Şimdi Ara

CS: Zero ile 1.6'nın ne farkı var acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Condition Zero, motor olarak CS ile aynı. CZ'de Single Player modu da var, yani belirli görevler çerçevesinde ilerliyorsunuz yapay zekaya karşı savaşarak.
  • Keşke 7.49$'ken alsaymışım ya dediğin gibi.
  • çokda güzel bir oyun değil,Türk serverlar yok zaten.silahlarda grafik olarak berbat.

• O zaman yaşasın Source.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

O zaman yaşasın Source.

• grafik olarak berbat demek eğer 1.6 oyuncusu iseniz komik olur . Sonuçta ikiside HL1 oyun motoru ile yapıldı. Şahsen steame ilk yüklediğimde 1.6yı uzun süre cz modelleri ile oynamıştım ^^ CZnin bu denli ayağa düşüp kimsenin oynamaması "sanırım" steam/valvenin fiyat politikasından dolayıydı. Steam ilk çıktığında zaten millet 1.5i bırakmamıştı. 1.6 ise çıktığı zaman Türkiye şartlarında pat diye alınabilecek bir oyun değildi ki, orjinal oyun küfür gibi birşeydi. 1.6 çıktıktan sonra "galiba" CZ ayrı bir oyun olarak tamamen farklı bir fiyattan satılmaya çalışıldı. Zaten 1.6ya geçiş kolay olmamıştı bunun üzerine yeni bir fiyatla gözle görülür değişiklik yaratmayan CZ ye kimse sıcak bakmadı. Mal-steam (non-steam değil^^) bunun üzerine WCG de cz oynasın diye uğraştı. (oha senaryoları kes hsdauasd nasıl sallıyorum) . O sene wcg de CZ oynandı ama kimse ısınmayınca ve millet 1.5ten 1.6ya geçip CZ almayınca bir daha CZ officialı bırak unofficial olarak bile oynanmadı :| .

Şuan almanyada çok oynanıyor bu oyun. gurbetçi Türkler 1.6dan fazla CZ oynar muhabbetleri süperdir. Servera girmek istersen biraz beklemen gerekir çünkü server kral fm dir en az 2 müslüm gürses 4 tane ismail yk 3 tane arabesk-hiphop remix ve 1.5 porsiyon da cankan yüklemeye çalışır. Girersin servera Sa dersin AS hoşgeldin birader derler. Memleket nereden başlar muhabbet çocuklar nasıla gider. Sonra oyuna konsantre olmaya çalışırsın. Ölürsün derlerki öldün mü kardeşim canım sağolsun diğer el ölmeyiz. C4 yetiştiremedik tüh neyse ya sağlık olsun maksat birlkte olmak bizim burda bir tavuk dönerci var 1 euroya tavuk döner yapıp yanına ayran yapıyor valla memleketimin tavuğu der. Ondan sonra sende dayanamazsın muhabbete girmeye çalışırsın ya işte bakmayın buralar da çok kötü ekonomik kriz falan böyle yanaşmaya çalışırsın. Servera iküç genç gelir alamancı Türkçesi ile muhabbete girerler böyle ismail yk mod on olur server kral fm e döner istek şarkılar serverdaki pluginlerle çalmaya başlar cümlelerde 2 almanca kelime 3 tane Türkçe kelime 1 tane de namık kemal olur. Karadenizli vardır genelde hemen hemşeri bulmaya çalışırlar böyle iki Temel esprisi gelir elinde olmadan gülersin. Almancılarla CZ oynamak bambaşka bir yaşam formunda umarsızca Cs oynamak demektir. Bir ara bağımlılık yapmış her hafta
    "KURTLAR VADİSİ GERMAN-TURK Sheisse wunderbra server mit dem bulgur " sunucusunda xXxPolatxXx, memati56,sebebimsin34 ve k@t!L_Gs92 ile steamde buluşup deli gibi oynar bunca sene niye ilgi göstermedim diye üzülürdüm. Ping 70-80 arası olup assault-smg ler ile rahat oynanmakta.

Herneyse bana göre hakettiği ilgiyi görememesinin sebebi tamamen duygusal ^^ dır. Şimdi cs ile birlikte veriliyor ama nafile... 1.6 alan bir oyuncu cz yide çoğu dosyası ortak olup 124 mb kaldığından kurar bakar dustta botlarla bölüm kasar. Botların kalkan alıp duvara karşı çömelmesini görür gavurlar yapıyor beah der çıkar bir daha da girmez. Bunun dışında sanırım awpsi mi ne farklıydı . Araya cz deneyimlerimi katttığım için kusura bakmayın istemeden oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 16 Ocak 2010; 17:59:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.8 in aslı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @osmaniac
    hepsini okudum,dediklerin hepside doğruda yanlız benim dediğim silahlar grafik olarak kötü,1.6 oyuncusuyum Cs:s'de oynuyorum ama CS:CZ'de ak47 ve m4a1'e bakınca ya alışamadım çok farklı geliyor gözüme,yada gerçekten kötü
  • Allahtan Counter Strike serilerinde silah skinlerini ve seslerini rahatça değiştirebiliyoruz. Diğer oyunların modifikasyonlarına (eğer yapılabilmiş ise) bir bakın internetten, Diğer oyunların neden çok fazla Multi-Player oyuncusunun olmadığı belli oluyor.

Kişiye göre görsellik galiba, işin sırrı bu. Counter-Strike ve Half Life Serisi; olayı modifikasyona, modifiye etme işini de oyuncuya bıraktığı için oldukça populer oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 16 Ocak 2010; 21:21:12 >
  • aman sallayın ya cz asla popüler olmaz birdaha eğlenmek için girilir sadece. bir ara cz.gather.tr falan kurulacaktı ama dediğim gibi rağbet olmaz. Yani konunun özetini şöle bir geçersek cz ve 1.6 nın farkı cznin yetim ve kaybedenler klubunun başkanı olması ^^ cs:s dünyasında görüşmek dileği ile iyi oyunlar :S
  • @osmaniac

Katılıyorum eğlenmek için gurbetçi arkadaşlarla oynamak güzel bir duygu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.