Şimdi Ara

2.1 yükledim acil arama dio nasıl aktif ederim telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazın versionunu yükselttim 2.1 e ama şuan kullanamıorum.yardım edecek bi arkadaş olursa çok sevinirim.
    forumda aradım ama çok karma karışık kafam karıştı.
    ne gibi programlar kullanmalı ve hangi yolu izlemeliyim.
    rica ediorum yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar.
    eminim bnm gibi version yükseltip bu şekilde ortada kalan arkadaşlar çoktur.onlarda faydalanır.
    teşşekürler...!

• sorununu biraz daha açık yazarsan daha çabuk yardım alabilirsin.
    öncelikle 2g mi yoksa 3g iphone mu kullanıyorsun ?
    verisyon yükseltirken update mi yaptın restore mu?

tahminimce 2g telefonunu itunes yardımıyla orjinal firmware yükleyerek restore yapmışsın.
    forumda 2.1 quickpwn adlı konuya girersen çözüm bulabilirsin. oradaki işlemleri takip edersen 15 - 20 dakikada sorunun çözülür

kolay gelsin
  • haklısınız özür dilerim.
    2g kullanıorum quickpwn 2.1 kullandım ama türkçe bile yaptım hatta :)
    cihazı dört dörtlük kullanabiliorum sadece şebeke bölümünün orda servis yok dio
    yani çekmio
    :(
    telefon özelliğini kullanamıorum.
    sıfırdan kurmak gerek heralde.
    1.1.4 e dönmeden şebeke işini halledebilirmiyizki.
    vodafone shopta çalışıorum aktivasyon olarak sorsa yapıcam ama sormuo ituneste
  • bu arada turbo simle bile servis yok dio arkadaşlar
  • 1.1.4 e dusurmen gerekıyor tekrar dun bendede oldu aynısı
    oseklılde duzeldı sonrada sımlock yapcan kardesım baska yolu yok
    banada 1.1 4 un updatesı lazım suan
  • aslında sat biraz daha ekle 3g al ne urasıosun 1.1.4 ten hehe saka bi yana restore yapsan düzelir bence denedinmi kardeş ?
  • arkdsim bnde 2g kullaniodum 1.1.4 vers wardi. 2.1 e gectim ama bndede servis yok cikti
    Bunun tek bi nedeni war bn cozdum. Telefonunu aldiin yer sana fake imei kullanarak vermis yani kayitli deil telefonun ve yeni vers yukleyince bu uyglama gidio. Son 1 ay icinde tr'e giris cikis yapmis birini bul ve o kisiyle birlikte turkcelle gidip telini kaydettir. 10 dkda bitio isin. Sana 5 ytl e maglolur. Bn ole yaptim suan acildi.simdi fake yaparsn gne bu sorunla karsilasican bilgine;)
  • Kayıt problemi vardır. 1.1.4 de muhtemelen fake imei ile kullanıyordun. Forumda bazı konular var, araştırısan bulursun. Benim kayıt problemim olmadığı için konuya hakim değilim.
  • ayricq 2g kullannlar bnce 3g e gecmenizde bu mantik goremiorum. Bnce 9 ay sonra yeni iphone u bekleyin hic yoktan trde iice yayilmya baslar servis durumu tam oturur ozmn gider yenisini alirsn elinizdeki ayni isi goruo unutmyin ayrica yenilerde pil omru dha az denilio. T3 dergisinin yazilarnda yazio.
  • Selam Arkadaşlar
    aynı sorunun benzeri bende de mevcut 3G unlock iphone aldım amerikadan fakat ilk geldiğine hiç bir hatla çalışmadı (no service yazıyordu) bende forumdaki aşamaları izleyerek pek çok defa restore ettim fakat bir türlü herhangi bir hatta çalışmadı 2.1 2.0 denedim pwn yaptım yok olmuyor. tek istediğim telefonun çalışması artık jailbreak olmasada olur telefonu nasıl activate edebilirim cevaplarınız için şimdiden teşşkürler
    (vista kullanıyorum, itunes 8 var 7.7 yüklediğimde 3G 8 ile çalışır yeni verisyonu yükleyiniz yazıyor)
  • amerikada unlock 3g diye birşey yok kardeş malesef... turbosim gibi bi aparat alıp kullanabilirsin ancak..
  • Merhaba arkadaslar,foruma yenı konu acıp kırletmemek adına buraya yazmak istedım.
    forumda yazan bi cok yolu denedım fakat almıs oldugum fabeıka cıkıslı 16 gb 3g 2.01 vers. cihazımı activate edemedım elımde stealthsım denen cıhazdan var activate edıp jaılbreak yapabılsem bana yetıcek ama beceremedım telefonda itunes işareti ve usb kablo ısaretı var olece duruyo yardımcı olursanız cok sevınırım.
    Tesekkurler
  • bende 2.0.1 di itunestan check for updates dedim ve iphonu update etti 2 dk sonra yerine geldi 2.1 olmus sekilde ve sebekede calisiyor ingilterede olmam bunu degistirirmi yoksa tekrar yapayimmi update
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.