Bildirim
2.000TL var hangi akıllı telefonu almalıyım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kesınlıkle xperıa z1 goz ardı etme arkadasım,cok cok ıyı,dırek lg yada samsunga kanalıza etme kendını benden sana tavsıye. -
2000lira vermene gerek yok 1600 liraya g2 alabilirsin. Ama illede 2000 lirayi harcamak istiyorum dersen z1 ve note 3 var -
Bende xperia z1 alacagımm -
Tabıkı z1 -
Z1'in tek artısı, MicroSD slotunun olması. Geriye kalan her şeyde, G2 ezer geçer. 32 GB'lik versiyonundan al. Sanırım 1.800 TL civarında. Z1, G2'den 300 TL daha pahalı. İkinci tavsiyem ise tabii ki Note 3. 2 bin TL'yi aşmak istiyorsan, bunu Z1'e harcama derim.quote:
Orijinalden alıntı: tav2612
Tabıkı z1 -
Note 3 almalısın dostum kesinlikle en iyi cihaz o bence şuan :)quote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixx
Z1'in tek artısı, MicroSD slotunun olması. Geriye kalan her şeyde, G2 ezer geçer. 32 GB'lik versiyonundan al. Sanırım 1.800 TL civarında. Z1, G2'den 300 TL daha pahalı. İkinci tavsiyem ise tabii ki Note 3. 2 bin TL'yi aşmak istiyorsan, bunu Z1'e harcama derim.
Alıntıları Göster -
Biraz da cebimde para kalsin diyorsan lg g2. Ama sonuna kadar harcayacaksan note3 daha iyi. -
note 3quote:
Orijinalden alıntı: Santuri Efendi
Biraz da cebimde para kalsin diyorsan lg g2. Ama sonuna kadar harcayacaksan note3 daha iyi. -
teşekkür ederim arkadaşlar xperia düşünüyorum kafamın bu kadar karışmasına telefoncularda neden oldu biraz iphone 5i satmaya çalışıyorlar xperia getirmemişler bile sanırım teknosa bimeks gibi yerlere bakmam gerek telefon içinquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
note 3
Alıntıları Göster -
hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.quote:
Orijinalden alıntı: NeverMind08
teşekkür ederim arkadaşlar xperia düşünüyorum kafamın bu kadar karışmasına telefoncularda neden oldu biraz iphone 5i satmaya çalışıyorlar xperia getirmemişler bile sanırım teknosa bimeks gibi yerlere bakmam gerek telefon için
Alıntıları Göster
-
note 3ün batarya 1 gün bile gitmiyor diyorlar bilemedim kiquote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.
Alıntıları Göster -
Şarj süresi kullanıma bağlı. Özellikle android su gibi bataryayı içip tüketiyor. Ayrıca Note 3ün işlemcisinin güçlü olması da tabiki buna etken. Yedek batarya alarak bu sorunu halledebilirsiniz. Note 3 ün en güzel yanı bana göre kaleminin olması. Bu sizin için önemli değilse fiyatı da göz önünde tutarak Lg G2 alırdım.quote:
note 3ün batarya 1 gün bile gitmiyor diyorlar bilemedim ki
Alıntıları Göster
-
htc onequote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
Şarj süresi kullanıma bağlı. Özellikle android su gibi bataryayı içip tüketiyor. Ayrıca Note 3ün işlemcisinin güçlü olması da tabiki buna etken. Yedek batarya alarak bu sorunu halledebilirsiniz. Note 3 ün en güzel yanı bana göre kaleminin olması. Bu sizin için önemli değilse fiyatı da göz önünde tutarak Lg G2 alırdım.
Alıntıları Göster -
Bütün parami harcamak istiyorum dersen Z1 alırsın. Z1 büyük bi telefona benziyo çerçevesi fln olsun tabi bu benim düşüncem. 1600Tl ye gidip G2 alirsan hem paran cebinde kalmis olur onunlada kılıf alirsin. 16Gb bana yetmez dersen 32Gb alirsin onun fiyatida 1.785Tl civari bişey. Bende G2 almayi planliyorum... -
iphone neden düşünmüyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: vivianasa
Bütün parami harcamak istiyorum dersen Z1 alırsın. Z1 büyük bi telefona benziyo çerçevesi fln olsun tabi bu benim düşüncem. 1600Tl ye gidip G2 alirsan hem paran cebinde kalmis olur onunlada kılıf alirsin. 16Gb bana yetmez dersen 32Gb alirsin onun fiyatida 1.785Tl civari bişey. Bende G2 almayi planliyorum... -
iphone hoşuma gitmiyor herkesin elinde olduğu için kaçak modelleri çok fazla zaten telefoncular kaçak iphonedan geçilmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: aseven97
iphone neden düşünmüyorsunuz
Alıntıları Göster -
Kimse Lumia Dememiş.quote:
iphone hoşuma gitmiyor herkesin elinde olduğu için kaçak modelleri çok fazla zaten telefoncular kaçak iphonedan geçilmiyor.
Alıntıları Göster
2000 TL'ye 41 MP Kamera'lı 2GB Ram'lı 4.5 İnch'li ASLA KASMIYCAK Bir Telefon Alabilirsin. -
Htc one -
quote:
Orijinalden alıntı: Sezgintr
Htc one
One kullandım super bır cıhaz grı rengı kendıne asık eder adamıı. Lakin kasaacıklıgı olmYan bır serı bulursanız tadından gecılmez
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- asker telefonu internetli
- iphone 14 alınır mı
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X