Şimdi Ara

2+1 tavsıye lutfen butce:1500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elımde 1500 tl var ayırabılecegım. 2+1 hem muzık hemse fılmlerde verım alabılecegım bırsey arıyorum tvye baglayacagım aynı zamanda tvye bılgısayar baglı bu sekılde fılm ve muzıklerde ıstedıgım kalıteyı alabılecegım bırsey arıyorum logıtech dusunmuyorum. Kalıte dısında tek onemlı ayrıntı hoparlorlerının boyutunun kucuk olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2+1 yerine 1+1 kendinden amfili audioengine A2 var. televizyonda ve müzikte yeteri kadar yüksek ve kaliteli ses verir.
  • Acoustic energy aego m daha ufak oldugu icin ilgimi cekti birde subwooferin dahili oldugu sistemleri pek onermiyorlar fiyat olarakta cok yakin fiyatlar. Ikisinide dinleme firsatim olmadi sadece arastirdiklarim. Bilginiz varsa ikisi hakkindada artilari eksilerini ogrenmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertycl

Acoustic energy aego m daha ufak oldugu icin ilgimi cekti birde subwooferin dahili oldugu sistemleri pek onermiyorlar fiyat olarakta cok yakin fiyatlar. Ikisinide dinleme firsatim olmadi sadece arastirdiklarim. Bilginiz varsa ikisi hakkindada artilari eksilerini ogrenmek isterim

İkisi arasında büyük fiyat farkları olmasına rağmen Audioengine'yi yerinde dinlerseniz farkı anlayabilirsiniz.

edit: Audioengine A2'den daha iyi bir şey arıyorsanız. A5'te güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 13 Ağustos 2013; 13:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Acoustic energy aego m daha ufak oldugu icin ilgimi cekti birde subwooferin dahili oldugu sistemleri pek onermiyorlar fiyat olarakta cok yakin fiyatlar. Ikisinide dinleme firsatim olmadi sadece arastirdiklarim. Bilginiz varsa ikisi hakkindada artilari eksilerini ogrenmek isterim

İkisi arasında büyük fiyat farkları olmasına rağmen Audioengine'yi yerinde dinlerseniz farkı anlayabilirsiniz.

Merhaba, sakıncası yoksa bende birşey danışmak istiyorum.

A5 gerçekten fiyatını hakediyor mu? Küçük bir odada doyurucu, gövdeli bir ses verebilir mi? 40-330 hz arası nasıl? 330-20k arasından şüphem yok ama bire bir tecrübe edemedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kornman887

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Merhaba, sakıncası yoksa bende birşey danışmak istiyorum.

A5 gerçekten fiyatını hakediyor mu? Küçük bir odada doyurucu, gövdeli bir ses verebilir mi? 40-330 hz arası nasıl? 330-20k arasından şüphem yok ama bire bir tecrübe edemedim bir türlü.

http://www.stereomecmuasi.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=2510

bunu okuyabilirsiniz. audioengine A2 bile doyurucu ses verebilir.

• A2 kullanıyorum, mid tiz ,şahane, ben bass da sevdiğimden aktif sub bass bağladım direkt, tadından yenmiyor şimdi, zaten 2 yollu hoparlörler çok efsane bass beklemek manasız olurdu. Ama A5+ de durum değişebilir tatminkar gelebilir. Ayrıca A2 salona düşünüyorsanız bence yetersiz, küçük oda ise A2 'lik tam. A5+ salonluk.
  • quote:

Elımde 1500 tl var ayırabılecegım. 2+1 hem muzık hemse fılmlerde verım alabılecegım bırsey arıyorum tvye baglayacagım aynı zamanda tvye bılgısayar baglı bu sekılde fılm ve muzıklerde ıstedıgım kalıteyı alabılecegım bırsey arıyorum logıtech dusunmuyorum. Kalıte dısında tek onemlı ayrıntı hoparlorlerının boyutunun kucuk olması

arkadasım merhaba

aradıgın cıhazı bılmıyorum ama ıstedıgın ve ayırdıgın butceye uygun en ıyı cıhaz budur.
    istediğin kalıteyı fazlası ıle alırsın

http://www.tamsaatinde.com/Companion-5-Multimedya-Hoparlor-Sistemi,PR-1241120.html

• Simdi geriye tek bir soru kaliyor ae aego m 700 companion 5 1400 aradaki fiyat farkinin hakkini veriyor mu bugun aego m i deneyecegim ama c5 i hic bi yerde bulamadim demosu olan

• quote:

Simdi geriye tek bir soru kaliyor ae aego m 700 companion 5 1400 aradaki fiyat farkinin hakkini veriyor mu bugun aego m i deneyecegim ama c5 i hic bi yerde bulamadim demosu olan

fazlası ıle tecrubem var bu konuda sana demo olarakhttp://www.youtube.com/watch?v=2Keovlf65TY bu lınk yardımcı olabılır hı-fı dedgımız noktada bose olayın en ust basamaklarında takılır hı-end olayı varkı bırde bunun kendı telefon cekımımden gelıyor ;
    http://www.youtube.com/watch?v=wxmgB-jZhU8
    buda son noktasıdır. herkese nasıp olmaz bu demoyu almak cok cok ısrarlarım sonucu o odada 2 saat gecırdım ıcerısı sampıyonlar lıgı gıbı =)) eger aklın cok karısacaksa sana bır tel nosu paylasırım pm den telefon ıle bılgı alabılırsın ıhtıyacını alabılırsın ve hıc bır sıkıntı cıkmadan profesyonel destek ıle ıstedıgın sesı alırsın
    ses cok onemlı cunku senın almaya karar verdıgın urun senı o an tatmın edıyor ama eve cekılınce bellı bır sure sonra ses sana yetmemeye baslar aslında kulagının duyarlılıgı artıyor ve kırlı seslerı ıstememeye baslıyor olay sadece bu aradakı fark evet 2 katı ama alacagın performansa gore aslında cok daha ucuz...

• Acıkcası benım kulaklarımda yurt dısından aldıgım 700 tllık bır kulak ıcı kulaklık sayesınde acıldı. Normalde altec ın bundan belkıde 10 sene once 40 tlye alınmıs 2+1 bırıyle ıdare edıyordum ses sıstemının pahalısı yuksek seslı yuksek baslısı mantıgı yerlestıgı ıcın daha yuksek ses ağartman daıresımde olmaz dıyordum kı ses sıstemlerının sadece bundan ıbaret olmadıgını anlayınca boyle bırseye yoneldım. O telefon numarasini alabilirim eger genel olarak bu iste uzmanlarsa cunku aego m ile bose c5 konusunda okumaktan ziyade pratige tasimam lazim ki fikirlerimi karar verebileyim

• quote:

Simdi geriye tek bir soru kaliyor ae aego m 700 companion 5 1400 aradaki fiyat farkinin hakkini veriyor mu bugun aego m i deneyecegim ama c5 i hic bi yerde bulamadim demosu olan

Companion 5 yerine uygun fiyata 3 bulunabilir. Aegodan da iyidir companion 3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Companion 3 e dondum 5 fazla gelir dediler 10 m2 odaya fakat uygun bulabildigim tek yer sahibindende zamaninda dartyden aldigini soyleyen adam 750 yr veriyor garantisi 2. Ayda baslamis alir satarim demis heralde sifir urun ama guvenemedim bose un sahte piyasasi var midir bilmedigim icin

• Darty'de bir ara 549 tl gibi bir fiyata satılmıştı. Sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Companion 3 e dondum 5 fazla gelir dediler 10 m2 odaya fakat uygun bulabildigim tek yer sahibindende zamaninda dartyden aldigini soyleyen adam 750 yr veriyor garantisi 2. Ayda baslamis alir satarim demis heralde sifir urun ama guvenemedim bose un sahte piyasasi var midir bilmedigim icin

darty ve ist bılısım gıbı magazalar paralel ıthalat ıle urun getrıımı saglamakta garantılerını kendılerı verıyorlar normal elektronık teknık servısler hızmet verıyor bose tr garantısı degıl hatta bu konuda bose tr ınanılmaz bır baskı yapmıstı zamanında ve kendı urunlerı harıcınde hıcbır bose a teknık hızmet vermedıler sonucta aldıgınız bır elektronık ve karmasık sıstemde kendı teknık servıslerı ıle ılerlemek daha mantıklı gorunuyor sahıbınden.com da ıse kısıler kendı koyuyor ılanları bos kolıde gonderebılır ben elektronıkte ıkıncı el dusunuyorsanız magaza onerırım cunku yerı yurdu bellı

• Acikcasi vatan ve teknosa ve medimarkt disinda hic bi yerden elektronik almamaya calisiyorum cunku electro world darty gold bimeks gibi magzalarda cok sorun yasadim bozuk urun kullanilmis urun iade vs durumlarinda ama sahibindende 750 ye satan adam disinda en ucuz 520 euro ya var1300 gibi bir rakam oluyor neredeyse 2 kati. Yurt disi fiyatini dusunursek tam 2 kati birde sahte olma olasiligini dusunuyorum sahibinden dekinin faturadaki seri no ile kutudakini karsilastirmak disinda ne yapabilirim? Kesinlikle orjinalse alacagim sozunu verip kutuyuda acabilirim ama iste o seri nolari disinda baska bir yontem var midir?

• quote:

Acikcasi vatan ve teknosa ve medimarkt disinda hic bi yerden elektronik almamaya calisiyorum cunku electro world darty gold bimeks gibi magzalarda cok sorun yasadim bozuk urun kullanilmis urun iade vs durumlarinda ama sahibindende 750 ye satan adam disinda en ucuz 520 euro ya var1300 gibi bir rakam oluyor neredeyse 2 kati. Yurt disi fiyatini dusunursek tam 2 kati birde sahte olma olasiligini dusunuyorum sahibinden dekinin faturadaki seri no ile kutudakini karsilastirmak disinda ne yapabilirim? Kesinlikle orjinalse alacagim sozunu verip kutuyuda acabilirim ama iste o seri nolari disinda baska bir yontem var midir?

bose tr yı arayıp fatura sorabılırsın ama bose da benım sahıt oldugum bu tur mecralarda yurt dısından getırıp satanlar kacak urun satıyor sonucta vergısı verılmemıs urunler teknık servıse gırmıyor aldıgın urun elektronık fırma dunyanın en ıyısıde olsa hata payı vardır bunun garantısını alamadıktan sonra hıc onemlı degıl paran cop oluyyor daha oncekı paylastıgım lınk bose tr den aldıgım bılgı aynen soyle tamsaatinde.com bızım urunlerımızı tamamen resmı kanalla satısını yapan bır kac magazandan bırı

• Bugun companion 3-5 ve aego m i denedim ve aego m aldim. Companion 3 kesinlikle cok cok yetersiz bir urun sesler boguk diyebilirim ve sesi acinca patliyor biraz kulak tirmaliyor. 5 sesleri cok guzel ayiriyor ama bass hic yok gibi yani en azindan sadece klasik muzik dinlemeyecekseniz yada dram filmi izlemeyecekseniz insani doyuracak seviyede degil. Aego m ile c5 kiyaslarsak bose un tek artisi sesleri sadece ve sadece inanilmaz odaklanip dinlerseniz ayirt edebileceginiz bi cit diyebileecegim seviyede netlikte fark var aego m cok cok cok az bir farkla ses ayirmada geride ama aegonunda baslari tatmin ediyor boseun bass olarak cok geri kalmasi ve ses derinliginde de tamamen minimum seviyede onde olmasi ve fiyatinin aegodan 800 tl fazla olmasi neticesinde aegoyu aldim. 2+1 ve minimalize hoparlorleri olan bir urun arayanlara fiyat ve performans olarak kesinlikle tavsiye ederim bose bu fiyatlara tamamen isimden satiyo diyebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.