılmasından sonra yapay zeka destekli bir spor sitesi oluşturmaya karar verdim. Proje 8 farklı haber sitesinden haberleri alacak, sonra benzerlerini gruplandıracak ve özetini çıkarıp onu son kullanıcının kolay ulaşabilmesi için kategorilerine ayıracak. Bunun altyapısında önemli bir yol katettim. Amacım kolay bir arayüz ile herkesin spor haberi özetlerine ulaşabilmesi ve kısa metinden ana fikri alabilmesi. Bu süreçte Google Cloud, Python, Openai gibi araçlar kullandım. Websitesi tasarım aşaması uzun süreceği için çıkan haberleri ilk olarak X platformuna yüklemeye karar verdim. İlk 2-3 gün görüntüleme geliyor ama etkileşim gelmedi. Ben de ilgi çekmediği için sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce projeyi geliştirebilmek, ilgi çekici hale sokabilmek için neler yapmalıyım? Eğer tutmayacak bir fikirse websitesi aşamasına geçmeden projeyi sonlandırmak istiyorum. Bu konuda sizin yorumlarınız ve önerileriniz benim için yönlendirici olacak. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. |
Bildirim