Şimdi Ara

2.0 için pop mail kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.0 da pop mailimi kullanamıyorum mail alıyorum gönderemiyorum bu sorunu yaşanlarlar var mı ? ne yaptıysan olmadı biraz araştırdım bir sorun söz konusu herhalde ama ingilizce sayfalarda
    hxxp://2aday.wordpress.com/2007/07/10/iphone-finally-an-email-smtp-pop-settings-that-pretty-much-works-for-edge-wifi/

yardımcı olurmusunuz

• arkadaşlar gmail denedim orda da aynı şey alıyorum göndermiyorum

1 kişi bile yok mu mail problemi yaşayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiegor -- 26 Temmuz 2008; 15:51:56 >
  • kardeş ben gmail i kullanıyorum 2.0 da rahatca ama hotmailde server name yazan yere ne yazacağımı hatta exchange mail microsoft denince hotmail adresimi onu bilemediğim için kurcalamadım ama gmail no problem
  • tüm e-posta hesaplarım çalışmaya devam ediyor. ayarları ellemedim 2.0'a geçtikten sonra.

2 adet g-mail, 1 adet aol, 2 adet pop3
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

tüm e-posta hesaplarım çalışmaya devam ediyor. ayarları ellemedim 2.0'a geçtikten sonra.

Arkadaşım bir türlü beceremedim delircem sending diyor kalıyor ölece bar ilerlemiyor mailler geliyor gelmesine gönderemiyorum

smtp.xxxxxxxx.com.tr normalde outlooktada hatta 1.14 de sorun yoktu ve inceledim apple forumlarında da bu sorunu yaşayanlar var amaçözüm yok sanırım tabi ingilizce az olunca kaçırıyorum cevapları ama döneceyim sadece bu yüzden 1.14 e

pop mail ayarları yazarmısın buraya
  • Sorun çok acayip dün tekrar restore yaptım pop mailimden birkaç defa mail attım iphonedan şimdi hiçbir ayarını değiştirmediğim halde sendingte takılıyor zaten diğer hesaplar hiç göndermiyor
  • Arkadaşlar 2.0 ' da push mesaj çalışmıyor mu? yoksa sadece bende mi bu sorun var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smtp.xxxx.com.tr yazmışsınız ama smtp yerine mail.xxx.com.tr yazmanız gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: tiegor

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

tüm e-posta hesaplarım çalışmaya devam ediyor. ayarları ellemedim 2.0'a geçtikten sonra.

Arkadaşım bir türlü beceremedim delircem sending diyor kalıyor ölece bar ilerlemiyor mailler geliyor gelmesine gönderemiyorum

smtp.xxxxxxxx.com.tr normalde outlooktada hatta 1.14 de sorun yoktu ve inceledim apple forumlarında da bu sorunu yaşayanlar var amaçözüm yok sanırım tabi ingilizce az olunca kaçırıyorum cevapları ama döneceyim sadece bu yüzden 1.14 e

pop mail ayarları yazarmısın buraya

• thujonn smtp yazdığım gönderme seceneğindeki mail olan alım o zaten yapıyordu.

VE ÇÖZÜM

biraz uğraş ve CiiM arkadaşımızın yardımıyla

Contact listemde eğer mail adresleri yazıyorsa onlara göndermiyor bende contact listemdeki mailleri tamamen kaldırıp öyle sync yaptım ve sonuç her yere mail atabiliyorum ama bence bu bir bug'tır arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiegor -- 27 Temmuz 2008; 19:51:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.