Şimdi Ara

2+1 İçin Geniş Ve Zor Karar İçeri (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağı Solu İnletmek İstiyorsan Sınırları Zorlayabilirsen Logitech Z2300 iyi bi seçim bu canavarla bahçede yada farklı yerlerde partiyi doruklara çıkarabilirsin :=) Harici bi ekran kartı + leptop seyyar ses sestemi yapabilirsiniz sadece oturduğunuz yerde müzik dinlemicekseniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Gücünüz yeterse Audioengine A5 alın.

Klipsch Promedia 2.1 olabilir.

Aego M; bir bakın.

Olmadı Creative T3 alın.

M Audio AV40; niye olmasın?

Olmadı Solo 7 alabilirsiniz.

Yine olmazsa Altec Lansing FX4021 alın arkadaşlar.

180 - 700 TL aralığında birçok seçeneğiniz var. Kaliteli MÜZİK dinlemek istiyorsanız bunlardan başkası hikaye bence.

dostum audioengine nerde satiiliyo allah askina bi tane site koysana yaw, solo 7 nin arkasina koymayi dusunuyorum,

birde acaba 4 hoparloru dvd ye baglasam , filmlerde performans nasil olurki, 100 150 liralik ev sinema sistemlerinden heralde daha iyi performans alirim ???

• http://www.mavihifi.com.tr

Buradan bulabilirsiniz hocam, kendileriyle görüşün. Fiyat ve satış göremedim ben sitede. Film performansından hiç anlamam, woofer gerekir diye düşünüyorum. Ama 150 TL'lik setlerden kat be kat iyi ses alacağınıza emin olabilirsiniz. (Özellikle Logitech zımbırtısından )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 22 Haziran 2010; 18:30:19 >
  • quote:

http://www.mavihifi.com.tr

Buradan bulabilirsiniz hocam, kendileriyle görüşün. Fiyat ve satış göremedim ben sitede. Filme performansından hiç anlamam, woofer gerekir diye düşünüyorum. Ama 150 TL'lik setlerden kat be kat iyi ses alacağınıza emin olabilirsiniz. (Özellikle Logitech zımbırtısından )

abi fiyat yok ya

• ^^
    Yanlış hatırlamıyorsam 650 TL civarında olması lazım, bir arkadaş söylemişti. Ancak 1 ay kadar önceydi bu durum. Dolar indi çıktı, biz zam veya indirim yaptık derlerse bilemem.
  • quote:

^^
    Yanlış hatırlamıyorsam 650 TL civarında olması lazım, bir arkadaş söylemişti. Ancak 1 ay kadar önceydi bu durum. Dolar indi çıktı, biz zam veya indirim yaptık derlerse bilemem.

cok fazla ya ben 400 falanmiki diye dusunuyodum, dostum ya solo7 ile a5 arasindaki fark nasil, arada ucurummu var, yoksa aradaki farka degmezmi falan yorum yapabiliyomusun, benim gene tek alternatif solo7 kaldi arkalarada koymak icin, en kotu ihtimal dvd ye 2 sinide rca ile baglayip stereo olarak kullanicam
  • Solo 7'yi dinledim ancak A5'i dinlemedim, yine de sesini çok rahatlıkla tahmin edebiliyorum. Fark emin olun ki vardır, ancak ufak nüanslar bunlar. Çünkü belli bir fiyat seviyesinden sonra küçük farklara büyük paralar ödüyorsunuz. Yine de delicesine bir "ses" veya "müzik" tutkunu değilseniz yeni bir Solo 7 takımıyla tamamlayabilirsiniz. Yahut 2.1 alıp, woofer'dan da faydalanmış olursunuz. Ama bağlantıyı nasıl yaparsınız, arka-ön ses dengesi nasıl olur bilemem... Dediğim gibi, seste sinema olaylarından pek çakmıyorum.
  • quote:

Solo 7'yi dinledim ancak A5'i dinlemedim, yine de sesini çok rahatlıkla tahmin edebiliyorum. Fark emin olun ki vardır, ancak ufak nüanslar bunlar. Çünkü belli bir fiyat seviyesinden sonra küçük farklara büyük paralar ödüyorsunuz. Yine de delicesine bir "ses" veya "müzik" tutkunu değilseniz yeni bir Solo 7 takımıyla tamamlayabilirsiniz. Yahut 2.1 alıp, woofer'dan da faydalanmış olursunuz. Ama bağlantıyı nasıl yaparsınız, arka-ön ses dengesi nasıl olur bilemem... Dediğim gibi, seste sinema olaylarından pek çakmıyorum.

en mantiklisi gene solo7 almak o zaman dedigin ses dengeseylede ugrasmamis olucam. yardim icin sagol,

• z2300 alıp woferını solo7 ile birleştirilebilirse sanırım bi felaket olmuş olur ama yapıabiliyomu o şekilde merak ettim şimdi :
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Altec Lansing VS2421 Teknosa Planetten (PROFILO) geçen gün aldım 2.1 istediğin gibi ses kalitesi TA-RIF-SIZ dinle dene gör al önceden Logitech x540 kullandım orda da X530, X230 Creative in birçok 2.1 5.1 modeliyle denedim PHILIPS denedim hiçbiri Altec gibi ses vermedi hatta yanından geçemedi ama yanlış anlama ben ses kalitesinden bahsediyorum eğer sadece bass ağırlıklı ses sonda müzik istiyorsan x230 olabilir philipsten ve goldmasterdan uzak dur dostum phlipse ne oldu bilmiyorum ama gün geçtikçe tabiiri caizse dandik çin mallarından bile kötü üretim yapıyorlar...
    http://www.chip.com.tr/urun/edifier-m3200_2773.html
    illa edifier istersen bunu tavsiye ederim gerçekten sağlam ürünleri var ve buda onlardan biri dinleme şansım oldu unutmadan sakın Watt a bakma altec 28 watt ama kalitesiyle x540 (70 WATT)ı yedi yuttu çok memnunum bulabilirsen onu al derim ama Edifier M3200 de öneririm pişman olmazsın
    unutmadan hangi sistemi alırsan al kullandığın media player için iyi plugin kullanmayı unutma örnekWinamp için ENHANCER

Yeni ürünlerini bilmiorm ama Ben ewde eski bi philips müzik seti var aux tan bağlayarak hoparlör niyetine onu kullanıyorum.Kesinlikle philips i tavsiye ederim çok kaliteli ses veriyor.

• @x_1

BEnim bildiğim kadarıyla solo 7 e + olarak subbofer ekleyebiliyorsun fakat z2300 ün subu çok kuvvetli solo7 de kuvvetli 2 sini birleştirisen ya seni sınır dışı ederler o çıkacak olan sesden dolayı yada ortaya abuk subuk bi ses çıkacak okadarını bilmiyorum

Ama bişey daha z2300 300 tl civarı solo7 de 300 tl civarı 600 tl civarı bi paraya daha iyi bi sistem mi olur bilmiyorum 2 tane solo7 yada 2 tane z2300 alabilirsin oda var senin dediğiini yapmak bilmiyom nederece mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

@x_1

BEnim bildiğim kadarıyla solo 7 e + olarak subbofer ekleyebiliyorsun fakat z2300 ün subu çok kuvvetli solo7 de kuvvetli 2 sini birleştirisen ya seni sınır dışı ederler o çıkacak olan sesden dolayı yada ortaya abuk subuk bi ses çıkacak okadarını bilmiyorum

Ama bişey daha z2300 300 tl civarı solo7 de 300 tl civarı 600 tl civarı bi paraya daha iyi bi sistem mi olur bilmiyorum 2 tane solo7 yada 2 tane z2300 alabilirsin oda var senin dediğiini yapmak bilmiyom nederece mantıklı

z2300 un uydulari cok ufak solo7 ye bence yakismiycak, ama bassiyla mukemmel bi ikili olustrdugunu soyluyo 2 sini birden kullananlar, 2 solo 7 600 lira 600 liraya baska setlerde alinabilir gorusune katilmiyorum, 600e alacaginiz ev sinema sisteminin kalitesi hem tartisilacak duzeydedir, hemde solo 7 muzik icin yapilmistir, + her kolonda subwoofer olmasi ortami costurur. En kisa zamanda bir cift daha alip dedigim gibi dvd playera stereo yada surround baglayip izlenimlerimi yazarim,

• ..........................................
  • bakalım umarım seni tatmin eder ama bence + bide subbofer almanı tavsiye ederim garanti olsun dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_1

bakalım umarım seni tatmin eder ama bence + bide subbofer almanı tavsiye ederim garanti olsun dimi

az once avatari actimda sesler gayet tamin ediciydi subwoofera hic gerek yok, 250ye bulunca direk alicam
  • 2.1 Ses Sistemi Arayan Diğer Arkadaşlara 2 ürün daha Tavsiye Edebilirim Bu Ürünleride Göz Önünde Bulundurabilirsiniz....

CREATIVE I-TRIGUE 3800

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=28230&ad=CREATiVE-i-TRiGUE-3800-2.1-GUMUS-SiYAH-Hoparlorler

LOGITECH Z4

http://www.cimri.com/logitech-z4-40-w-2-1-siyah-speaker

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.