Şimdi Ara

2.000TL var hangi akıllı telefonu almalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim arkadaşlar hepsine bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.

Dalga geçme arkadaşım gm Discovery. Note3 ü ezer geçer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana lg g2 öneririm f/p canavarı

• Eğer z1 ile g2 aynı fiyatta olsalardı z1 al derdim ama arada ciddi bir fiyat farkı var ben olsam 32 gb lık g2 alırım z1 iyi telefon ama kesinlikle 2200 tl verilmez(hiçbir telefona)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para arttırmak istersen lg g2 32 gb al. Ama ben sonuna kadar harcayacağım paramı dersen z1 al. Zaten üstte de aynı şeyi söyleyen olmuş. Onu desteliyorum ben de. Yazılım konusunda Note 3 daha iyi. Kalem uygulaması falan oldukça güzel. Ama bunlar benim için önemli değil dersen z1 ve g2'nin işlemcileri note 3'ten daha iyi .
  • Xperia Z1

• bende discovery düşünüyordum nette dolaşan onlarca sorunu okuduktan sonra bütçemin üzerine çıkıp g2 almaya karar verdim.İncelemelerini izledim.G2 gerçekten çok güzel.
  • Z1 e bakma bence sony önce ekranı düzeltsin g2 iyi seçim büyük ekran ostouorsan note 3

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

hayret gm discovery diyen çıkmamış note 3 yada iphone 5 al.

olur mu hiç xperia sp al yav süper telefon

• Z1

+'lar : Sağlam kasa , Sony kalitesi , Su geçirmezlik , micro sd , şık dizayn
    -'ler : Ekran solukluğu , kasanın büyüklüğü , yüksek fiyat

G2

+'lar : Ekranı çok beğenildi , uygun fiyat ( piyasaya göre ) , ön dizayn , arkada bulunan tuşlar ( kamera altında ) , f/p ürünü olması , kamera sabitleyici
    -'ler : arka dizayn , z1'e göre kasanın zayıf kalması , micro sd yok , su geçirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 14 Ekim 2013; 12:41:31 >
  • Dediklerine göre bence en son mobilite bölümünü izlemelisin orda son çıkan tüm telefonları karşılaştırdılar.Senin istediği kameraysa Lumia1020'de 41 mp kamera internete sorunsuz giriyor.Malzeme kalitesi piyasasnın en iyisi iphone5sden bile iyi diyim.Gel görelim ki windows koymuşlar alete bunun yerine android koysalar şu an yok satardı piyasada şu kullanılan (bulunan demiyorum) en iyi işlemciyle çıktı ram 2gb.Senin için uygulamalar oyunlar sıkıntı değilse tam senin cihazın.
  • bende birkaç ay araştırdıktan sonra yeni bir telefon aldım ,

4 telefon arasında kaldım htc one - s4 - z1 - g2 hepsini inceldim kontrol ettim sonucunda htc one aldım.

Memnunum tavsiye ederim.
  • Kamera, hiz konusunda LG'nin SONY'e, SONY'nin LG'ye ustunlukleri yok.
    Ben olsam LG alirdim. Daha premium bir hissiyat isterseniz, telefon masada durdugunda bakmaktan keyif aliyim derseniz de x1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSpring ® -- 20 Ekim 2013; 2:46:10 >
  • Bencede z1 favorı please ıse g2

• Z1 ya da Iphone 5.
  • Z1

• Note3

• lg g2 al kalan parayıda catı catır ye
  • Z1 görselliğe önem veriyorsan tabii ki. :D
  • g2

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.