evde 2+1 logitech s220 ses sistemi var ama bozuk alcak arkadaşlarda asla almasın durmadan cızırtı yapıyor hemde durduk yere 1 senedir falan böyle kullanıyorum arada tokatlamak gerekiyo yoksa tekinden ses vermiyor. Bu yüzden :D yeni ses sistemi almak istiyorum aklımda Logitech z313 vardı ama artık yok nedeni ise bass ayarı yok aradığım hoparlörde ara kaplosu olmalı s220 deki gibi ses kontrolü olmalı ve kesinlikle olmalı Amatör olarak djlikte yapıyorum bu yüzden benim için bass lar ön planda bass ı çok severim Fiyat max 150 belki 165 170 tl bunun üstünde olamaz 2+1 ve ses kontrol ara kablosuyla bass kontrolünün olması gerek bass kontrolü woofer kutusunun arkasında olsada olur farketmez yani Sizden hoparlör önerisi bekliyorum. Ha olaki gerçekten kaliteli bi sistem ama ses ayarının ara kablosu yok olsun siz önerin Diceklerim bu kadar illaki 150 tllik bişey olmasada olur 100 80 tl lik falan olsada olur yani
upupup güncel..
yardım edin upupup
Forumun bu kanadı boş galiba
Creative t3130 iyi gibi ama acaba bass ayarı falan varmıdır odamsa ortalamadan küçük bi oda 10 metrekare yok yani 8 falan
Kardeş ben creative öneririm jammixle yüklendim yine bana mısın demedi walla bence düşün yani
quote:
Orijinalden alıntı: kingsword1907
Kardeş ben creative öneririm jammixle yüklendim yine bana mısın demedi walla bence düşün yani
tamam o zaman bunda bass controlü varmıdır creative t3130 da peki
kardeş benim kullandığımın modeli creative s-220 ben memnunum yani odada küçükse ses kaliteli bass ayarıda var yhani hemde çok ucuz ama senin ddn modeli bilmiorum
kardeş senin ddn modele şimdi baktım bass ayarı bulunuyor güzel bi modele benzio
kardeş benim kullandığımın modeli creative s-220 ben memnunum yani odada küçükse ses kaliteli bass ayarıda var yhani hemde çok ucuz ama senin ddn modeli bilmiorum
creative s220 mi :D logitech olmasın bendede ondan vardı ama bozuldu bu akşam içini falan söktüm elektrik çarptı yada çok sıcakdı içi artık neyse bende korktum öyle bi hışınla kırdım ama bişey olmadı zaten bozuktu değişen bişey yok yani :D 1 yılı aşkın süredir bozuk bende büyük ihtimalle creative t3130 alacağım nedeni ucuz ve kaliteli olması s220 den bence kat kat iyidir s220 yi 2 3 sene önce migrostan indirimden satın almıştım 45 tl ye :D şimdi level atlicam t3130 alıcam bakalım odada küçük 10 metrekare yoktur :D
he kank yha logitech miş her gün 50-60 markayla modelle uğraşınca böle oluyo kusura bakma sen bilirsin ama ben memnunum yani belki senin isteklerini karşılamıyor olabilir ama beni tatmin ediyo