Merhaba arkadaşlar. 2+1 evde yaşıyoruz 4 kişiyiz. Kardeşim üniversite okuyor ben de yeni mezun bilgisayar mühendisiyim online çalışmaya uğraşıyorum. İkimizinde sürekli bilgisayarda çalışması gerekiyor ama ayrı bir odam bile yok. Salonda çalışmaya uğraşıyorum . Evimizde 2 televizyon var sırf annemle babamın televizyon zevki uyuşmadığı için ikisi ayrı odalarda full televizyon izliyorlar. Durumu onlarca kez izah etmeme rağmen bir kaç gün anlayış gösterip sonra yine yanıma gelip televizyonda telefonda takılmaya başlıyorlar. Kendileri biraz çocuk gibi davranıyor. Ayrı eve çıkarsam istanbulda maaştan geriye param da kalmayacak. Dayan diyeceksiniz ama bu beni çok olumsuz etkiliyor. Mühendislik bildiğiniz üzere kendini geliştirmeye dayalı düşünmeye dayalı bir meslek. Ben çok iyi yerlere gelebileceğimi düşünüyorum çalışarak fakat cidden engel oluyorlar. Napmalıyım sizce ? Ayrı eve çıkmaktan başka çözüm yokmu. Resmen 2+1 evi 1+1 ev gibi kullanıyoruz. Bu akşam anneminde babamında dizisi var diye ben ingilizce çalışmaıyorum mesela bu olay komiğimie gidiyor. Milletin dertleri karı kız ben 23 yaşında evde ders çalışamıyorum diye konu açıyorum burada :D. Lütfen şükret adam çoban ygs 1. oluyor falan demeyin. Ben zaten elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama daha iyisini yapabilecekken limitleniyorum. Evde bombos dolanıyorum. 1 haftadır evdekiler uyanmadan kod yazmak için 6da kalkıyorum gecede geç yattıklarında özel alanım olmadığı için uyuyamıyorum .Uyku düzenimde mahvoluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 8 Ocak 2021; 18:26:43 > |
Bildirim