Şimdi Ara

2:1 Bowman ((yardım)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cutthroad

80 lvl sınırı varken dedim yani ikimizde 80dik ve setler +5ti

ama skilleri senden düşük olabilir...
  • hybrid str bence olmaz lvl düşükken yeni char aç bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hybrid str bence olmaz lvl düşükken yeni char aç bence

Bence Katılmıyorum Çok Güzel Olur Ve Zevkli Olur

Bence Devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

hybrid str bence olmaz lvl düşükken yeni char aç bence

Bence Katılmıyorum Çok Güzel Olur Ve Zevkli Olur

Bence Devam

zevklidir orasına birşey diyemem ama pvpde kötüdür zaten çin str charlarda crit en fazla bow charlarda önemlidir ee str daha iyi crit vurduktan sonra hybridin ne önemi kalıo?

• Peki Psychal balance ı %100 tutturabilmek itemlerde int eksik bıraksak Fulll str bow a yakın criticler vurabilir miyiz bende bunu merak ediyorum.
  • EmmO adam full farmdı
  • Bence sen full str bowman aç çünkü 2:1 pvplerde hemen yatar özellikle nukerlerde yatar
  • Benim damage larda problemim yok full str den çok daha fazla vurabiliyorum tek sorunum HP min az olması. Zaten char tam 2:1 hybrid değil. 79 levelim şu an yeni char kasacak vaktim yok. Hergün büyük bir sabırla Sun bow düşmesini bekliyorum
  • arkadaşlar full str bow bence en iisi çoğu tanıdığım hybirid bowcular pwp yapmaz neden? çünkü kendini rezil etmek istemezler kendize ful hybird bi arkadaş bulun sizinde full str bowunuz olsun pwp ye çağırın gelmez kervan yaparsınız çağırın gelmez çünkü bilirki pwpde karşısındaki adama çok çakamaz bi yaratık ile bi character arasında çok fark vardır kimse asla gücünü yaratıkları üzerinde deniyemez.oyunu bilmiyenler genelde pwp ye bakmazlar uniqe kesenlere bakarlar ooo bu adam çok sağlam hep bu kesiyo derler ama o adamı bide pwp de görseler pehhh bu ne ezikmiş derler özellikle hybirid ler str characterlerden çok dame alırlar.hybirdlerin belki biraz nukerlere karşı avantıjı olabilir ama bi nukere crit çakmadıktan sonra intci her halukarda hybiridi alır bow cuların en önemli silahı CRİT dir.
  • üşenmedim her mesajı okudum

iii de şimdi canlarım, tmm mantıklı açıklamalar yapılmış ama şunları da göz önünde bulundurun;
    pvp'de crit vurmak hayat kurtarır evt; ama hababam da crit. kimse vuramaz ki! hybrid bi archer en sağlam skill ve imbue ile kendi crit.ine yakın normal vuruş yapıyor zaten. bunun üstüne crit'i str archer'in vuracağı crit'den düşük olsa ne olur? str archer crit vuramadıkça iş yapmıo. hybridin öyle bir sorunu yok ama. hiç crit vuramasanız bile çok can yakarsınız. ama str ile oynarken crit vursun diye kendinizi yer bitirirsiniz!

içinizde mantık yürüterek fikir belirtenler var; ama direkt şeyinden sıkanlar da war afedersiniz!
    lütfen dikkat diyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.