Şimdi Ara

2+1 SES SİSTEMİ YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar.. 100 tl ye kadar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum... Bu fiyat aralığında apartman ortamında kullanılacak en iyi ses sistemi hangisidir ?
    Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• GOLDMASTER S-2101 2+1
    LOGITECH S220 Pro. 2+1

İkisi de iyi
  • cevabın için sağol aslında logitech düşünüyorum ama logitech in de düşük ve orta seslerde kötü olduğunu duydum bas pek önemli değil benim için zaten apartmanda sesi de fazla açamayız..
    creative nasıldır acaba...
  • Edifier X-600 modeli veya diğer Edifier ürünlerine bakmanız daha iyi olur. Temiz ses verir en azından Logiteche göre
  • teşekkürler o modele de bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mrtcngz_

Arkadaşlar öncelikle selamlar.. 100 tl ye kadar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum... Bu fiyat aralığında apartman ortamında kullanılacak en iyi ses sistemi hangisidir ?

İlla 2+1 mi arıyorssun.Ben microlab 4+1 satıyorum.Modeli MC3800-Siyak renk.Fiyat:90 tl.Düşünrsen pm atabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLacK-JacK.//

quote:

Arkadaşlar öncelikle selamlar.. 100 tl ye kadar 2+1 ses sistemi almayı düşünüyorum... Bu fiyat aralığında apartman ortamında kullanılacak en iyi ses sistemi hangisidir ?

İlla 2+1 mi arıyorssun.Ben microlab 4+1 satıyorum.Modeli MC3800-Siyak renk.Fiyat:90 tl.Düşünrsen pm atabilirsin

sadece pc için kullanacağımdan 2+1 arıyorum daha üstü gereksiz olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoen1X

X600 bulursan gerçekten güzel ama bulamazsan alttaki modellerede bakmanı tavsiye ederim
    http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m1335-m1335-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43914
    http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m3200-m3200-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43911

edifier gerçekten o kadar iyi mi acaba uzun süre dayanır mı. çin menşeili olduğu için şüpheliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLacK-JacK.//

quote:

sadece pc için kullanacağımdan 2+1 arıyorum daha üstü gereksiz olur diye düşünüyorum

Anladım.Bahsettiğim sistemi pc için kullanıyorum.Hoplarlörleri odanın içine dağıttım.Onun için söylemiştim

• gayet kaliteli bir ürün hocam. hatta logitech ve creative göre daha iyi ses anlamında. baslar ve tizler dengeli
  • quote:

gayet kaliteli bir ürün hocam. hatta logitech ve creative göre daha iyi ses anlamında. baslar ve tizler dengeli

evet genelde öyle diyorlar.. x600 modeline baktım ama subwoofer baya büyük geldi onu koyacak yer yok :D
  • logitech z-623 kullanıyorum.

100 tlden pahalı + subwoofer ve uydular masa üstüne gelmez,ancak ses kalitesi muhteşem.

Ben şimdilik tv ye başladım seyretmeyi bıraktım dinliyorum artık :)
  • quote:

quote:

gayet kaliteli bir ürün hocam. hatta logitech ve creative göre daha iyi ses anlamında. baslar ve tizler dengeli

evet genelde öyle diyorlar.. x600 modeline baktım ama subwoofer baya büyük geldi onu koyacak yer yok :D

diğer iki modelede bakabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

diğer iki modelede bakabilirsin

evet subwoofer a göre seçcez bir tane :D

• Woofer büyük olur genelde zaten, bulursun koyacak bi yer artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.