Şimdi Ara

1mbit ile mmorpglerde sorun yaşar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum ttnetin akk belası yüzünden internet hızım 1 mbite düştü bende can sıkıntısı mmorpglere başlamayı düşünüyorum.Acaba mmorpglerde 1mbitle sorun yaşarmıyım.Ya da hangilerinde yaşamam yardım ederseniz sevinirim ona göre oyun indiricem.

• Oyunlarda sorun yaşamanın ana kaynağı o oyunun server'ının nerde kurulu olduğuna bağlıdır.
    Sorun yaşamazsın.
  • Hız sorun değil 1 mbit yeterli fakat bende anlık kesilmeler oluyor.Deli etmeye başladı beni.Oynadığım oyunda , oyunun bitmesine 9 saniye kala internet kesildi.
  • Bende 1mbit bile değil speed testte 0.97 gözüküyor fakat 70 -150 kb arası indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 21 Haziran 2012; 23:29:02 >
  • arkadaşım zaten 1mbit 100kb downloaddır.
  • sen ne içtin 1mbit 100 kb olurmu?1mibt 1000 kb'dir.Sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

sen ne içtin 1mbit 100 kb olurmu?1mibt 1000 kb'dir.Sana

• quote:

sen ne içtin 1mbit 100 kb olurmu?1mibt 1000 kb'dir.Sana

Burda da göstermissin kendini senin dediğin 1 megabyte = 1000kilobyte dir.Biz burda 1 mbit den bahsediyoruz oda ortalama saniyede indirdiği 100-120kb olur.Eğer 1 mbit 1000 kb olsaydı şu an 6 mbit internetimle 21 gb bir oyunu 1 saate indirirdim FPS bir oyun oynamıcaksan RPG lerde 1mbit yeterlidir dostum.Telefonum bile 50-70 kb arası indiriyor, TTNET neyin kafasını yapıyo hala anlamış deyilim taş devrindeyiz sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 22 Haziran 2012; 10:00:09 >

• Nasıl yani. 1megabyte pc terimi değilmiydi?Mbit ile megabyte'nin farkı nedir.Zaten 1mbit ile rpg kesin ben fps'de oynuyorum.
  • quote:

Nasıl yani. 1megabyte pc terimi değilmiydi?Mbit ile megabyte'nin farkı nedir.Zaten 1mbit ile rpg kesin ben fps'de oynuyorum.

2side pc terimi ve biri megabyte diğeri ise megabit.aynı gibi gözüksede farklı şeyler bunlar.megabit i internet için söylüyoruz.FPS de oynarsın da ms biraz fazla olur eğer uzak server li oyunsa.fps de netin ne kadar hızlıysa o kadar iyi oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 22 Haziran 2012; 15:18:52 >
  • internette 1mbit 100 kb.Fps için 1 megabyte 1000 kb öyle mi?
  • quote:

internette 1mbit 100 kb.Fps için 1 megabyte 1000 kb öyle mi?

o kadarda kötü anlatmadım diye düşünüyorum :/ 1 megabyte =1024 kilobyte e tekabül ediyor tam olarak.ama internet için sadece 1mbit 100kb civarıdır diye düşün sen.mmorpg,mmofps farketmez internet için geçerli bu dediğim
  • 1mibt 100 kb ise demekki benim netim 20mbit bende bu zamana kadar 1mbit ile indiriyorum sanıyodum hızlıymış demekki
  • quote:

1mibt 100 kb ise demekki benim netim 20mbit bende bu zamana kadar 1mbit ile indiriyorum sanıyodum hızlıymış demekki

Allah yardımcın olsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

1mibt 100 kb ise demekki benim netim 20mbit bende bu zamana kadar 1mbit ile indiriyorum sanıyodum hızlıymış demekki

Allah yardımcın olsun kardeş.

Ciddiye aldın sanırım

• 1mbit internet saniyede 100 kb civarı indirir demektir.yine yanlış anlaşılma oldu sanırım yani 1 dk da 6 megabyte 1 saatte 360 megabyte gibi.20mbit olması imansız gibi nerdeyse çünkü direk 8mbit internet bile TTNET de 115,00 TL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.