Şimdi Ara

1TB 2.5' WD My Passport HDD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaklaşık olarak 6 ay önce aldığım HDD de tuhaf bır sorun oluştu. Bu diski sadece evdeki WD Live Media Playerımla kullanıyordum. 6 ayda toplasam 15 kere kullanmışımdır neyse. Geçenlerde bağlantı yaptığımda Harddiskin motoru calışmaya başladı tam bağlantı kuracakken ince bir tis sesi çıkarıp,motor tekrar devir yapmaya başlıyor ve aynı sesi çıkartarak birkaç kere deneme yapıp,son olarak duruyordu ve bağlantı kurmuyordu. Birkaç kere sök tak yaparak bağlantıyı bır şekilde yapabiliyordum. HB'ye girip arıza formu doldurdum ve bugün yanımda getirdim HDD yi.Yedek alabilmek için pc ye bağladığımda hiç bır sıkıntı olmadan bağlantıyı kurdu Media playerda sorun olsa böyle birşeyi nasıl yaptırabilir? sorun olsa bağlantı kurmaz ama hdd den ses çıkıyor. HB'ye yollasam büyük ihtimal pc'ye bağlayıp,bunda sorun yok diye geri gönderecekler. Onun için arada kaldım,tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

• Fıkrı olan yok mu ? Dun aksam acaba WD nın USB portunda sorun mu var dıye eve goturdum ve dıger USB portunda denedım sonuc degısmedı. TV de , DVD playerda da sonuc aynı. Bugun tekrar sırkete getırdım ve bılgısayarda da calısmıyor.Denk gelmıs demekkı.Bugun yollayacagım.
  • Muhtemelen sorun kabloda gorunuyor. Kaliteli ve en onemlisi daha kisa bir kabloyla denemekte fayda var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Muhtemelen sorun kabloda gorunuyor. Kaliteli ve en onemlisi daha kisa bir kabloyla denemekte fayda var...

Kabloyla ılgılı ne olabılır kı :S , zaten kısaydı kablo. Gonderdım HB ye bakalım ne sonuc cıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.