Şimdi Ara

2+1 İçin Geniş Ve Zor Karar İçeri (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Magnetik koruma
    -- V12:ince koni 2 tam alanlı hoparlör ünitesi,
    -- 2.1+1 sistemi: microlab-lanse dış güç amplifikatör Hi-Fi
    -- 5,25 inc subwoofer:ünitesi ikili SrMagnet sisteminden oluşur
    -- Tam frekans: V5 ince koni 2.5 inc tam alanlı hoparlörler i
    deal ses efektlerini çıkarır,
    -- EAirBass:bas geliştirildiğinde eAirbass distorsiyonsuz oluşturur.
    -- Güç çıkışı 24W+15Wx2 RMS Toplam 54 rms
    --Frekans yanıtı 35 Hz-20 KHz
    -- Sürücü birimi:(Woofer) 5.25 inc (Uydu) 2.5 inc x 2
    -- Ürün boyutu (DxGxY):(Amplifikatör) 210x77x200 mm
    [B][I]http://www.hizlial.com/bilgisayar/monitor-hoparlorler/microlab-fc-362-2-1-siyah-speaker_30.057.1465.0036.htm[/I][/B]

EDIFIER M3300SF
    özellikler
    Hoparlör Sistemi 2+1
    Hoparlör Gücü 54W RMS
    Subwoofer Var Özel MDF ahşap kabin içerisine yerleştirilmiş Subwoofer.
    Subwoofer Çıkış Gücü 30W RMS
    Uydu Hoparlör Sayısı 2 adet “Süper Flat” tasarımlı ultra ince uydular.
    Uydu Hoparlör Çıkış Gücü 2 x 12W RMS
    Manyetik Koruma Var
    Uzaktan Kumanda Var Çok fonksiyonlu kablolu kumandası, üzerinde açma kapama düğmesi,
    ses ayarı ve kulaklık girişi bulundurur.
    Açıklama 6,5” lik Subwoofer profesyonelce tasarlanmıştır
    ve üzerinde Bass ayar düğmesi bulunur.

[B][I]http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910[/I][/B]

GOLDMASTER X-FORCE-1
    Toplam Güç (RMS) : 60 Watt
    Subwoofer :30 Watt (RMS)
    Uydu hoparlörler : 15 Watt RMS (2 x 15W)
    Sinyal/Gürültü Oranı :>80 dB
    Bilgisayar, Dijital müzik çalar, oyun konsollarına bağlanabilme
    PC/DVD/MP3 Player/CD Player bağlayabilme
    Kablolu Kumanda
    Kumanda'da Kulaklık girişi ve Mp3/Mp4 girişi
    Masaüstüne koyulabilen, Ayrıca Duvara Monte edilebilen Hoparlörler
    Yüksek kalite stereo ses ve bass
    Manyetik koruma

[B][I]http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-xforce-1-xforce-1-2+1-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=45250[/I][/B]

PHLİPS SPA5300
    Ana Özellikler
    Hoparlör Sayısı :2.1 Hoparlör
    Subwoofer : Var
    Bağlantı Tipi : Kablo
    Toplam RMS : 50 W
    Ön Hoparlör Teknik Özellikleri
    RMS : 10 W
    Frekans Aralığı : 180 Hz - 20 KHz
    Arka Hoparlör Teknik Özellikleri
    RMS : 10 W
    Frekans Aralığı : 180 Hz - 20 KHz
    Merkez Hoparlör Teknik Özellikleri
    RMS : 30 W
    [B][I]http://www.cimri.com/philips-spa-5300-100-w-rms-21-hoparlor[/I][/B]

Tek Başıma AlaBileceğim Bir Karar Olmadığı İçin Mutlaka Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler....

• kullanışlı ve gayet iyi al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Bérk

kullanışlı ve gayet iyi al derim
    cevabi farkli bi konuya aticaktim buraya atmisim neyse silmiyim degistirip bi yorum yapiyim
    ben solo7 kullaniyorum. ben ve kullanan bi arkadasim ses kalitesinden oldukca memnunuz. arkadasimda hatta 362 modeli vardi, microlabda genel olarak tizler ve midler cok temizdir, enstrumental aletlerin sesini mukemmel duyarsin, basslar olmasi gibidir, cok bass seviyorum diyorsan, ugultudan baska bisey cikarmayan logiteclere bakabilirsin, edifier hakkinda bi fikrim yok ama yorumlardan anladigim kadariyla oda gayet kaliteli sistemler yapiyor.

bu arada goldmasteri dinlemedim ama arkadasinda dedigi gibi kafadan ele, muzik sistemi aliyosan muzik sistemi yapan markalari alicaksin, goldmaster philips falan es gec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 7 Haziran 2010; 19:08:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

cevabi farkli bi konuya aticaktim buraya atmisim neyse silmiyim degistirip bi yorum yapiyim
    ben solo7 kullaniyorum. ben ve kullanan bi arkadasim ses kalitesinden oldukca memnunuz. arkadasimda hatta 362 modeli vardi, microlabda genel olarak tizler ve midler cok temizdir, enstrumental aletlerin sesini mukemmel duyarsin, basslar olmasi gibidir, cok bass seviyorum diyorsan, ugultudan baska bisey cikarmayan logiteclere bakabilirsin, edifier hakkinda bi fikrim yok ama yorumlardan anladigim kadariyla oda gayet kaliteli sistemler yapiyor.

bu arada goldmasteri dinlemedim ama arkadasinda dedigi gibi kafadan ele, muzik sistemi aliyosan muzik sistemi yapan markalari alicaksin, goldmaster philips falan es gec

Alıntıları Göster
    Hiçbirini dinlemedim ama goldmasteri bence kafadan ele.Dinleyerek alma imkanın varsa öyle al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Hiçbirini dinlemedim ama goldmasteri bence kafadan ele.Dinleyerek alma imkanın varsa öyle al derim.

Alıntıları Göster
    fc362 ve goldmaster fiyatları oranında iyi setler fc362 kalite ve uzun kullanımda daha avantajlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

fc362 ve goldmaster fiyatları oranında iyi setler fc362 kalite ve uzun kullanımda daha avantajlıdır.

Alıntıları Göster
    Kısaca özetlemek gerekirse;
    Microlab FC-362 kaliteli mid ve tizleriyle ve bu sesleri ezmeyen basslarıyla meşhur.Harici anfisin olması kullanıcı için oldukça yararlı.Üzerinden gerekli ayarlamalar yapılabiliyor.

Edifier M3300SF yıllarca sadece ses sistemleri üzerine çalışmış ve bu konuda tanınmış,kendini ispatlamış bir markadır.
    Kaliteli ve derin basslarıyla ön plana çıkar.Ancak bu tür modellerde bassların mid ve tizleri pek ezmesi mümkün değil.

GoldMaster gibi ürünlere hiç yönelmeyin derim.Sonradan çok pişman olursunuz.

Philips SPA5300 ise daha çok bassa yönelik bir sistem ancak sistem son seslerde basslarda oldukça belirgin bozulma yapıyor ve mid ve tizler başını alıp gidiyor.

Edifier ya da Microlab arasında tercihinizi yapınız derim.Hatta imkanınız var ise dinleyebileceğiniz yerlere gidip,ürünleri test ediniz.Müzik göreceli bir kavram olduğundan insanlar seslere karşı farklı tepkiler gösterebilmekte.Bize hoş gelen size kötü gelebilir,o yüzden deneyerek almanız en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Kısaca özetlemek gerekirse;
    Microlab FC-362 kaliteli mid ve tizleriyle ve bu sesleri ezmeyen basslarıyla meşhur.Harici anfisin olması kullanıcı için oldukça yararlı.Üzerinden gerekli ayarlamalar yapılabiliyor.

Edifier M3300SF yıllarca sadece ses sistemleri üzerine çalışmış ve bu konuda tanınmış,kendini ispatlamış bir markadır.
    Kaliteli ve derin basslarıyla ön plana çıkar.Ancak bu tür modellerde bassların mid ve tizleri pek ezmesi mümkün değil.

GoldMaster gibi ürünlere hiç yönelmeyin derim.Sonradan çok pişman olursunuz.

Philips SPA5300 ise daha çok bassa yönelik bir sistem ancak sistem son seslerde basslarda oldukça belirgin bozulma yapıyor ve mid ve tizler başını alıp gidiyor.

Edifier ya da Microlab arasında tercihinizi yapınız derim.Hatta imkanınız var ise dinleyebileceğiniz yerlere gidip,ürünleri test ediniz.Müzik göreceli bir kavram olduğundan insanlar seslere karşı farklı tepkiler gösterebilmekte.Bize hoş gelen size kötü gelebilir,o yüzden deneyerek almanız en iyisi.

Alıntıları Göster
    Dinleyip Sesini Beyenmekden Ziyada Kalite Ve uzun Kullanım Çok Önemli ilk gün ses iyi gelebilir....
    microlab la ilgili sorun çok az gördüğüm kadarıyla..Ediferin woferı 6.5'' microlabın ise 5.25 acaba çok fark yaparmı merak ediyorum bide ediferde baslar arka plan sesleri yiyormu onuda merak ediyorum detaylı bu ürünler hakkında bilgisi olan varmı acaba microlab nigteen inde sölediği gibi dengeli fakat uydularının rms olrak fazla bi fark yok bası yüksek ediferin bazı müziklerin ritmi ağır ve güçlü oluyo bazıları ise hafif ağır olanları kaldırabilirmi edifer...
    kullanan birisini mutlaka arıyorum umarım yardımcı olur kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

Dinleyip Sesini Beyenmekden Ziyada Kalite Ve uzun Kullanım Çok Önemli ilk gün ses iyi gelebilir....
    microlab la ilgili sorun çok az gördüğüm kadarıyla..Ediferin woferı 6.5'' microlabın ise 5.25 acaba çok fark yaparmı merak ediyorum bide ediferde baslar arka plan sesleri yiyormu onuda merak ediyorum detaylı bu ürünler hakkında bilgisi olan varmı acaba microlab nigteen inde sölediği gibi dengeli fakat uydularının rms olrak fazla bi fark yok bası yüksek ediferin bazı müziklerin ritmi ağır ve güçlü oluyo bazıları ise hafif ağır olanları kaldırabilirmi edifer...
    kullanan birisini mutlaka arıyorum umarım yardımcı olur kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    EDIFIER M3300SF araştırıyorum bariz bir eksiğini görmessem 362 yerine edifier almayı düşünüyorum daha kaliteli geldi gerek basıyla gerekse wofer boyutu ile + uydularının estetik ince olması + kablolu kumandası olması iyi sanırım risk alıp edifer alacağım umarım gerek servisi ile gerekse performansıyla işimi görür

• quote:

EDIFIER M3300SF araştırıyorum bariz bir eksiğini görmessem 362 yerine edifier almayı düşünüyorum daha kaliteli geldi gerek basıyla gerekse wofer boyutu ile + uydularının estetik ince olması + kablolu kumandası olması iyi sanırım risk alıp edifer alacağım umarım gerek servisi ile gerekse performansıyla işimi görür

Alıntıları Göster
    Altec Lansing VS2421 Teknosa Planetten (PROFILO) geçen gün aldım 2.1 istediğin gibi ses kalitesi TA-RIF-SIZ dinle dene gör al önceden Logitech x540 kullandım orda da X530, X230 Creative in birçok 2.1 5.1 modeliyle denedim PHILIPS denedim hiçbiri Altec gibi ses vermedi hatta yanından geçemedi ama yanlış anlama ben ses kalitesinden bahsediyorum eğer sadece bass ağırlıklı ses sonda müzik istiyorsan x230 olabilir philipsten ve goldmasterdan uzak dur dostum phlipse ne oldu bilmiyorum ama gün geçtikçe tabiiri caizse dandik çin mallarından bile kötü üretim yapıyorlar...
    http://www.chip.com.tr/urun/edifier-m3200_2773.html
    illa edifier istersen bunu tavsiye ederim gerçekten sağlam ürünleri var ve buda onlardan biri dinleme şansım oldu unutmadan sakın Watt a bakma altec 28 watt ama kalitesiyle x540 (70 WATT)ı yedi yuttu çok memnunum bulabilirsen onu al derim ama Edifier M3200 de öneririm pişman olmazsın
    unutmadan hangi sistemi alırsan al kullandığın media player için iyi plugin kullanmayı unutma örnekWinamp için ENHANCER

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Altec Lansing VS2421 Teknosa Planetten (PROFILO) geçen gün aldım 2.1 istediğin gibi ses kalitesi TA-RIF-SIZ dinle dene gör al önceden Logitech x540 kullandım orda da X530, X230 Creative in birçok 2.1 5.1 modeliyle denedim PHILIPS denedim hiçbiri Altec gibi ses vermedi hatta yanından geçemedi ama yanlış anlama ben ses kalitesinden bahsediyorum eğer sadece bass ağırlıklı ses sonda müzik istiyorsan x230 olabilir philipsten ve goldmasterdan uzak dur dostum phlipse ne oldu bilmiyorum ama gün geçtikçe tabiiri caizse dandik çin mallarından bile kötü üretim yapıyorlar...
    illa edifier istersen bunu tavsiye ederim gerçekten sağlam ürünleri var ve buda onlardan biri dinleme şansım oldu unutmadan sakın Watt a bakma altec 28 watt ama kalitesiyle x540 (70 WATT)ı yedi yuttu çok memnunum bulabilirsen onu al derim ama Edifier M3200 de öneririm pişman olmazsın
    unutmadan hangi sistemi alırsan al kullandığın media player için iyi plugin kullanmayı unutma örnekWinamp için ENHANCER

altec lansinglerede bakabilirsin dogru soylemis arkadas, 2.1 lerinden bircok 5.1lere gore cok daha iyi veril alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

altec lansinglerede bakabilirsin dogru soylemis arkadas, 2.1 lerinden bircok 5.1lere gore cok daha iyi veril alirsin

Alıntıları Göster
    Altec Lansing VS4221E Bu ürün hakkında bi bilginiz varmı sizin önerinize göre altec lere bakıyorumda gözüme bunu kestirdim nasıl bisistem bu ?

• quote:

Altec Lansing VS4221E Bu ürün hakkında bi bilginiz varmı sizin önerinize göre altec lere bakıyorumda gözüme bunu kestirdim nasıl bisistem bu ?

Alıntıları Göster
    hepinize öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
    hiç düşünmediğim bi şekilde 2+1 almaktan vazgeçtim ve 5+1 almaya karar verdim
    çok ani oldu burdan fc362 almayı karar vermiştim
    ama sonra kararımı logitec x-540 dan yöne çevirdim
    kendimce dedim almışken hem müzik hemde film idinleyip izlemek açısından daha kullanışlı olsun dedim ve vatan dan x540 aldım ve sizede öneri sunayım yer sıkıntınız yoksa maddi durumuzda yerindeyse 5+1 ses sistemlerinden almanızı tavsiye ederim daha kullanışlı olmasından dolayı .Tekrar teşekkürler iyi forumlar....

• quote:

hepinize öncelikle verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
    hiç düşünmediğim bi şekilde 2+1 almaktan vazgeçtim ve 5+1 almaya karar verdim
    çok ani oldu burdan fc362 almayı karar vermiştim
    ama sonra kararımı logitec x-540 dan yöne çevirdim
    kendimce dedim almışken hem müzik hemde film idinleyip izlemek açısından daha kullanışlı olsun dedim ve vatan dan x540 aldım ve sizede öneri sunayım yer sıkıntınız yoksa maddi durumuzda yerindeyse 5+1 ses sistemlerinden almanızı tavsiye ederim daha kullanışlı olmasından dolayı .Tekrar teşekkürler iyi forumlar....

Alıntıları Göster
    oncelikle hayirli olsun ama almadan once keske sorsaydin, gule gule kullan

• konu hakkinda tamda yorum yapacaktım logitech almanı tavsiye edecektım sen zaten verdigin kararla harıka bır urun almıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

konu hakkinda tamda yorum yapacaktım logitech almanı tavsiye edecektım sen zaten verdigin kararla harıka bır urun almıssın
    Saolun x-540 ı almam gayet yerinde verdiğim bi kararı gösteriyor eko ayarlarıyla + bide jet audioefeckleriyle öle bi ses veriyoki sistem inanamazsınız hele geceleri insanın yüreğini kaldırıyo ama default ayarlarda çok kalın ve ağır bi ses çıkıyo ama biraz ayar çekildimi müthiş bi ses elde etmiş oluyorsunuz :=)
  • quote:

Saolun x-540 ı almam gayet yerinde verdiğim bi kararı gösteriyor eko ayarlarıyla + bide jet audioefeckleriyle öle bi ses veriyoki sistem inanamazsınız hele geceleri insanın yüreğini kaldırıyo ama default ayarlarda çok kalın ve ağır bi ses çıkıyo ama biraz ayar çekildimi müthiş bi ses elde etmiş oluyorsunuz :=)

Alıntıları Göster
    Bilgi sahibi arkadaşlar bu ürünleri yorumlaya bilirler mi ?

Creative Inspire T3130

Edifier M1550

Logitech S-220

Altec Lansing VS2621

Logitech Z323

Altec Lansing BXR1221

Trust SoundForce 2.1 Pro

Logitech LS21

• quote:

Orijinalden alıntı: SEMiZ

Bilgi sahibi arkadaşlar bu ürünleri yorumlaya bilirler mi ?

Creative Inspire T3130

Edifier M1550

Logitech S-220

Altec Lansing VS2621

Logitech Z323

Altec Lansing BXR1221

Trust SoundForce 2.1 Pro

Logitech LS21

Alıntıları Göster
    Arkadaş 5.1 almışta. Kişisel deneyimim 5.1 filmlerde çok iyi. Ama ayda yılda bir kez film izliyorum. Sürekli müzik dinliyorum ve 5.1 hoparlörlerde müzik dinlenmez. Çok kötü ses veriyor. Bir sürü ses kayboluyor. Codecler var birde. İnanın codeclerle hoparlör sesi ayarlamakla karnıma ağrılar girdi.

Elimdeki Philips 5.1 Hoparlörlerimide bugün satacağım.

Yani dolaysıyla 2.1 hoparlör alacağım. Tavsiyeleriniz benim için de önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

Arkadaş 5.1 almışta. Kişisel deneyimim 5.1 filmlerde çok iyi. Ama ayda yılda bir kez film izliyorum. Sürekli müzik dinliyorum ve 5.1 hoparlörlerde müzik dinlenmez. Çok kötü ses veriyor. Bir sürü ses kayboluyor. Codecler var birde. İnanın codeclerle hoparlör sesi ayarlamakla karnıma ağrılar girdi.

Elimdeki Philips 5.1 Hoparlörlerimide bugün satacağım.

Yani dolaysıyla 2.1 hoparlör alacağım. Tavsiyeleriniz benim için de önemlidir.

Alıntıları Göster
    Gücünüz yeterse Audioengine A5 alın.

Klipsch Promedia 2.1 olabilir.

Aego M; bir bakın.

Olmadı Creative T3 alın.

M Audio AV40; niye olmasın?

Olmadı Solo 7 alabilirsiniz.

Yine olmazsa Altec Lansing FX4021 alın arkadaşlar.

180 - 700 TL aralığında birçok seçeneğiniz var. Kaliteli MÜZİK dinlemek istiyorsanız bunlardan başkası hikaye bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Gücünüz yeterse Audioengine A5 alın.

Klipsch Promedia 2.1 olabilir.

Aego M; bir bakın.

Olmadı Creative T3 alın.

M Audio AV40; niye olmasın?

Olmadı Solo 7 alabilirsiniz.

Yine olmazsa Altec Lansing FX4021 alın arkadaşlar.

180 - 700 TL aralığında birçok seçeneğiniz var. Kaliteli MÜZİK dinlemek istiyorsanız bunlardan başkası hikaye bence.

Alıntıları Göster
    Microlab fc-362
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/monitor-hoparlorler/microlab-fc-362-2-1-siyah-speaker_30.057.1465.0036.htm

Solo 6 veya 7
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/monitor-hoparlorler/microlab-solo7-2-0-ahsap-subwoofer-150-watt-rms_30.057.1465.0030.htm

Logitech z4
    http://www.cimri.com/logitech-z4-40-w-2-1-siyah-speaker

Creative T3 (bu biraz pahalı )
    http://www.hepsiburada.com/creative-gigaworks-t3-2.1-speaker-/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd84356

Creative T3200
    http://www.cimri.com/creative-inspire-t3200-29-w-2-1-speaker

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.