Şimdi Ara

1k için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşin incelikleri nedir ne degildir?

Tecrubeli yahut bilgili arkadaşlari konuya davet ediyorum..

Faydali olmasi dilegiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mf de ilk 1k a girip boun makine yazmayan salaktır bu kadar acık ve net.
  • mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kapow

Neden hocam

Çünkü mantık ve akıl bunu gerektiriyor.
  • kapow kullanıcısına yanıt
    ilerde ceo olursun en kötü ihtimal bak en kötü genel müdür olursun oda ayllık 5bin$
  • Bende merak ediyorum.Temeli iyi olan biri ygs-lys arası neler yapmalıdır? Gerçekten ayrıntıllar önemli?Forumda geçmiş yıllarda böyle bi derece yapan varsa,tecrübelerini paylaşaın lütfen

Makine mühendisliği diyon ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5k yapmak çok mu zor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dev firmalarının ceolarının mezun oldukları okul ve bölümlerine bak ne dediğimi anlarsın.

3 ceodan biri makine müh. mezunu
    http://www.bigpara.com/haberler/genel-haberler/turk-ceolar-hangi-okullardan-mezun_ID945322/

http://www.capital.com.tr/arastirmalar/ceo-dostuuniversiteler-haberdetay-6571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantık ve akıl -- 27 Şubat 2016; 19:37:30 >

Hocam tahmin ediyim sizde makine okuyosunuz demi
    Akbank ın CEO su bile makine müh. ne alaka banka ile makine dersen ben de bilmiyorum

Hakan Binbaşgil-Akbank CEO boğaziçi makine çıkışlı.

bizde boşuna yüksek lisansı boun makine de yapmaya çalışmıyoz.
    Hocam kaçıncı sınıfsınız makine mühendisliği için nelere sahip olmak lazım dersleri nasıldır.Bi yol gösterin hocama bana
    evet ama puanım itü inşaat a rahatlıkla yetiyordu makine gelmediği için itü yazmadım.
    Hocam birsey sorcam fikriniz onemli ,bu siralar 120 netlerdeyim eger lys yle birlikte 12 k olmazsa baya uzulurum ama kucuk ihtimallerle sabanci koc yari burslu gidebilirim belki,ya da hocam mezuna kalip bogazici makina hedeflemem ne derece mantiklidir , bende bogazici makina hayranligi var ama cok yuksek oldugu icin hedefim degil hedefim itu makina ama olmazsa sence mezuna kalmalimiyim boun makina icin ne dusunursun

1. sınıf

öncelikle tercihin istanbul veya ankara olmalı hatta ''mühendislik yapmıcam ben yönetimde olucam'' diyorsan odtü boun ve itü ü kazanmaya bak.

verdiğim linklere baktıysan tüm ceolar odtü,itü,boun makine çıkıslı. Ha benim bu üniversitelerde makine olmadı bende özeldeyim

girişkenlik,yabancı dil ve bir sürü şey lazım en önemliside şans.okula gelen iş adamları öyle diyor :D
  • itumak kullanıcısına yanıt
    bende de boun hayranlığı var bana göre türkiyenin tartışmasız en iyi üniversitesi neyse.

itü makine gelmezse %50 koç sabancı da gelmez [koç,sabancı %50 makine itü makine den daha yüksek değil mi ?]

aile durumunu kötü etkilemeyecekse sabancı,koç yaz %50,%25 burslu mezuna kalmak kötü 1 sene insan hayatından çalmak.Akıl kârı değil mezuna kalmak.
    Yok hocam son yila gore
    Itu mak 12 300
    Koc 16 binlerde
    Sabanci 20 kusur binlerde diye biliyorum tabi koc ve sabanci yuzde elli burs icin gecerli , yani sen mezuna kalma diyorsun insallah guzel lys ile itu mak gelir

• Kardesim baslikla konusulanlarin alakasi ne? Boşuna laf salatasi yapmayin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

ilerde ceo olursun en kötü ihtimal bak en kötü genel müdür olursun oda ayllık 5bin$

Bir ara konuşmuştuk seninle. Makina veya ceng için İzmirdeki 3 büyük üniversitede bu paraları kazanma imkanı nedir? Ceo'luktan bahsetmiyorum

• Adam konuyu değiştirmiş resmen 😂😂 @mantık ve akıl

• Mantıklı ve akıllıca bi konu öldürme olmuş.Sil konuyu tekrar aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.