Arkadaşlar öncelikle selamlar.. 100 tl ye kadar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum... Bu fiyat aralığında apartman ortamında kullanılacak en iyi ses sistemi hangisidir ? Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
GOLDMASTER S-2101 2+1 LOGITECH S220 Pro. 2+1
İkisi de iyi
cevabın için sağol aslında logitech düşünüyorum ama logitech in de düşük ve orta seslerde kötü olduğunu duydum bas pek önemli değil benim için zaten apartmanda sesi de fazla açamayız.. creative nasıldır acaba...
Edifier X-600 modeli veya diğer Edifier ürünlerine bakmanız daha iyi olur. Temiz ses verir en azından Logiteche göre
teşekkürler o modele de bakacağım
quote:
Orijinalden alıntı: _mrtcngz_
Arkadaşlar öncelikle selamlar.. 100 tl ye kadar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum... Bu fiyat aralığında apartman ortamında kullanılacak en iyi ses sistemi hangisidir ? Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
edifier gerçekten o kadar iyi mi acaba uzun süre dayanır mı. çin menşeili olduğu için şüpheliyim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bLacK-JacK.//
quote: