Şimdi Ara

1Tb Seagate Barracuda 7200RPM 32MB SATA III ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi sitesinde aynı modelini arattım bu sonucu gördüm. 1Tb Seagate Barracuda® 7200RPM SATA III HDD ST31000524AS

Önemli olan yerde yeşildir.

Barracuda® disk başına 1 TB sabit diskler artık bekleme durumlarındayken performanstan ödün vermeksizin daha fazla enerji tasarrufu sağlayacak gelişmiş güç modlarına sahiptir.

Barracuda masaüstü diskler, çevre korumaya odaklanılarak, endüstrideki en karmaşık üretim işlemi kullanılarak üretilmiştir.

* Barracuda® diskler, tehlikeli mallarla ilgili RoHS direktifine uygundur ve halojen bileşenlerini gönüllü olarak sınırlar.
    * Barracuda disklerinin üretilmesinde kullanılan malzemelerin % 70 veya daha fazlası geri dönüştürülebilir.
    * Düşük güç tüketimi

Bu harddisk oyunlarda sorun çıkarır mı? sistem kuracağım win7 sorun çıkarır mı sanki WD GREEN SERİSİ gibi güç tasarrufu ve sistem, oyun vs.lerde arıza çıkarır mı sizce ?

WD Black 1 TB 7200 rmp 64mb ile bu saegate arasında büyük bir fark var mı sizce ?

• ssd hiz icin hdd depolama icin artik
  • Bence SSD disk alın diyorum. Sorunuza gelirsek hdd işi birazda şans geneli sorunsuz oluyor ama benim kendi kullanıcı deneyimimi sorarsan wd ve seagate hdd'lerim var ve western hdd'de uzun süreli depolamalarda bazı videoların bozulduğunu, hasar gördüğünü (vcd deki gibi takılma problemi)gördüm. Fiziksel hasar kesinlikle olmadı. İki hdd yi de yan yana taşırım. Gerçi bendeki diskler harici disk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

ssd hiz icin hdd depolama icin artik

ssd ler çok pahalı ve boyutları düşük bana 1 tb gibi bir ssd nerden bulabilirim ve aynı fiyata bütçem yok birkere
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastingFailed.

Bence SSD disk alın diyorum. Sorunuza gelirsek hdd işi birazda şans geneli sorunsuz oluyor ama benim kendi kullanıcı deneyimimi sorarsan wd ve seagate hdd'lerim var ve western hdd'de uzun süreli depolamalarda bazı videoların bozulduğunu, hasar gördüğünü (vcd deki gibi takılma problemi)gördüm. Fiziksel hasar kesinlikle olmadı. İki hdd yi de yan yana taşırım. Gerçi bendeki diskler harici disk...

SSD Harddiskler hızlı kopyalama yapanlardı değil mi ? ama çok pahalı ve alanları düşük seagate sorun çıkarır mı greenlik yapmasında bana yok güçü kestim yok harddiski kapattım yemişim yeşilini yeşili batsın belaya girdik yeşil, siyah diye

• Bana sorarsan bir daha wd hdd almayacarğım. Hız için SSD ve depolama olarak da seagate düşünürüm... Benim ilk aldığım pc deki hdd seagate 80gb idi şimdi 9 yıllık oldu hdd taş gibi sağlam.

Eğer zorunlu ihtiyacınız yoksa, tsunami faciasının etkilediği fiyatların düşmesini bir, iki ay bekleyebilirsiniz. Hem 1tb alırsınız hemde SSD için para biriktirmiş olursunuz...
  • quote:

Bana sorarsan bir daha wd hdd almayacarğım. Hız için SSD ve depolama olarak da seagate düşünürüm... Benim ilk aldığım pc deki hdd seagate 80gb idi şimdi 9 yıllık oldu hdd taş gibi sağlam.

Eğer zorunlu ihtiyacınız yoksa, tsunami faciasının etkilediği fiyatların düşmesini bir, iki ay bekleyebilirsiniz. Hem 1tb alırsınız hemde SSD için para biriktirmiş olursunuz...

Valla iyiymiş senin harddisk hayret birşey ya hep tsunami hep biliyordum zaten.

yalnız şöyle yapsam 120 veya 160 İSİSTEM için SSD alsam, sistemim aşırı hızlı çalışır mı? diğer taraf için artık 1 tb alırım ilerde şimdilik kırık dökükle idare edeyim diyorum SİZCE KESİN 2 AY İÇERİSİNDE KESİN FİYATLAR DÜŞER Mİ ?

• Aslında kesin diye bir şey yok ama dahada düşeceği büyük ihtimal, zaten düşüyorda... Hem SSD fiyatları hemde HDD fiyatları 6 ay öncesine göre ortalama 50 lira gibi düşüş yaşadı. Özellikle vatan pc de %25 indirimlerde SSD'ler çok hesaplı oluyor... Hazirana kadar bayağı bir düşüş yaşanır...

SSD almayı düşünürseniz en az 1 hafta araştırın. Senkron bir ssd çok daha verimli olur...
  • quote:

Aslında kesin diye bir şey yok ama dahada düşeceği büyük ihtimal, zaten düşüyorda... Hem SSD fiyatları hemde HDD fiyatları 6 ay öncesine göre ortalama 50 lira gibi düşüş yaşadı. Özellikle vatan pc de %25 indirimlerde SSD'ler çok hesaplı oluyor... Hazirana kadar bayağı bir düşüş yaşanır...

SSD almayı düşünürseniz en az 1 hafta araştırın. Senkron bir ssd çok daha verimli olur...

Anladım çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.