Şimdi Ara

1TB HDD önerisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 tb'lık hdd alıcam yarın kadıköy'e gidip yardımlarınızı bekliyorum.Harici yada Dahili tüm önerilerinize açığım yardımlarınızı esirgemeyin.Sonradan pişman olucam birşeyi almak istemiyorum almışken birkez alalım diyorum.

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3418

özellikle samsunga yönelmeni tavsiye ederim seagate vs hddlerden 5-6 b daha yavaş olabilir ama hepsinden dayanıklıdır sorunsuz ve sessizdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3418

özellikle samsunga yönelmeni tavsiye ederim seagate vs hddlerden 5-6 b daha yavaş olabilir ama hepsinden dayanıklıdır sorunsuz ve sessizdir

Hocam benimde gönlüm samsung'dan yana zaten şuan 250gb samsung hdd kullanıyorum ve çok memnunum ama kapasitesi şu sıralar yetmez oldu.Bende yeni bir hdd alim dedim özellikle hdd'i film ve oyun arşivi için istiyorum.Genel olarak soruyorum sizce harici mi almalıyım yoksa dahilimi almalıyım arada kaldım.Harici düşünüyordum ilk sıralar ama bizim buralarda elektrik kesilmeleri geceleri ayda birkaç defa oluyor.Bu yüzden harici disk yanar diye düşünüyorum ayrı bir ücret ödeyip ups de almak istemiyorum 2 masraf olmuş olucak benim için.Kararsızım ne yapıcam bilmiyorum olmadı gider samsung tb dahiliyi alırım...

• harici pek tavsiye etmem 250 lik bi diskim vardı haribi bi ayda haşat oldu belki benim hoyratlığımdan olabilir ama bundan sonrası size ve ihtiyaçlarınıza kalmış + dahili kadar hızlı çalışmıyor harici diskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

harici pek tavsiye etmem 250 lik bi diskim vardı haribi bi ayda haşat oldu belki benim hoyratlığımdan olabilir ama bundan sonrası size ve ihtiyaçlarınıza kalmış + dahili kadar hızlı çalışmıyor harici diskler

Anladım hocam saolasın ilgin için ben dahili alıcam o zaman bu arada 1000gb'ın kaç tam olarak kaç gb'ını kullanabilirim acaba???

+birde hdd soğutucusu aldımmı tamamdır
  • hiç 1 tb kullanmadım ama 950 gb civarı görünür heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.