Şimdi Ara

2+1 Hoparlör tavsiyesi - EDİFİER M3200 BOZULDU :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

100 liraya aldığım ve deli gibi hoşuma giden m3200 malesef kablolarını kedi kemirmesi yada ömrünü tamamladığından dolayı bozuldu :(

yeni bir ses sitemi arayışım mevcut bu hoparlör gibi yine 100 150 lira bandında fazla yer kaplamayan 2+1 tavsiyelerinize ihtiyacım var. Özellikle bass kolonunun küçük olması benim için daha iyi olacaktır. Şu edifier m250 ler dikkatimi çekti incecik boyu var monitörün altına koysam çok hoş durur ama deneyen varmı tatmin edermi ?

• daracablack D kullanıcısına yanıt
    Tamir olmaz mı,, veya düsunmuyormusunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet zamanında 100tl almış ben 220 tl ye amzondan zor aldım..değerini bilin bir daha o fiyatlar hayal üstü tamir edin kullanın benden soylemesi..100tl ye trust alır gurultu dınlersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

hocam istanbulda edifier teknik servisini bulamadım internette buldumda numra numaralı kapanmış ulasamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: daracablack

quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

hocam istanbulda edifier teknik servisini bulamadım internette buldumda numra numaralı kapanmış ulasamıyorum

Edifier TR Distribütörü 2014 yılında iflas edince servis anlaşmasıda iptal olmuş durumda. En kötü ihtimalle 4 metre iyi bir ses kablosu alıp bir elektronikçiye göstermenizi tavsiye ederim... 25 - 30 TL ye tamir ettirebilirseniz yeni alacağınız 100 -150 TL lık sistemlerden daha doğru bir sonuç elde edersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

millet zamanında 100tl almış ben 220 tl ye amzondan zor aldım..değerini bilin bir daha o fiyatlar hayal üstü tamir edin kullanın benden soylemesi..100tl ye trust alır gurultu dınlersiniz..

Gerçekten öyle; adamlar 2013 lerde 300 TL ye aldıklarını 2. elde sırf sıfırı piyasada yok diye 400 - 450 TL ye satışa çıkartıyorlar... Amazondan getirtmekte ayrı sıkıntı...
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Amazondan bir sürü sey aldım sıkıntı görmedim haftaya elimde olur ürün ben amazondan memnunum şimdi saat mont cüzdan siparişi vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar banda da bir 2+1 tavsiyesi lazım pek kaliteli 2+1'ler kalmamış piyasada sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.