Şimdi Ara

1h warrior ne işe yarar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru açık...2h varken 1h ne işe yarar?pvp de jobda fln mı daha şş.meslea kasarken 2h pvpde 1h mı yapiim?

• 3-4 kişinin arasına girerken 1h çok iyi oluyor bence
    2h bile bu builde göre daha kolay kesiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

3-4 kişinin arasına girerken 1h çok iyi oluyor bence

tamamen def. ağırlıklı diosun.peki hem 2h hem 1h kasarsam yan build de cleric çok mu zor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

3-4 kişinin arasına girerken 1h çok iyi oluyor bence

tamamen def. ağırlıklı diosun.peki hem 2h hem 1h kasarsam yan build de cleric çok mu zor?

reflekslerine güveniyosan ve charı +85 e dayıcaksan hiç durma
  • Bak 1h çok yararlı ve seri vurur bugün pvpde bi adam gördüm 1h warlock adam 1h ile iktirip warlock sopası takıp debuff yapıyo sonra 1h'ı eline alıp seri kombolar yapıyo karşısındaki adam 90 lv glavier prot seti +5 glaviesi +7 ama hiçbirşey yapamadı adama eğer yeni char falan açıcaksan 1h ve warlock aç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Bak 1h çok yararlı ve seri vurur bugün pvpde bi adam gördüm 1h warlock adam 1h ile iktirip warlock sopası takıp debuff yapıyo sonra 1h'ı eline alıp seri kombolar yapıyo karşısındaki adam 90 lv glavier prot seti +5 glaviesi +7 ama hiçbirşey yapamadı adama eğer yeni char falan açıcaksan 1h ve warlock aç.

Forever warlock ama skilleri atarken hangisini atacağını şaşırıyor bazen insan fakat zaman geçtikçe oda geçer..
  • warock mu?? ben cleric dusunmustum ölumsuz olsun diye peki 2h skilerine dokunuiim mi?

edit: dokunayım mı?

edit2: arkadaşlar size guvenerek açıyorum çarımı ama hangi serverde??muhtemelen plutoda açıcam eyer aranızda new serverlerden "bizimki super" diyen varsa gecebilrim bi de malum para alcam çara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 14 Temmuz 2008; 20:03:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Manner ne işe yarıyor?SS
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Bak 1h çok yararlı ve seri vurur bugün pvpde bi adam gördüm 1h warlock adam 1h ile iktirip warlock sopası takıp debuff yapıyo sonra 1h'ı eline alıp seri kombolar yapıyo karşısındaki adam 90 lv glavier prot seti +5 glaviesi +7 ama hiçbirşey yapamadı adama eğer yeni char falan açıcaksan 1h ve warlock aç.

Forever warlock ama skilleri atarken hangisini atacağını şaşırıyor bazen insan fakat zaman geçtikçe oda geçer..

Dediğim adam pro oyuncu gerçekten onun pvplerini izlemekten büyük zevk alıyo insan bir gün pvp yaparken videosunu alıcam.

Görün adam nasıl pvp yapıyo.

@GhosTurk
    1h açıyorsan tabiki 2h'da açıcaksın.

Warlock veya Cleric hangisi istiyorsan aç ama efendininde dediği gibi warlock sıkı char ama hızlı olup kullanmayı biliceksin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Dediğim adam pro oyuncu gerçekten onun pvplerini izlemekten büyük zevk alıyo insan bir gün pvp yaparken videosunu alıcam.

Görün adam nasıl pvp yapıyo.

@GhosTurk
    1h açıyorsan tabiki 2h'da açıcaksın.

Warlock veya Cleric hangisi istiyorsan aç ama efendininde dediği gibi warlock sıkı char ama hızlı olup kullanmayı biliceksin.

cleric dusunuyorum daha o kadar pro değilim sadece 2.5 yıldır falan oynuyorum(okulların açık oldunu sayarsak 1.8 yıl kalıor) o yuzden cleric alıcam ileride kapatırım.çok teşekkürler herkese.bu arada "edit2" deki soru geçerli

• bence 1h çünkü kalkanın gzl olursa blockla birde kaycan süper bence 1h
  • Pvp lerde en çok zorlandığım ve uzun süren savaşlarım her zaman 1h ile olmuştur.

Bende glavier'ım.
  • 1h kalkan sayesinde mükemmel blocklar koyabilior ama bence kasabiliosan warrior için benm tavsiyem warrior&bard ÇÜNKÜ mükemmel bi hız ile harika giderek güzel damageler werebilirsin benm tavsiyem warrior açanlara bard hızlı olmak gerek rogue&cleric bence
  • 1 handed olcaksan kardeşim tavsiyem

1. warlock+bard olcaksın
    2. full str olcaksın
    3. robe giyceksin nie die sorma zaten eşşek yükü phy def var mag defans fazla yok robe giydinmi yatıran olmaz
    4. nie warlock 1h az vuruyor eğer warlock un zehirlerini basıp bide sleep statüs atarsan......:D biliyosun ne olcağını

bunu yaparsan seni yatarcak bide glavier bi wizard bir nuker olmaZ:D
  • ben şoyle bi ysapılandırma buldum sizce nasıl

warrior90(2h+1h) - cleric 80 - bard 10

nasıl
  • warior + cleric tank yapmaya yarar
    cleric açılmasını gerekli görmüyorum
    zaten warior giysilerinden falan doalyı yavaş bi builddir
    sen bide cleric açarsan daha kötü olur

Bard aç derim

ama yok ben süper sağlam olcam
    her istediğim alandan sağ çıkıcam diyosan cleric aç

90 lvl ol warior canı çoook fazla defans desen oda fazla
    sen bide buna rd + bless eklediğin zaman diğer çarlar seni hiçbir Türlü yatıramaz 4-5 çarın arasından sağ çıkarsın

o 45 saniyede hiçbir kişi seni 1 vs 1 de yenemez

ama bard aç derim nede olsa çoğu zaman bi cleric bulunur

• quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

warior + cleric tank yapmaya yarar
    cleric açılmasını gerekli görmüyorum
    zaten warior giysilerinden falan doalyı yavaş bi builddir
    sen bide cleric açarsan daha kötü olur

Bard aç derim

ama yok ben süper sağlam olcam
    her istediğim alandan sağ çıkıcam diyosan cleric aç

90 lvl ol warior canı çoook fazla defans desen oda fazla
    sen bide buna rd + bless eklediğin zaman diğer çarlar seni hiçbir Türlü yatıramaz 4-5 çarın arasından sağ çıkarsın

o 45 saniyede hiçbir kişi seni 1 vs 1 de yenemez

ama bard aç derim nede olsa çoğu zaman bi cleric bulunur

cleriği 80 de bırakıp bardı 10 yapsam nasıl olur diyorum ama çok saol gende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.