Şimdi Ara

2.0 DA Wİ-Fİ VE PİL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2.0 DA PİL DAHA AZ GİDİYOR VE WİFİ ÇEKİM GÜCÜ DÜŞTÜ GİBİ SANKİ..DAHA ÖNCE AYNI BİNA İÇERİSİNDE 3-4 TANE MODEM BULURKEN ŞİMDİ Bİ TANE BİLE BULMUYOR:(

• Pil için fetch data servisini kapatmanız halinde düzelme olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

Pil için fetch data servisini kapatmanız halinde düzelme olacaktır.
    Wi-fi çekimi bence de düşük ayrıca wi-fi'yi ilk açtığımda bulunan ağları göstermeden önce hemen bağlanıyor liste daha sonra geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Wi-fi çekimi bence de düşük ayrıca wi-fi'yi ilk açtığımda bulunan ağları göstermeden önce hemen bağlanıyor liste daha sonra geliyor.

Alıntıları Göster
    2.0.1 de halletmişler wi-fi sorunlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

2.0.1 de halletmişler wi-fi sorunlarını.

Alıntıları Göster
    Fakat şu an için kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Fakat şu an için kullanamıyoruz.

Alıntıları Göster
    baya uzuyacagı benzıyor bu 2.0 ve 2.0.1 mıllet yazılım ata ata bi hal oldu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

baya uzuyacagı benzıyor bu 2.0 ve 2.0.1 mıllet yazılım ata ata bi hal oldu valla

Alıntıları Göster
    her gün yeni bir sürüm çıkıyor böylede olmazki ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derdest22

her gün yeni bir sürüm çıkıyor böylede olmazki ama

Alıntıları Göster
    Bugun 2.0 yukletmeye gonderiyodum teli dalgınlgıma geldi unuttum. Simdi buraya bakıorum 2.0.1 cıkmıs iyiki yollamamısım diyorum ama acaba yarın yollasam aksamına 2.0.2 si cıkmıs olurmu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: technicmen

Bugun 2.0 yukletmeye gonderiyodum teli dalgınlgıma geldi unuttum. Simdi buraya bakıorum 2.0.1 cıkmıs iyiki yollamamısım diyorum ama acaba yarın yollasam aksamına 2.0.2 si cıkmıs olurmu ??

Alıntıları Göster
    Evet kullanılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Demokrat

Evet kullanılamıyor

Alıntıları Göster
    yani şarjı ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

yani şarjı ne kadar gidiyor?

Alıntıları Göster
    ÖNCEDEN AYNI ORANDA KULLANDIĞIMDA 2 TAM GÜN RAHAT GİDİYORDU EN AZ.. ŞİMDİ BİR GÜNDE ŞARJIN SONU GELİYOR. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ FETCH NEW DATA ÖZELLİĞİNİ KAPALI KONUMA GETİRDİM..BAKALIM İŞE YARAYACAKMI..AMA WİFİ SORUNUNA HALA Bİ ÇÖZÜM YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR:( YAZILIMDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..ÇÜNKÜ 1.1.4 E GÖRE TARAMA SÜRESİ DAHA KISA..UMARIM Bİ SONRAKİ VERSİYONDA BU DURUM DÜZELTİLİR..AKSİ HALDE 1.1.4 Ü ARAYACAĞIZ GİBİ GELİYOR BANA

• quote:

ÖNCEDEN AYNI ORANDA KULLANDIĞIMDA 2 TAM GÜN RAHAT GİDİYORDU EN AZ.. ŞİMDİ BİR GÜNDE ŞARJIN SONU GELİYOR. BAZI ARKADAŞLARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ FETCH NEW DATA ÖZELLİĞİNİ KAPALI KONUMA GETİRDİM..BAKALIM İŞE YARAYACAKMI..AMA WİFİ SORUNUNA HALA Bİ ÇÖZÜM YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR:( YAZILIMDAN KAYNAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..ÇÜNKÜ 1.1.4 E GÖRE TARAMA SÜRESİ DAHA KISA..UMARIM Bİ SONRAKİ VERSİYONDA BU DURUM DÜZELTİLİR..AKSİ HALDE 1.1.4 Ü ARAYACAĞIZ GİBİ GELİYOR BANA

Alıntıları Göster
    aynen benimde wifi çekim gücü düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

aynen benimde wifi çekim gücü düştü

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bendemi sadece böyle??? bende tam tersi 2-3 gün rahat gidiyor pilim hemde kurcalarım yani sık sık telefonu.wi-f'a gelince mükemmel.(fecth new data/push kapalı tutun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoalp

arkadaşlar bendemi sadece böyle??? bende tam tersi 2-3 gün rahat gidiyor pilim hemde kurcalarım yani sık sık telefonu.wi-f'a gelince mükemmel.(fecth new data/push kapalı tutun)

Alıntıları Göster
    TEO 1.1.4 MÜ KULLANIYORDUN DAHA ÖNCE?
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar bene iphone 3g var ve daha once hic iphone kullanmadım. su anda da yeni iphone u kullanamıyorum zten. gecen cumartesi oglen cihazı sarj ettim ve bugun aksam olmasına ragen cihazı hıc kapatmadım. hergun 10 dk flan cihazı kurcaladım ortalama. sadece bu gun 1.5 saat wi-fi den internete girdim. ve hala daha telefonun sarjı bıtmedı ve bır uyarı falanda yok. bu gun ısyerinde lap topumu actım ve kablosuz agları arattım. bilgiayar 10 tane falan ag bulurken iphone 3g hic birisini bulmadı. ogleden sonra b. king de yemek sırasında wi-fi den baglandım ve neredeyse lap top kadar hızlıydı. acaip hosuma gıttı. ve kapalı alanda olmasına ragmen yinede haritada yerimi buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

arkadaslar bene iphone 3g var ve daha once hic iphone kullanmadım. su anda da yeni iphone u kullanamıyorum zten. gecen cumartesi oglen cihazı sarj ettim ve bugun aksam olmasına ragen cihazı hıc kapatmadım. hergun 10 dk flan cihazı kurcaladım ortalama. sadece bu gun 1.5 saat wi-fi den internete girdim. ve hala daha telefonun sarjı bıtmedı ve bır uyarı falanda yok. bu gun ısyerinde lap topumu actım ve kablosuz agları arattım. bilgiayar 10 tane falan ag bulurken iphone 3g hic birisini bulmadı. ogleden sonra b. king de yemek sırasında wi-fi den baglandım ve neredeyse lap top kadar hızlıydı. acaip hosuma gıttı. ve kapalı alanda olmasına ragmen yinede haritada yerimi buldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

pil olayı zaten o telefonda gelıstırıldı eskısı gibi erken bitmıyo

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tekcemfatih

Evet 1.1.4 tü
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tekcemfatih

Evet 1.1.4 tü

Alıntıları Göster
    Yeni sürümle birlikte kesinlik batarya olayında pozitif bi değişim var...

Telefonu şu 10 gündür fena halde kurcalıyorum mod yapmak için, haliyle SSH'i de hep kullanıyorum, oyun-program herşeyi kullanıyorum ama 48 saat gidiyor minimum...Bukadar kullanmama gayet iyi gidiyor, normalde aynı gün içinde 2 kere şarj ederdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Yeni sürümle birlikte kesinlik batarya olayında pozitif bi değişim var...

Telefonu şu 10 gündür fena halde kurcalıyorum mod yapmak için, haliyle SSH'i de hep kullanıyorum, oyun-program herşeyi kullanıyorum ama 48 saat gidiyor minimum...Bukadar kullanmama gayet iyi gidiyor, normalde aynı gün içinde 2 kere şarj ederdim...

Alıntıları Göster
    sana katiliyorum kyle007 bende telefonu devamli film olsun internet olsun kullaniyorum ve 1,5 gun gidiyor.sadece tel gibi kullandigimda 3-4 gun gidiyor.2,0 in buna katkisi var

• quote:

sana katiliyorum kyle007 bende telefonu devamli film olsun internet olsun kullaniyorum ve 1,5 gun gidiyor.sadece tel gibi kullandigimda 3-4 gun gidiyor.2,0 in buna katkisi var

Alıntıları Göster
    BATARYADAKİ OLUMLU DEĞİŞİM 3G LER İÇİN GEÇERLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM. ÇÜNKÜ 2G LER DAHA FAZLA PİL HARCIYOR GİBİ GELDİ BANA SANKİ 2.0 SÜRÜMÜYLE BİRLİKTE...BİRÇOK KİŞİDE BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR. WİFİ İÇİN İSE SORUN HARBİDEN ÇOK BÜYÜK ARKADAŞLAR.. 4 TANE RAHAT BULDUĞUM MODEMLERDEN ŞİMDİ BİTANESİNİ BİLE BULAMIYORUM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.