Şimdi Ara

2.0 TDİ PASSAT-40.000-45.000TL uygun öneriler???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum.40.000-45.000 bütçem var 2.0 TDİ PASSAT almak istiyorum.Araçla ilgili bilgisi olanlar,kullanıcılar araç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.Ayrıca uygun araç önerilerinde bulunacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sikligi-yakalamak-bir-sans-degil-ayricaliktir-105734260/detay bu aracı değerlendirebili misiniz? sağ ön çamurluk ve sağ arka kapıda boya var, onun dışında boya kaza değişen yok diyor...km uygun ancak fiyatın biraz düşük olması beni şüphelendirdi...araç Silivri'den satlık acaba geçen yıllardaki sel felaketinde su hasarı almış olabilir mi.Böyle birşey varsa nasıl anlayabilirim? çok teşekkürler

• bu araçlarla ilgili olarak en bariz problem enjektör sorunu.http://forum.donanimhaber.com/m_68508443/tm.htm linki inceleyip yeterince fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Arkadaşın bilgi almak istediği araç 140hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

Arkadaşın bilgi almak istediği araç 140hp

140 hplerde enjektör sıkınıtısı yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

140 hplerde enjektör sıkınıtısı yok mu?

crdi olmayan motorların hepsinde bu risk var ama 170 hp olanlarda daha sık , crdi ler 2008 şubarran itibaren bazı araçlara konmaya başlanmış
  • quote:

140-170 diye bir ayrım belirtmemiş ben de en azından uyarmış oldum, hem aradaki farklar da böylelikle görülmüş oluyor
  • Bizim şirketki 140 hp olan model 160000 kmde, sadece turbosu değişti. Enjektörlerle ilgili bir sıkıntısı yok. Genel olarak 140 hp olanlardan bir şikayet tok diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2009 öncesi modeller PD motor (eski tip).Bu kmlerden sonra dizel motorların masrafı çok olur. Şayet yıllık 30000 km falan yapmıyorsan aynı aracın TSİ motorlusunu almanda fayda var.Bakım ve vergi açısından da TSİ motor daha avantajlı.
  • Turbo ve enjektor sorununu daha oncede duydum.gecen ay passat fsi 2007 vardi elimde hantalligi yuzunden sattim o sebeple benzinli araclardan uzak duruyorum- en az 250 tork olmali ayrica d sinifi olmasini istiyorum.superb de iyi araba ama aliskanliklar beni passatta goturuyor. Uygun arac onerilerine ihtiyacim var. Birde variant modeline ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.