Şimdi Ara

1kasayı 2 pc olarak kullancam pc kasar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX X8 8300SOKET AM3 3.3 GHZ İŞLEMCİ..SAPPHİRE R9 380 NİTRO 4GB 256 BİT EKRAN KARTI.CRUCİAL 8GB RAM..GIGABAYT 970-DS3P ANAKART..THERMALTAKE VERSA H22 600W USB3.0 PENCERELİ SİYAH KASA..EVERESTKM1255 120 GB SSD
    bu bilgisayarı 2 mönitör 2 klavye 2 mouse şeklinde sanal pc kurarak 2 bilgisayar haline getirmek istiyorum kardeşim le bu şekilde pc kavgası yapmıycaz ama birkaç yerde okuduğuma göre pcnin özellikler iyi değilse kasarmış bu pcyi şimdi sanllaştırırsam aynıanda 2 pc oyun oynatabilir mi kasmadan fps çok önemli değil 30 fps olsun yeter örnek oyun olarak gta 5 bf4 gibi oyunlar

• sorun olmaz
  • Sanal PC nasıl kuruluyor? Yani bu dediğin teknik olarak mümkün mü?
  • Bildiğim kadarıyla böyle bir kurulum mümkün değil.Bilgisayara iki klavye iki fare takabilirsiniz ancak aynı anda iki işlem yapamazsınız.Ekranda iki imleç olmaz hiçbir zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna özel geliştirilmiş bazı programlar var.

Zamanında kullandım sorunsuz çalışıyorlar.

Cahilliğin lüzumu yok. Bilmiyorsak yorum yapmayalım.
  • Böyle birşey mümkün değil. Sanal pc programları, donanımı yazılımla taklit ederek işletim sistemi kurmanızı sağlar. Sanal pc üzerinden direk olarak donanımların gücünü alamazsın. 100 liralık erkan kartıyla gtx1080'in sanal pcdeki durumu aynıdır. Çok eski birkaç oyunu belki çalıştırabilirsin ama gta5 bf4 gibi oyunlar ancak hayalde kalır.
  • Dostum ben vmware workstation pro 12 kurdum. Gtx 1070 ekran karti 32 gb ram 6700k islemci var. Vmware direcxt 10 ve en fazla 2 gb ekran kartini destekliyor. Fazlasini veremiyorum. Vmwarede 2 gb ekran karti 2x2 islemci. 16 gb ram verdim. Resident evil 6 yi. Gears of war 3. Left 4 Dead 2 yi cok guzel multiplayer oynuyoruz. GTA5 sanal makinada bekledigim performansi alamiyorum. Adam siyah gozukuyor. Youtubede videosu var. "Vmware GTA5" yaz. Videodaki gibi adam siyah gozukuyor bendede. Onun haricinde performansi guzel. 2 ayri bagimsiz bilgisayar gibi. Internete felan baglanabiliuorsun. Vmwareyi acinca klavye mouse soruyor. Herhangi bir usb i sectiginde ana fiziksel bilgisayardan kopup sanal pc ye geciyor. Yani demek istedigim 2 klavyeyi tek kasaya bagli ama birbirini etkilemiyor. 2 ayri bilgisayar gibi. Istersen resim video atabilirim yardim olacaksa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun haricinde sanal makinaya ihtiyacin olmadan. serious sam 3 de split screen ozelliginde 2 klavye ve 2 mouse kullanabiliyorsun. Gamepad olmadan 2 klavye 2 mouse ile ekrani monitorlere dagitip yanindaki kisi ile co op oynuya biliyoruz. Youtubeye " two monitour serious sam 3" yazarsan 2 klavye 2 mouse tek pc co op oynanisi var. Alternatifler cok. Daha test etmedim ama COD Black Ops 3 u de ayni sekilde gamepad kullanmadan 2 klavye ile ekrani monitorlere bolerek oynadiklarini gordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.