Şimdi Ara

2+1 vs 5+1 rms meselesi ve fiyat yardım!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar verdiğim iki modeli rms yönünden ve fiyat yönünden incelerseniz sevinirim kafam çok karışık çünkü buyrun linkler

http://www.n11.com/philips-spa5300-21-100-w-siyah-hoparlor-philips-turkiye-P33592819?cid=604001&gclid=CM_owtju_8ECFWPLtAodJmUALQ
    bu üründe gerçek rms değeri 2 tane 10 watt uydu ve 30 watt subwoofer=50 watt rms

http://www.n11.com/creative-sbs-a520-51-47w-bilgisayar-hoparloru-P33859233
    bu ürün ise 5+1 olmasına karşın rms gücü olarak çok az geride kalıyor ayrıca fiyatlara dikkat edelim yorunlarınız için şimdiden teşekkür ederim hayırlı geceler :-)

gördüğünüz üzere 2+1 de rms değeri daha yüksek ama 5+1 ile fiyatı aynı bunun sebebi nedir peki bazı 2+1 ler 5+1 lerden daha mı iyi oluyor yani :)

• Osman Karabeyy kullanıcısına yanıt
    kardeşimm 5+1 diye aldanma inan hiç bi faydası olmuyor hele ki giriş seviyelerinde ben aldım 5+1 sesi psikolojimi bozdu sen o philipside alma Logitech Z523 ve ya Creative 2+1 Lere bak Çünkü 5+1 Çok Ses VErmez Sesi Böler Ve Film Oyun İçin Diyosan Ki En aşşağı Logitech z906 olması lazım. Müzik dinlemek için Philips , Logitech Z523 , Creative 2+1 Lere Bak. Watt Değerine Fazla Aldanma Ses Kalitesi iyi olsun Wattı zaten düşük olamaz. Senin sorduğun soru ise cevapsız bişey bu iki sistemi dinle çözersin olayı ;)
  • Yorumun için tesekkur ederim philips spa5300 youtubeden videolarını izlemenizi tavsiye ederim bu arada z-523 bu modelden iyi olabilir ama su anda creativenin hicbir 2+1 i bu modele geçemez sanmam yani demek istediğim bu philips modeli çok küçümsemeyelim ben anlayacigimi anladım tesekkur ederim hayırlı geceler :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki modelide dinledim creative daha kaliteli ses veriyor. Philips in bass lari etrafi daha fazla titretiyor ama creative in baslari kadar yumusak degil.

• Model belirtirmisiniz creative hangi modeli tam olarak :-)

• küçümseme aynen ama creativenin 3 modeli var sanırsam 3 üde iyi fiyatı düşük olan iyi performans verebiliyor yüksek modeline göre aralarında 10-15 tl var zaten sbs t3130 modeli fln mediamarktta dinledim sende dinle philips iyidir istersen onu al ama angelicanında dediği gibi creative hem ucuz hemde sesi güzeldir.
    Linkini vermis oldugunuz creative

• Eminim ki spa 5300 linkteki creative den daha iyidir ama ses kartı ile kullanirsam tabikide creative geçer philips i ama dediğimgibi onboard da philips daha iyidir bende dinledim 5+1 yani 5 tane uydu var diye daha iyi olduğu anlamına gelmiyor sonuçta hepsine eşit sesin dağılması lazim bu arada philipsteki uydularda tiz yani Tweet denilen şeyden var subwoofer ayrı başına bir canavar zaten yani ben tartışmasız philips diyorum tabi bu modeller için yoksa kalite olarak tabiki creative iyidir malzeme yönünden iyi günler :-) sunu unutmayalım philipsteki 2 uydunun verdiği watt rms gücü creativedeki 5 taneye denk ;-)

• philips bende var. bassı kuvvetlidir ama tizi zayıftır. 5.1 e hiç bulaşmayın. CREATIVE GIGAWORKS T20 gibi 1+1 almanız daha iyi olur.
    kardeşim tamam philipste güzel bir markadır ama ses kalitesi olarak creativenin sesi daha tatlı. Bassı falan bilmem rms gücünü pek önemseme. Git dinle ikisini iyice sonra gel burda ürünün yorumunu yap :)
  • Peki başkaları öyle demiyor ama tiz konusunda da gayet başarılı olduğunu söyleyenler var sitelerde eğer biraz araştırırsanız neyse 5+1 almayacagimi öğrendim çünkü 5+1 de sesler dağıtıldığı için yüksek ses vermiyor ama 2+1 daha kulak doldurucu olur o zaman ben 2+1 alayım yorumlarınız için çok tesekkur ederim hayırlı geceler :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.