Şimdi Ara

2:1 Bowman ((yardım))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 str 1 int bowman charım var daha yeni açtım 18 lv fakat hiç pvp yapmadım oynamadımda bot kasıyor...Sizce iyi bir yapılandırma mı? + ve - yönleri ile bana açıklarmısınız?

• arkadaşım. bunun gibi onlarca konu açıldı. bi baksan iyi olmaz mı?
    hem uğraştırmamış olursun bizi de
  • yardım eden yok mu??? aradım hereşekilde yazıyorum yok bişey bulan varsada link versin lütfen hadi bi yardım edin
  • Bu forum çok değişmiş eskilerden çok az kişi kalmış belli hep bebeler var İnsan bi yardım eder hiç bişey bilmiyorsa en azından fikir söyler sanırım o beyin yok sizde oturup oyun oynıcak kadar vardır anca sanırım (ben aramayı biliyorum ama aradım bulamadım) nese olmayan yorumlarınız için sağolun
  • Devam et 90a kadar 2str 1int git.Süper bi char.Çok uniuqe kesersin.Pvp de çok iyi damageler vurursun.Ama herşey oyunu bilmekte ve itemler + skillerde bitiyor.Unutmaki hiçbi char itemsiz bişi yapamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Devam et 90a kadar 2str 1int git.Süper bi char.Çok uniuqe kesersin.Pvp de çok iyi damageler vurursun.Ama herşey oyunu bilmekte ve itemler + skillerde bitiyor.Unutmaki hiçbi char itemsiz bişi yapamaz.

Çok sağol içim rahatladı
  • Şu an en çok tutulan Full str bow .
    2.1 hybrd bow denemedim ama deneyenlerden memmun kalanlar fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben oynuyorum ve memnunum.Ama hybirt char oynamak zordur.
  • Arkadaşlar ben Bi Manyaklık Yaptım Ve 26LVL e Kadar Full Str Gittim(Hay Kafama)Şimdi 2str 1 int Gitmek İstiyorum Bunları Nasıl Ve Kaç Kere İnt Vererek Yapabilirim
  • Bence str hybrid diye birşey olmaz sana tavsiyem Full Strden şaşma
  • DELETE
  • Hiç oynamayanlar nasılda yorum yapabiliyorlar anlamadım ben bu işi. Kasmadığınız karakterin iyi kötü yanlarını nasıl bilebilirsiniz. Böyle yorumlara aldanmayın derim. Bow hybrid olmaz full str olurmuş yapma be kaç tane bow char kastında bu kadar emin konuşabiliyorsun. Sözüm bu lafı ağzında sakız etmiş kişilere.
  • hacu pure intten şaşmam tekomeya mort
  • Full Str daha iyi.
  • 2 hafta önce açtım 2 str 1 int bow char.şu an 52 level ve moblara vurduğu critler tartışılmaz...tabi ki itemlere bakar...

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Death. -- 13 Haziran 2008; 23:06:06 >
  • 2+1 bow zor dayanır prof olman lazim uzaklastırıp crt e bakcan normal oyuncusan pure str gitmen tavsiye ederim
  • 89 level pure str archer sahibiyim 80 level sınırında 2*1 hybrid bow +9 crt 10 bow var elinde + prot set
    ben garment set ve +5 crt 8 bow 5-0 bitti pvp üstü ful lblueydu 1 2 str int eksiği vardı o kadar şimdi anladınmı sevgili EmmO adlı arkadaş herkez kafadan sallamıyo merak etme gördüğünü yaşadığını anlatıyo en azındna ben öyleyim
  • Kendin söylüyorsun adamın leveli senden zaten düşük. Skilleride düşük olsa gerek bundan ötesi var mı ?
  • oyunun mantigini kavramaya calissa herkes aslinda sorun kalmaz ...

bakin chine blade glavie ve bow charlar icin PvP de varsa yoksa crit dir ... Cr vurmadan denginiz hicbir chari alamazsiniz ...
    ve olayin puff noktasi Cr hesabi ham fiziksel vurus uzerinden hesaplanir ... Hybrid bir str charin fiziksel vurus gucu inanilmaz duser ... yani full str charin critleri her zaman hybrid chardan daha iyidir (imbue ile olsun ya da olmasin) ... bu da hybrid str nin PvP de is yapamayacagi anlamina gelir ... ha hybrid bowman iyi bir set ile iyi unique avlar ... ama PvP de yetersiz kalir ...
    Daha once bir konuya da yazmistim hala anlasilmadi ise ornekleyelim ...

Setleri ve silahlari tamamen ayni Full Str ve Hybrid bowman i ele alalim ...

Strong Bow - Craft ile Full str char imbue ile 7k imbuesuz 5 k vuruyor, Cr 13k vurur ise ...
    Strong Bow - Craft ile Hybrid char imbue ile 9k imbuesuz 4k vurur, Cr i ise 11 bilemedin 12k olur ...

toplamda belli bir sure icinde (misal unique avi) hybrid char daha fazla damage verir ... ama is PvP ye gelince olay Cr dir ... Cr yoksa PvP yoktur Chinese Str char icin ... Hem HP dusuk, hem phy defans dusuk hemde Cr dusuk hybrid icin ... Apacik sekilde PvP de is yapamaz Hybrid Archer ...

• 80 lvl sınırı varken dedim yani ikimizde 80dik ve setler +5ti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.