Şimdi Ara

2.000TL var hangi akıllı telefonu almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım internetten biraz araştırma yaptım kafam çok karıştı benim için önemli olan kamera, pil ömrü, internete sorunsuz bağlanmasıönerilerinizi bekliyorum

• kesınlıkle xperıa z1 goz ardı etme arkadasım,cok cok ıyı,dırek lg yada samsunga kanalıza etme kendını benden sana tavsıye.
  • 2000lira vermene gerek yok 1600 liraya g2 alabilirsin. Ama illede 2000 lirayi harcamak istiyorum dersen z1 ve note 3 var
  • Bende xperia z1 alacagımm
  • Tabıkı z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

Tabıkı z1
    Z1'in tek artısı, MicroSD slotunun olması. Geriye kalan her şeyde, G2 ezer geçer. 32 GB'lik versiyonundan al. Sanırım 1.800 TL civarında. Z1, G2'den 300 TL daha pahalı. İkinci tavsiyem ise tabii ki Note 3. 2 bin TL'yi aşmak istiyorsan, bunu Z1'e harcama derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Z1'in tek artısı, MicroSD slotunun olması. Geriye kalan her şeyde, G2 ezer geçer. 32 GB'lik versiyonundan al. Sanırım 1.800 TL civarında. Z1, G2'den 300 TL daha pahalı. İkinci tavsiyem ise tabii ki Note 3. 2 bin TL'yi aşmak istiyorsan, bunu Z1'e harcama derim.

Alıntıları Göster
    Note 3 almalısın dostum kesinlikle en iyi cihaz o bence şuan :)
  • Biraz da cebimde para kalsin diyorsan lg g2. Ama sonuna kadar harcayacaksan note3 daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santuri Efendi

Biraz da cebimde para kalsin diyorsan lg g2. Ama sonuna kadar harcayacaksan note3 daha iyi.
    note 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

note 3

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim arkadaşlar xperia düşünüyorum kafamın bu kadar karışmasına telefoncularda neden oldu biraz iphone 5i satmaya çalışıyorlar xperia getirmemişler bile sanırım teknosa bimeks gibi yerlere bakmam gerek telefon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMind08

teşekkür ederim arkadaşlar xperia düşünüyorum kafamın bu kadar karışmasına telefoncularda neden oldu biraz iphone 5i satmaya çalışıyorlar xperia getirmemişler bile sanırım teknosa bimeks gibi yerlere bakmam gerek telefon için

Alıntıları Göster
    hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.

Alıntıları Göster
    note 3ün batarya 1 gün bile gitmiyor diyorlar bilemedim ki
  • quote:

note 3ün batarya 1 gün bile gitmiyor diyorlar bilemedim ki

Alıntıları Göster
    Şarj süresi kullanıma bağlı. Özellikle android su gibi bataryayı içip tüketiyor. Ayrıca Note 3ün işlemcisinin güçlü olması da tabiki buna etken. Yedek batarya alarak bu sorunu halledebilirsiniz. Note 3 ün en güzel yanı bana göre kaleminin olması. Bu sizin için önemli değilse fiyatı da göz önünde tutarak Lg G2 alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Şarj süresi kullanıma bağlı. Özellikle android su gibi bataryayı içip tüketiyor. Ayrıca Note 3ün işlemcisinin güçlü olması da tabiki buna etken. Yedek batarya alarak bu sorunu halledebilirsiniz. Note 3 ün en güzel yanı bana göre kaleminin olması. Bu sizin için önemli değilse fiyatı da göz önünde tutarak Lg G2 alırdım.

Alıntıları Göster
    htc one
  • Bütün parami harcamak istiyorum dersen Z1 alırsın. Z1 büyük bi telefona benziyo çerçevesi fln olsun tabi bu benim düşüncem. 1600Tl ye gidip G2 alirsan hem paran cebinde kalmis olur onunlada kılıf alirsin. 16Gb bana yetmez dersen 32Gb alirsin onun fiyatida 1.785Tl civari bişey. Bende G2 almayi planliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivianasa

Bütün parami harcamak istiyorum dersen Z1 alırsın. Z1 büyük bi telefona benziyo çerçevesi fln olsun tabi bu benim düşüncem. 1600Tl ye gidip G2 alirsan hem paran cebinde kalmis olur onunlada kılıf alirsin. 16Gb bana yetmez dersen 32Gb alirsin onun fiyatida 1.785Tl civari bişey. Bende G2 almayi planliyorum...
    iphone neden düşünmüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseven97

iphone neden düşünmüyorsunuz

Alıntıları Göster
    iphone hoşuma gitmiyor herkesin elinde olduğu için kaçak modelleri çok fazla zaten telefoncular kaçak iphonedan geçilmiyor.
  • quote:

iphone hoşuma gitmiyor herkesin elinde olduğu için kaçak modelleri çok fazla zaten telefoncular kaçak iphonedan geçilmiyor.

Alıntıları Göster
    Kimse Lumia Dememiş.

2000 TL'ye 41 MP Kamera'lı 2GB Ram'lı 4.5 İnch'li ASLA KASMIYCAK Bir Telefon Alabilirsin.
  • Htc one
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Htc one

One kullandım super bır cıhaz grı rengı kendıne asık eder adamıı. Lakin kasaacıklıgı olmYan bır serı bulursanız tadından gecılmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.